Suna Akyıldız Ah Farah ah!
HABERİ PAYLAŞ

Ah Farah ah!

Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünü oynadığı ‘Bergen’ filminin galasında giydiği yeşil kıyafeti, günlerdir eleştiriliyor. Açıkçası Farah’ın ne giydiğinden çok ben kimin giydirdiğini merak ediyordum. Öğrendim ki, galadan önce Aslı Asil ile çalışmak istemiş. Fakat kıyafetinden saç modeline kadar her şeye kendi karar vermiş. Yani Aslı Asil’in hiçbir müdahalesi olamamış. Keşke işin erbabına da sorup fikrini alsaymış.

Neyse artık olan olmuş. Farah’ın kıyafetini görünce magazinde boy boy fotoğrafları çıkan ünlüler geldi aklıma. Şöyle küçük bir araştırma yaptım. Stil danışmanına sormadan değil sokağa adım atan, post paylaşan bile neredeyse kalmamış. Tarzları ile konuşulabilmek için çoğu kesenin ağzını da sonuna kadar açmış. Ünlü stil danışmanları arasında aylık kazancı 100 bin TL’yi geçenler bile varmış.

Haberin Devamı

İçlerinde en ünlüleri ise uzun zamandır Gülşen’i giydiren Mahizer Aytaş’mış. Stil danışmanları ile çalışan ünlüler arasında Serenay Sarıkaya, Demet Özdemir, Hazal Kaya, Şevval Sam, Hande Erçel, Hadise, Aleyna Tilki, Pınar Deniz, Burcu Özberk gibi bir çok isim varmış. Kıyafetlere büyük paralar ödemektense, bu danışmanlara maaş ödeyip ünlü markaları bedava giyerek bir taşla iki kuş vurmuş oluyorlarmış.

ADLARI YETTİ

‘Aşk-ı Memnu’ dizisinin efsane çifti Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ tam 14 yıl sonra bir sinema filmi için tekrar bir araya gelmeye hazırlanıyor. Aşk-ı Memnu’nun Kanal D’de tekrarları bile hâlâ izleyiciyi ekrana kilitliyor. Hatta Sarıyer’de çekilen köşk bile ilgi görmeye devam ediyor. Ne zaman önünden geçsem birilerini köşkün önünde fotoğraf çektirirken görüyorum.

Film, dizi kadar ses getirir mi bilmem ama ikilinin yıllar sonra aynı proje için bir araya gelecek olması şimdiden hayranlarını heyecanlandırmaya başladı bile. Çifte daha önce de birlikte oynamaları için birkaç proje gelmişti. Ama nedense ikisi de gelen teklifleri reddetmişti. Söylenenlere göre; dizi çekimleri sırasında ikili arasında çıkan aşk dedikoduları da gelen teklifleri geri çevirmelerine neden oldu. Köprünün altından çok sular aktı. İnşallah en kısa zamanda çekimler başlar ikiliyi tekrar birlikte görürüz.

Haberin Devamı

GÜLE GÜLE NALAN

Geçenlerde sosyal medyada gezinirken “Ne hoş bir güzelliği vardır; hafif adımlarla, dünyadan gülümseyerek geçenlerin. Kimseye bir kötülüğü dokunmadan yaşayanların, onurlu bir yaşamı seçenlerin.” sözüne denk geldim. Çok severim bu sözü. Hemen arkasından da Bodrum’da yaşamını yitiren Akrep Nalan’ın ölüm haberi düştü sosyal medyaya. Bir söz bu kadar mı güzel anlatır bir kadını?

Bunca yıllık meslek hayatımda kimseyle bir polemiğini, kavgasını hatırlamadığım ender sanatçılardan biriydi. Tüm röportaj tekliflerini geri çevirirdi. Uzun süredir de sahnelere ara vermiş kabuğuna çekilmişti. Birkaç yakın dostu dışında kimseyle görüşmezdi. İlla vardı bir kırgınlığı ama bunu kimseye söylemedi. Sessiz sedasız göçüp gitti. Sosyal medyada taziye mesajları art arda geldi.

Ama beni asıl etkileyen, en anlamlı veda köpeği Lucy’ninkiydi. Cenaze evden çıkarken de araba hareket ederken de bir an olsun yanından ayrılmadı. Yalansız, dolansız, çıkarsız, insanoğlunun en büyük dostunun hayvanlar olduğunu bir kez daha gösterdi.

Haberin Devamı

AÇIN DİNLEYİN

Arabesk şarkıları dinlemeye bir dönem tahammül edemezdim. Çok karamsar gelirdi. Ta ki Müslüm Gürses’ten farklı bir yorumla Murathan Mungan şarkılarını dinleyene kadar. Sonrasında Müslüm Gürses, Teoman şarkılarını okumaya başladı ve inanılmazdı.

Müslüm Gürses’i dinlemeyen kesim de neredeyse fanı oldu benim gibi. Ve şimdi birçok arabesk şarkıcının şarkılarını popçular yorumlamaya başladı. Moda oldu zaten. Müslüm Gürses ile başlayan akım Bergen ile devam ediyor. Yakında Bergen’in şarkılarından oluşan bir albüm çıkmak üzere. Ama kim ne derse desin Müslüm Gürses şarkılarının yorumu bir başka.

Geçenlerde ‘Camdaki Kız’ dizisini izlerken Müslüm Gürses’in ‘Seni Yazdım’ şarkısına denk geldim. YouTube’a girip dinlemek istediğimde birçok şarkıcının şarkıyı okuduğunu fark ettim. Özellikle Burak Duman’ın yorumuna bayıldım. Gitarla öyle güzel okumuş ki şarkıya kattığı duygu ve yorum şahane. Müsait olursanız girip dinleyin derim. Büyük keyif alacağınıza eminim.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder