Suna Akyıldız Bravo Merve gurur duyduk
HABERİ PAYLAŞ

Bravo Merve gurur duyduk

Merve Dizdar, Nuri Bilge Ceylan’ın ‘Kuru Otlar Üstüne’ filmindeki performansıyla Cannes Film Festivali’nde en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı. Türk kadının dünyadaki gücüdür bu. Ne kadar gurur duysak, ellerimiz patlayana kadar alkışlasak az kalır. Konuşmasında ödülü ülkemizdeki kadınlara armağan etti. Ben izlerken kendimi tutamadım ağladım.

Kiminle konuşsam aynı duyguyu ve gururu yaşıyor. Bravo Merve, şu zor zamanlarda hepimize yaşattığın mutluluk için. Yüreğine, kalbine gönlüne sağlık.

PANİK YOK

Geçenlerde ‘Masumlar Apartmanı’nın çekildiği diziyle özdeşleşen tarihi binanın dizi bittikten sonra erotik shop olduğu haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Dizi çekimleri sırasında ben de iki kez gitmiş, binayı ziyaret etmiştim. Beyoğlu Asmalımescit’in en gözde binalarından biri. Bina bu zamana kadar birçok dizi, film ve reklam çekimlerine ev sahipliği yaptı. Ama bu kadar gündeme gelmesi ‘Masumlar Apartmanı’ ile olmuştu. Binanın sahiplerinden Ahmet Kılınç arkadaşım olur.

Haberin Devamı

Bu haberlerden sonra beni aradı. Çıkan haberlere çok üzüldüğünü, doğru olmadığını söyledi. İşin aslını anlattı. Meğer dijital bir kanalda yayınlanıp çok reyting alan bir dizinin ikinci sezon çekimleri için bina tekrar kiralanmış. Bunun dizinin konsepti gereği kullanıldığını anlattı. Yani Masumlar Apartmanı hâlâ bizim bildiğimiz gibi. Bu arada çekimler bitmiş. Yeni sezon için başka bir dizi ile anlaştıklarını ve hazırlıklarının başlamak üzere olduğunu söyledi. Yani içiniz rahat olsun.

KENAN BEĞENİRSE KRAL OLACAK

Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanacak olan ‘Kral Kaybederse’ dizisi için uzun süredir başrol oyuncusu aranıyordu. Teklif ilk Kenan İmirzalıoğlu’na gitmişti. Sonra da Kıvanç Tatlıtuğ’a götürüldü.

Yeni yayın döneminde çekilmesi düşünülen proje tekrar Kenan İmirzalıoğlu’na gitmiş. İlk senaryo beğenilmediği için yeni bir ekip tarafından tekrar yazılmaya başlanmış. Eğer senaryoyu Kenan beğenirse yeni kralın Kenan İmirzalıoğlu olacağı söyleniyor.

KULİSE GİRDİM

Geçtiğimiz hafta Küçükçiftlik Park’ta düzenlenen Mirkelam, Levent Yüksel ve Yıldız Tilbe konserine gittim. Konser alanı hıncahınç doluydu. Oldum olası 90’larda çıkan tüm sanatçıların hayranıyım. Ve maalesef şimdilerde günümüz popçularında aynı tadı keyfi bulmak çok zor. Konseri Uğur Alkapar geçenlerde köşesinde şahane anlatmış. Üzerine bir şey eklemek yersiz olur. Ben de kulisi anlatayım o zaman.

Haberin Devamı

O gece Mirkelam’ın doğum günüydü. 59 yaşına giren popçuya ekibi, Levent Yüksel ve Yıldız Tilbe küçük bir kutlama organize etti. Konser bitimi Mirkelam yapılan sürpriz karşısında çok mutlu oldu. Yıldız Tilbe ile Mirkelam o gece tanışmışlar. Ama görseniz sanki kırk yıllık dost gibiydiler. Mirkelam hayranı olduğu Yıldız Tilbe’ye sarılıp sarılıp öptü. Bir ara Levent Yüksel ile sohbet ettik. Her yıl açık havada kaçırmadan gittiğim tek isim desem yalan olmaz.

Repertuvarına yeni şarkılar eklemek istediğini söyleyince hemen itiraf ettim. O 90’larda söylediği şarkıların ruhu bambaşka. Onunla birlikte o şarkıları söylemek için konsere geldiğimizi söyleyip aynı repertuvara devam etmesinde ısrar ettim. Umarım bu konserlerin devamı gelir.

Haberin Devamı

GAZİNOYU ÖZLEYENLERE

Son dönemin en çok konuşulan arabesk şarkıcılarından biri Derya Bedavacı... En çok tercih edilen, en çok konserden konsere giden isim. Sessiz ve derinden geliyor. İnanılmaz bir kitleye de sahip. Derya şu sıralar harıl harıl ilk kez 18 Haziran’da çıkacağı Harbiye Açık Hava konserine hazırlanıyor.

Ama öyle böyle bir hazırlanma değil. Yapım şirketi ve menajeri Haluk Şentürk konser için kesenin ağzını açmış durumda. 4500 kişilik Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nu açık hava gazinosuna çevirmek için kolları sıvamışlar. Şimdiden dekorasyon için 1 milyon TL’nin üzerinde bir maliyet çıkmış. 80’li yılların gazino konseptinde olacağı söyleniyor. Konser sırasında da inanılmaz sürprizler var. Açıkçası hiç Derya’yı sahnede izlemek nasip olmadı.

Ama konsepti ve gecenin sürprizlerini duyunca ben bile heyecanlandım. Unutulmaz ve devamı gelecek bir konser olacağına şimdiden eminim. Bu arada konsepti de ünlü marka danışmanı Selim Akar yapıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder