Suna Akyıldız Çocuk ruhlu Diva
HABERİ PAYLAŞ

Çocuk ruhlu Diva

Bülent Ersoy aynı saate hem kendisine hem de Ajda Pekkan’a randevu verdiğini iddia ettiği modacı Burcu Sedef’e söylemediğini bırakmadı. Hızını alamadı Ajda Pekkan’a da kırıcı sözler sarf etti. Bülent Ersoy’un sözlerine Ajda Pekkan’ın cevabı Mevlana’dan yaptığı bir alıntıyla oldu. Dayanamadım hemen Ajda Pekkan’ı aradım.

Bülent Ersoy’un bu ani ve fevri çıkışı karşısında oldukça üzgündü. Türkiye’nin yeri doldurulamayacak bu iki starının bu duruma gelmesine üzüldüm. Biz magazinciler onlarla konuşurken üzmemek, incitmemek için kelimelerimizi bile özenle seçerken Bülent Ersoy’un bir sinir anında sarf ettiği sözler hiç hoş olmadı. Ne kadar sert ve agresif görünse de görünenin aksine çok çocuk ruhludur Diva.

Haberin Devamı

Çabuk kırılır ve çabuk öfkelenir. Biraz Bülent Ersoy’u tanıdıysam, bu açıklamalardan sonra eminim kendisi de üzülmüştür. Umarım bir daha ikisini karşı karşıya değil, yan yana görürüz. Çünkü alternatifleri yok. Bunca söze ve kırgınlığa değer mi? Bu saatten sonra ne birbirlerini acı sözlerle incitmeliler, ne de birileri onları.

İMANE’NİN KORKUSU!

Murat Yıldırım 2016’da evlendiği İman Elbani ile uzun zamandır çocuk hayali kuruyordu. İman, anne olabilmek için yıllarca tedavi gördü. Hatta bu süreçte 5 kez düşük yaptığını Murat Yıldırım açıklayınca hepimiz şok olmuştuk. İman’ın bu süreçte o kadar çok hamile haberi çıktı ki neye inanıp inanmayacağımızı şaşırdık.

Ta ki önceki gün Murat Yıldırım eşinin hamileliği sırasında birlikte çektirdikleri fotoğrafları paylaşıp kızları Miray’ı kucaklarına aldığını söyleyene kadar. Bu süreçte ne tek bir fotoğrafları çıkmıştı, ne de bir muhabir fotoğraflarını çekmişti. Sosyal medyalarında bile tek kare fotoğraf paylaşmamışladı. İkisinin de İmane’nin kötü enerjiden çok korktuğunu ve nazara çok inandığını duyuyordum ortak tanıdıklarımızdan. Belki de bu yüzden hamileliğinde de pek görünmek istemedi. Kesinlikle en doğrusunu yaptığını düşünüyorum.

Bunca hayal kırıklığından sonra, bazen içe dönüp yaşadığın mutluluğu sadece seni seven ve senin sevdiklerinle paylaşmak en doğru şey. Bu yüzden Franz Kafka’nın “Huzur mu istiyorsun? Az eşya az insan” sözünü çok severim...

Haberin Devamı

CAN DOSTLAR!

Geçenlerde Instagram’da dolaşırken ‘Candostlarbursa’ diye bir sayfaya denk geldim. Günlerdir paylaşımlarından çıkamıyorum desem yeridir. Dünya dönüyorsa iyi ve vicdanlı insanlar sayesinde diye bir söz vardır ya. Gerçekten öyle. Artık insanların ‘Ya başıma bir şey gelirse’ diye korktuğu şu çağda doğaya, hayvana, çocuğa emek veren insanları gördükçe mutlu oluyorum.

‘Candostlarbursa’ da işte öyle bir sayfa. Hayatlarını hayvanlara adamış bir grup. Dağ, tepe, orman demeden en ücra noktalardaki hayvanlara ulaşıp besleme yapıyorlar, yaralı hayvanları tedavi ettiriyorlar. Karşılarında insan varmış gibi onlarla dertleşiyor, oyunlar oynuyorlar. Çoğunun isimleri bile var. Hayvanların gördükleri sevgi ve ilgiye karşı gösterdikleri sevgi ise muhteşem.

Her akşam kısa filmler halinde bu güzel videoları izleyip mutlu oluyorum. Gönüllülerin yolladığı mamalarla bunları yapıyorlar. Hem izleyip keyif almak, hem de destek olmak isterseniz sayfayı bir inceleyin derim. İyiliği ve güzelliği iliklerinize kadar hissedeceğinize eminim.

Haberin Devamı

KULAĞIMA GELENLER

  • Mahsun Kırmızıgül ‘Prestij Meselesi’ filminin çekimlerine başladı. Çekim öncesi Anadolu turu yapan Kırmızıgül, güzel hikâyeler toplamış. Film çekimleri biter bitmez bunları yazmak için kampa girecekmiş.
  • Sibel Can, oğlu Engincan Ural ve gelini Merve Kaya’nın dün Bodrum’da yapılan düğünü için kesenin ağzını açmış. Düğün masraflarının 20 milyon TL’yi bulduğu söyleniyor.
  • Türkan Şoray, geçtigimiz hafta Mersin’in Tarsus ilçesinde adının verildiği pamuk hasadına katılmıştı. Türkan Sultan, o gün hasattan elde edilen gelirin çiftçilere verilmesini istemiş. Bu isteği kabul edilince hasada katılmış.
  • Serdar Ortaç bir süre önce ayrıldığı sevgilisi Seçil Gür’ü bir türlü unutamamış. Yakın çevresine Seçil ile tekrar barışmak istediğini hatta bu sefer evlenmek istediğini söylüyormuş.
Sıradaki haber yükleniyor...
holder