Suna Akyıldız Bu kadarı artık pes
HABERİ PAYLAŞ

Bu kadarı artık pes

Nedir bu yeni nesil oyuncuların magazin ve magazinci nefreti çözebilmiş değilim. Geçenlerde magazin muhabirimiz Kamil Sümer anlattı. Duyduklarım karşısında şok oldum. Magazin basını ile bir türlü yıldızı barışmayan Aybüke Pusat, geçenlerde Cihangir’de elinde çantası ve köpeği ile taksiye binmek istiyor fakat bir türlü taksi durmuyor.

Gece yarısı zor durumda kalan oyuncunun imdadına içinde kadın müşteri olan başka bir taksi yetişiyor. Müşteri Aybüke Pusat’ı tanıyor taksiye “Aybüke Hanımı alalım ben nasıl olsa ileride ineceğim” diyor. Oyuncuyu taksiye alıyorlar. Aybüke Pusat teşekkür ederim diyerek taksiye biniyor. Taksideki konuşma sırasında Pusat, kendisini alan kadın müşteriye ne iş yaptığını soruyor.

Haberin Devamı

Magazin sitesinde çalıştığını söylemesi üzerine bir anda suratı asılıyor ve “Üzerine alınma ama hepiniz çok yalancısınız, ben hepinizden nefret ediyorum” diyerek adeta nefret kusuyor. Ortam bir anda buz kesiyor. Bizim magazin sitesinde çalışan arkadaş (Hangi sitede çalıştığını biliyorum) taksiden inerken “Size iyi niyetle yaklaşan birine sırf magazin sektöründe diye bu şekilde konuşmamalısınız” diyerek sitem ediyor.

Bunları duyunca resmen kan beynime sıçradı. Bu kadar nefret etmek için acaba Aybüke Pusat ne yaşamış olabilir diye şöyle bir Gooogle’de arama yaptım. Oynadığı diziler ve son olarak Furkan Andıç ile aşk haberi çıkıyor. Neye bu kadar kızmış ve niye bu kadar nefret dolu ben çözemedim. Bu arada o taksiye Aybüke Pusat’ı davet eden ben olsaydım ve bu sözleri duysaydım ineceğim yere gelsem bile yolu uzatır, kendisini de taksiden indirirdim. Yine meslektaşım insaflıymış, kibarlık etmiş.

BRAVO EZGİ

Hangi arkadaşımla konuşsam ya ev sahibiyle başı dertte ya da kiracısıyla... Kimi kira artışını çok buluyor kimi de kiracısının az kira ödediğinden şikâyet ediyor. Hatta evden çıkmaları için “Oğlum oturacak, kızım taşınacak” diye bin bir bahane uyduranları ise saymıyorum bile. Hayat bu kadar pahalıyken okuduğumuz güzel bir haber içimizi ısıtmaya yetiyor.

Pandemi döneminde kiracılarından kira almayarak o dönemde yaptığı bu güzellikle hepimizin göz bebeği olan Ezgi Mola’dan yine güzel bir haber geldi. Şu sıralar kiralarda yüzde yüz artış yapılmak istenirken Ezgi, kiracılarına sadece yüzde on zam yapmış. Şimdi “Ama o da Ezgi Mola, kim bilir ne kadar kazanıyordur” dediğinizi duyar gibiyim. Kimsenin ne kazandığını, kesesine ne girdiğini bilemeyiz ama böyle zor bir dönemden geçerken makul ve mantıklı olmak lazım. Valla bravo Ezgi. Oyunculuğun kadar vicdanın da 10 numara.

Haberin Devamı

ARTIK DÖVDÜRMEYECEK

Dilan Çiçek Deniz, evlilik hazırlığı yaptığı İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson’dan aralık ayında ayrılmıştı. Dilan Çiçek Deniz, ilişkileri sırasında göğüslerinin arasına sevgilisi Thor’u simgeleyen bir şimşek dövmesi yaptırmıştı. (Thor, Viking mitolojisinde şimşek tanrısının adı.) Sürekli dövmeyle gündeme gelen oyuncu bu durumdan çok rahatsızmış. Sildirmek istemiş ama iz kalacağı için vazgeçmiş.

Şimdilerde yerine ne yapılabilir diye farklı dövme modeli araştırmasına girmiş. Yani yakında yeni dövmesiyle görebiliriz. Oldum olası dövmenin ilişkilerde uğursuzluk getirdiğine inanmışımdır. Belki de yakın çevremde tanık olduğum ayrılıklardan. Aşkın dövmeye ihtiyacı var mı? Bence yok. Dövme yapan bir arkadaşımla konuştum sildirmenin yaptırmaktan daha zor ve meşakkatli bir işlem olduğunu söyledi. Dilan da zaten yakın çevresine “Artık yaptırmam” diyormuş. Yaşayacağı acıyı düşününce haklı.

Haberin Devamı

YOLU AÇIK OLSUN

Son haftalarda ‘Ensonhaber. com’da İlker Koç’un YouTube için yaptığı röportajlarına takılıp kalıyorum. İlker’i yıllardır tanırım. Her ne kadar yıllarca spor spikerliği yapmış olsa da ruhunda hep bir magazin aşkı vardı. Magazini çok yakından takip eder, kim kiminle aşk yaşamış, kim kiminle kavga edip barışmış spordan bile daha iyi bilirdi. Bir dönem magazin programı bile yaptı, oldukça da başarılıydı.

Fakat istediği gibi olmadı ve programdan ayrıldı. Yine de magazinden asla vazgeçmedi. Şu sıralar ‘Ensonhaber.com’un YouTube kanalında yaptığı magazin röportajlarıyla adeta fırtına gibi esmeye başladı. Hem komik hem de çok eğlenceli. Neredeyse her röportajı gündeme bomba gibi düşüyor. Magazine de taze kan oldu bu arada. Uzun vadede daha güzel işlere imza atacağına eminim. Yolu açık olsun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder