Suna Akyıldız Bodrum'a yerleşti
HABERİ PAYLAŞ

Bodrum'a yerleşti

‘Asrın Felaketi’ olarak görülen Kahramanmaraş merkezli 11 ilin etkilendiği deprem sonrası gözler İstanbul’da beklenen depreme çevrilmiş durumda. İstanbul’dan farklı şehirlere göç eden mi dersiniz, apartman dairelerinden bahçeli ev arayışına girenler mi? Bunlardan biri de geçtiğimiz ay Hatay’a gidip o büyük yıkımı yerinde gören Sezen Aksu. Pandemiyi Bodrum’daki yazlığında geçiren Sezen Aksu, bir süredir Kanlıca’daki evindeydi. Gördüğü büyük yıkım karşısında kendisine gelemeyen, günlerce ağlayan Sezen Aksu, artık tamamen Bodrum’a yerleşmeye karar vermiş. Orada da kendisine bir stüdyo kurmuş. Tüm işlerini Bodrum’dan yürütüyormuş.

Haberin Devamı

TARKAN BU SENE DE YOK

90’larda Tarkan’ın şarkılarıyla büyüyen gençlerdeniz biz. O yüzden ilk albümlerini birçoğumuz ezbere biliriz. Muhabirliğe ilk başladığımda en büyük heyecanım Tarkan’ın konserlerine gidip onu yakından görebilmek, şarkılarını birlikte söylemekti. Sahnede farklı bir büyüsü vardır. Perde açıldığında önce ışığı yansır, göründüğünde de seyirciyi içine alır.

Bakışlarıyla mutlaka temas edersiniz. Çünkü sahne hakimiyeti inanılmazdır. Ben ve birçok arkadaşım için Açıkhava’da Tarkan’ı her yaz en az bir kez izlemek muhteşem bir ritüeldir. Konser hazırlıkları günler öncesinden başlar, çok fazla insan Tarkan konseri için çalışır. (En son 2018’de çıktığı Açıkhava konserinde 400 kişi çalışmıştı.) Konserleri oldukça maliyetlidir. Her şeyin kusursuz ve özenli olmasına dikkat eder. 2019 yılından beri Açıkhava’da konser vermeyen Tarkan’ın bu yaz olup olmayacağını merak ettim ve küçük bir araştırma yaptım.

Maalesef bu yaz da Açıkhava’da konser verecekler arasında Tarkan yok. Ülkenin durumunu düşününce (Yangın-seldeprem) sponsorların da iptal riskini göze alamadıkları için büyük maliyetli işlere girmek istemedikleri söyleniyor. Bu durum Tarkan için geçerli olur mu? Sanmam. Sezon daha yeni başlıyor. Belli mi olur belki birileri ikna eder de Tarkan ile Açıkhava’da tekrar buluşuruz.

ANLAŞMALAR YAPILDI

Sosyal medyada günlerdir Gülşen’e karşı inanılmaz bir algı operasyonu yapılıyor. Önce CHP’den milletvekili olacak haberleri, sonra seçim sonrası ülkeyi terk edeceği. Cidden bu kadarına pes diyorum. Eğer konu hâlâ sahnedeki seksi kıyafetleriyse kusura bakmayın da birçok kadın popçunun Gülşen’den aşağı kalır yanı yok.

Haberin Devamı

Bir deli bir kuyuya taş atıyor, arkasından yüzlerce kin ve nefret dolu söylem geliyor. Ülke olarak zor zamanlardan geçerken bir kadını hedef tahtasına oturtup linç ettirmeye çalışmak kimseye yakışmıyor. Bir sakin! Gülşen’in bir yere gittiği, yerleştiği yok. Türkiye-Madrid arasında yaşamını sürdürüyor. Kaldı ki şimdiden yaz konserlerinin hazırlıklarına başlamış bile. Bu yaz birçok yerde sahne alacak. Hatta duyduğuma göre 40’a yakın anlaşması yapılmış konseri var.

Çıkan bu haberlerden sonra avukatı aracılığıyla gitmeyeceğine dair bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Seversiniz, sevmezsiniz, beğenirsiniz, beğenmezsiniz fakat şarkıcılığından önce o bir anne. Bu nefret söylemlerinden ya başına bir şey gelirse? Kusura bakmayın ama artık sosyal medyanın her şeyi yazabilme özgürlüğünden ben de çok sıkıldım. Hele kadınları böyle linç edebilmeleri artık dayanılır gibi değil. Bir an önce buna bir çözüm bulunmalı. Gerekli cezalar uygulanmalı.

Haberin Devamı

KULAĞIMA GELENLER

  • Yıldız Tilbe, depremzedelere şu ana kadar 12 milyon TL’ye yakın para yardımı yapmış.
  • Yaşar İpek, oyunculuğa başlamaya karar vermiş. Bu arada Barcelona’dan da ev aldığı söyleniyor.
  • Berkay da sık sık tatil için gittiği Dubai’den ev almış. Ayrıca ticarete de soyunmuş orada şirket kuruyormuş.
  • Şebnem Ferah, bir süredir stüdyoya kapanmış durumda. Bu arada yaz konserleri için sıkı da bir diyete girmiş.
Sıradaki haber yükleniyor...
holder