Suna Akyıldız Hülya el yakıyor
HABERİ PAYLAŞ

Hülya el yakıyor

Yeni yıla sayılı günler kaldı. Ünlü şarkıcıları yılbaşında en önden izlemek isteyenler bu satırları dikkatli okusun. Kıbrıs’ta otellerde sahneye çıkacak olan Hadise, Gülşen, Ebru Gündeş, Sibel Can, Özcan Deniz’i izlemek bedava. Çünkü oteller aylar önceden otel odalarını programlarıyla duyurup rezervasyonlarını buna göre yaptılar.

Ajda Pekkan’ı Günay’da, Hülya Avşar’ı Yeni Gazino’da, Yıldız Tilbe’yi Premier Inn Sakarya’da en önden izlemenin bedeli ise ki∫i ba∫ı 10 bin TL. Seda Sayan’ı Seccad Mehmedi ile Maslak Luvia’da en önden izlemenin fiyatı ise 7 bin 500 TL. Bülent Ersoy’u en önden izlemenin fiyatı ise 8 bin TL. Rezervasyonlar şimdiden dolmuş durumda. Sizi bilmem ama benim için en ideal yılbaşı evde ekran başında kanallar arasında gezinmek olacak.

Haberin Devamı

DOLDURUŞA GELME ARTIK ÖZCAN

Özcan Deniz ve boşandığı Feyza Aktan arasında uzun süredir devam eden velayet davası nihayet sonuçlandı. 3 yaşındaki oğulları Kuzey’in velayeti annesinde kalırken, mahkeme Özcan Deniz’in de görüş günlerinin arttırılmasına karar verdi. Bu süreçte hafızalarımızda kalan minik Kuzey’in kapı önünde anne ve babasının kavgalarının arasında kalıp korkuyla ağladığı görüntüler oldu.

Mahkemeye bile koruma ordusu ile gelen Özcan Deniz, imajını toparlamak, kadın hayranlarının tekrar ilgisini kazanmak için ‘kusursuz aşık adam’ dizilerine bir yenisini daha ekler mi bilmem. Ama şu süreçten sonra eski karıkocanın bir an önce çocuklarının psikolojisi için bir uzmandan yardım alarak hareket etmeleri şart. Çünkü kulağıma gelen; Özcan Deniz’in dolduruşa çabuk geldiği ve bir anda sinirlenebildiği. Biraz çevreye kulak kapatmak eminim şu dönemde ikisi için de daha iyi olacak. Nereden duyduğumu hatırlamıyorum ama çok sevdiğim bir laftır “Çocuğun annesi mutluysa, evladı da mutludur”. Evladının mutluluğu ve psikolojisi için uzlaşma şart.

KOLLARI SIVADI

Ajda Pekkan’a geçenlerde ‘Bodrum Kültür Sanat Elçisi’ unvanı verildi. Süperstar adına Bodrum’da okul, kütüphane ve hayvan barınağı yapılacak. Yazın başlanması planlanan okul için Ajda Pekkan, Bodrum’daki yaz konserlerinin gelirinin bir bölümünü bağışlayacak. Ajda Pekkan ile başlayan bu akım umarım devam eder. Her şehrin birden fazla ‘elçisi’ olur. Bu sadece kültür sanat elçisi olarak kalmaz, ‘Doğa Elçisi’, ‘Deniz Elçisi’ gibi çoğaltılır. Ajda Hanım bunun için çok heyecanlı. Şimdiden Bodrum için plan projelere başlamış bile.

Haberin Devamı

Zaten yılın büyük bölümünü Bodrum’daki yazlığında geçiriyor. Yalnız şu “Artık balık tutup, halkın içine katılmak, çarşı-pazar gezmek istiyorum” sözlerine takılmadım değil. Bir konuşmamızda Türkiye’de hiç metroya da binmediğini söylemişti. Hadi Ajda Hanım hayatınızda biraz ters köşe yapın artık. Alın pazar arabanızı pazara gidin, Boğaz’da balık tutun, metroya atlayıp Beyoğlu’nda inin. Yolda gördüğünüz sokak müzisyenlerinin şarkılarına eşlik edin. İnanın ne kadar geç kaldığınızı daha iyi anlayacaksınız.

İLAÇ NİYETİNE

Hadi kısa bir ara verin ve düşünün en son ne zaman gözlerinizden yaşlar gelene kadar güldünüz? Kendi adıma en son Cem Yılmaz’ın Zorlu PSM’deki gösterisinde 2 saat durmaksızın güldüm. Sadece ben mi? Tüm salon. Toplum olarak ağlamaya o kadar meyilliyiz ki gülmenin ve güldürmenin ne kadar kıymetli olduğunu bile unutmuşuz. İnsan izlerken “İyi ki bu topraklarda doğmuş” demeden edemiyor.

Haberin Devamı

Hele Tarkan, Acun Ilıcalı ve Kadir İnanır esprileriyle arka arkaya tüm salonu gece boyunca kahkaha krizine sokuyor. Aklıma geldikçe de hala gülüyorum. Gülme ve mutlu olma fakiri olduğumuz şu günlerde Cem Yılmaz’ın esprileri ilaç gibi geliyor. Keşke gösterilerinin sayısını daha da arttırsa.

KULAĞIMA GELENLER...

Dubaili bir otomotiv şirketi Engin Altan Düzyatan’a tanıtım için teklif getirmiş. Oyuncu hem İstanbul lansmanına, hem de Dubai lansmanına katılmak için 1 milyon dolar istemiş. Marka hâlâ düşünüyormuş.

Hande Erçel’in kardeşi Gamze Erçel’in Instagram hesabını 4.5 milyon kişi takip ediyor. Sosyal medyadan paylaşım yaparak geçimini sağlayan Gamze Erçel, yeni yılla birlikte fiyatına zam yapmış. Bir post’a 140 bin TL istiyormuş.

Hazal Kaya, 3. aşısını olmak için gittiği hastanede büyük şok yaşamıştı. Aşının tarihinin geçtiğini görünce bunu sosyal medyada paylaşmıştı. Aynısını geçenlerde Gülşen de yaşamış. Aşının tarihinin geçtiğini görünce hastaneden çıkmış.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder