Suna Akyıldız Arda ve kardeşleri...
HABERİ PAYLAŞ

Arda ve kardeşleri...

Arda ve kardeşleri...Magazinde değişmez kuraldır yakalandığın an 'Arkadaşım olur, kardeşim olur' açıklamaları... Arda Turan da bu anlamda tam bir fenomendir. Bu açıklamaları taaaa Sinem Kobal dönemine uzanır. Dün gibi gözümün önünde Sinem Kobal ile konserdeki görüntüleri. Kardeş kardeş gittikleri Tarkan konserinde 'Arkadaşım, kardeşim' sözleri. Ve hemen ardından gelen sevgililik, nişanlılık ve ayrılık dönemi. Ardından adı birçok güzelle anılmasına rağmen Burcu Esmersoy kardeşiyle olan dostluğunu da es geçmemeli. İspanya-Türkiye arasında mekik dokunan kardeş ilişkileri, reklam çekimleri, gece gezmeleri. Bu kardeşlik bir anda bitti. Arda Turan 10 gün önce uzun zamandır görüntülendiği 'Kardeşim aman yanlış birşey yazmayın' dediği Aslıhan Doğan ile ilişkisini kabul etti. Yaşadığı ilişkisini kardeşlikten sevgililiğe terfi ettirdi. İşte bu açıklamalar bardağı taşıran son damla oldu. Burcu Esmersoy, Arda Turan'ın adını ne zaman duysa o şen kahkaların yerini sinirli yüz ifadesi aldı. Tüm bunlar olup biterken Arda'nın kardeşlerinin ortak özellikleri dikkatimi çekti. Sinem Kobal'ın 6 yıl büyük aşk yaşadığı Mustafa Sirmen ile Arda Turan yakın dosttu!!! Burcu Esmersoy'un bir dönem aşk yaşadığı Esat Yontuç, Arda Turan'ın kankasıydı. Son aşkı Aslıhan Doğan'ın adı da geçen yaz yakın arkadaşı hatta Murat Boz'la aşk dedikodularına karışmış, hatta ikilinin birlikte fotoğrafları yansımıştı. Eeee ne diyelim Allah herkese Arda gibi dost ve kardeş nasip etsin.

Arda ve kardeşleri...YERİN KULAĞI

Haberin Devamı

Elle dergisi Mayıs sonunda Alaçatı Resort Hotel'de eğlence dolu bir hafta sonu düzenledi. Cumartesi gecesi yapılan partide Gamze Özçelik'in seksi dansı davete katılan tüm yakışıklıları etkisi altına aldı. Hatta Ceylan Çapa kıskançlıktan Altuğ Leblebici'nin suratını bile tırmıkladı. Geceye katılan bir arkadaşım kulağıma şunları fısıldadı:

"Asıl bomba başka. Gamze Özçelik dans ederken erkekler gözlerini alamadı. Tüm kadınlar bu durumdan rahatsız oldu. Hele biri var ki valla yazılsa kıyamet kopar. Hani zengin aileye damat giden bir oyuncu var ya. Bir ara Gamze ile derin sohbete daldı. Çevreden, aileye yakın dostları uyardı. Yakışıklı oyuncuyu arabaya bindirip evine yolladılar!" Ee bana da yazması kaldı.

BİLİC'İN ARDINDAN BEŞİKTAŞLI ARKADAŞLARIMA SORDUM...

Haberin Devamı

* Sen gittin Kartal'ın kanadı kırık, kadınların kalbi yaralı.

* Derbi alamadı diyorlar, gönlümüzü kazandın ya...

* Karizmanla Beşiktaşımıza renk kattın...

* Liverpool maçından sonra kötü futbola 'Dur' diyemedin, koca sezonu 'çöpe' attın.

Arda ve kardeşleri...

* 'Sosyalistim' dedin Çarşı'ya çok yakıştın. Dünyanın her yanında siyah-beyaz gönüller yanında olacak.

* Bu şarkı bitmez Biliç. Yine sahada sen çalacaksın Beşiktaş tribünlerinde biz söyleyeceğiz.

CEM YILMAZ'A YAPILAN AYIP

Cem Yılmaz, geçtiğimiz hafta boşandığı eşi oğlu Kemal'in annesi Ahu Yağtu ile yemek yedi. Yemek sonrası eski eşi ve oğlu ile Levent'teki evine giden Cem Yılmaz'ın arkasında büyük bir basın ordusu vardı.

Arda ve kardeşleri...

Evlerine girene kadar kare kare çekilen çift, evlerine girdikleri halde bazı magazinciler kameralarını duvarın üzerinden kaldırmış içeriyi görüntülemeye çalışıyordu. Cem Yılmaz ne dese ne yapsa haklı.

KAFAMA TAKILANLAR!!!

Haberin Devamı

* İbrahim Tatlıses, kendisine en çok benzeyen kızı Dilan Çıtak'ı nüfusuna alacak mı?

* Gülben Ergen Instagram, Periscope ve Twitter'a girmediği zamanları nasıl değerlendiriyor?

* Aysun Kayacı, şu sıralar nerede ne yapıyor?

* Demet Şener ve İbrahim Kutluay hala evli mi yoksa gizlice boşandı mı?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder