Suna Akyıldız Huzur istiyor
HABERİ PAYLAŞ

Huzur istiyor

Ebru Gündeş ile Reza Zarrab’ın çekişmeli başlayan boşanma davası geçtiğimiz hafta anlaşmalı olarak bitti. Ebru Gündeş kızı Alara ile Amerika’da. Alara babası ile hasret giderirken Ebru Gündeş’in de Amerika’daki dostlarıyla vakit geçirdiğini öğrendim. Gündeş’in uzun zamandır boşanmak istediğini ama uygun anı beklediğini duyuyordum. Onun için yıpratıcı bir evliliği sürdürmek çok zordu.

Boşanırken sadece kızının velayetini isteyen Ebru Gündeş, birlikte oturdukları Kanlıca’daki villadan bir süre önce Kemerburgaz’a taşınmıştı. Ebru, Reza Zarrab’ın kendisine hediye ettiği yalıyı da ofisi de geri vermiş. Çevresindeki dostlarına “Artık sadece huzur istiyorum” diyormuş.

Haberin Devamı

BARIŞ YANLIŞ YOLDA

Barış Murat Yağcı’yı yıllardır tanırım. Eski basın danışmanı ve menajeri Selim Akar’ın büyük emeği vardır üzerinde. Tanıdığım günden beri sessiz, sakin işini yapmaya çalışan biriydi. Açıklamaları, röportajları bile Selim’in onayıyla servis edilirdi. Survivor’dan dönünce birçok insan Barış ile çalışmak için etrafını sardı. Bir süre sonra da Selim ile yollarını ayırdı.

Sonrasında Barış’ın yaptığı açıklamalar, basına yansıyan fotoğrafları herkesi şaşırttı. En son çıkardığı kitapta yazdıkları ve sevgilisi Nisa Bölükbaşı’nın aldığı ayrılık kararı bugün sayfamızın manşetinde. Bu kadar güzel başlayan bir kariyeri yerle bir etmek için Barış elinden geleni yapmaya devam ediyor. Menajer ve basın danışmanlarının kariyer planlamasında göz önünde olan insanlar için ne kadar önemli olduğunu inşallah Barış da anlar. Bir an önce toparlanır.

BU NASIL ZORBALIK?

Bazen oyuncular canlandırdıkları rolden çıkamıyorlar. Kendilerini gerçek hayatta da o karakter sanıyorlar. Mustafa Üstündağ’ın oynadığı bitirim roller o kadar üzerine yapışmış ki son dönemde kavga, tehdit dışında bir haberle gündeme gelmez oldu. En son Bodrum’da bir kavgaya karışmıştı. Arkasından boşandığı eşi Ecem Özkaya’nın ‘Gönül Dağı’ dizisindeki partneri Ferdi Sancar’ı birlikte fotoğraf paylaştığı için tehdit ettiği söylendi.

Ferdi Sancar’ın paylaştığı fotoğrafın altına ağza alınmayacak küfürler yazıp racon kesmiş. Hatta düelloya davet etmiş. Kendisi yeni sevgilisiyle fotoğraf paylaşmakta özgür, boşandığı eşinin dizideki partnerinin fotoğraf paylaşması yasak. Ferdi Sancar’ın Instagram sayfasına girip fotoğrafı kaldırıp kaldırmadığına baktım. Olayın uzamaması için silmiş. Bu nasıl bir zorbalıktır? Mustafa Üstündağ’ın bu gücü ve özgüveni nereden geliyor bilen lütfen anlatsın.

Haberin Devamı

HANGİ SARAYDA YAŞIYORSUNUZ?

Derya Beşerler ve ablası Zeynep Beşerler geçenlerde halk pazarına gitmiş. Derya Beşerler pazar deneyimini şu sözlerle anlatmış; “Pazar oldukça zor geçti. Bu işin uzmanları tarafından itildik, kakıldık. Örselendik. Bayağı mücadele ettik ama iyi sebzeler aldık. Çok maceralıydı.

Pazarda çok heyecanlandık. İnsan gördük çok güzeldi” demiş. İnsan okuyunca ister istemez hangi sarayda yaşadıkları, muhafızları atlatmayı başarıp nasıl pazara kaçabildiklerini düşünmeden edemiyor. Ama en azından aldıkları taze sebze ve meyvelerle sarayda bir ziyafet verirler artık.

Haberin Devamı

İREM HEPİMİZE ÖRNEK OLSUN

Pandemide hepimiz neredeyse giyinmeyi unuttuk. Pijama terlik hayatımızın bir parçası oldu. Bir yere hazırlanıp çıkmak bile artık zor gelmeye başladı. Pandeminin başından beri fotoğraf çektirmek için evinde makyajını yapıp giyinip kuşanan kadınların hayranıyım. Bunlardan biri de İrem Derici. Neredeyse 1 yıldır konser vermedi. Ama paylaştığı her fotoğraf az sonra sahneye çıkacak gibi. Yaşam enerjisine hayran olmamak elde değil

Sıradaki haber yükleniyor...
holder