Suna Akyıldız İbretlik film
HABERİ PAYLAŞ

İbretlik film

Nedense sinemaya gitme fikri bende hep kışındır. Arkadaşım Funda arayıp ‘Hadi sinemaya gidelim’ diye zorlamasa yine gitmezdim. Ama şimdi iyi ki gitmişim diyorum. 42 yaşında hayatını kaybeden Rock’n Roll’un efsane ismi Elvis Presley’in hayatının anlatıldığı ‘Elvis’ filmi 24 Haziran’dan beri vizyonda. Film, sanatçının 20 yıllık menajeri Albay Tom Parker’ın hikaye anlatıcılığı üzerinden başlıyor. Şöhret basamaklarını çıkışı, yükselişi, düşüşü, verdiği mücadele ve ölümüne kadar devam eden süreç anlatılmış.

Haberin Devamı

Elvis Presley’i muhteşem oyunculuğuyla Austin Butler canlandırırken, Tom Parker’ı ise Tom Hanks canlandırmış. Tek kelimeyle harika. Yasaklardan Elvis Presley de nasibini almış. 1950’ler Amerika’sında, müziği ve dansı ahlaksızlık olarak görülüp uzun süre yasaklanmış. Presley’in müziğin ne kadar evrensel bir dil olduğunu anlatabilmek için verdiği mücadele ve dik duruş inanılmaz. Özellikle günümüz şöhretlerinin mutlaka seyretmesi gereken ibretlik bir film. Daha fazla anlatıp büyüsünü bozmak istemem. Ama mutlaka gidip izlemenizi öneririm.

BRAVO MORGÜL’E

Geçenlerde telefonum çaldı. 009 numaradan, görüntülü arıyor. Önce şaşırdım, açıp açmamakta kararsız kaldım. Uzun uzun çalmaya devam edince dayanamayıp açtım. Karşımda Yılmaz Morgül. Böyle numara nasıl oluyor diye sorduğumda kendisine özel olduğunu söyledi. İlginç, neyse. Yakında yeni bir şarkı çıkaracağını, şarkıyı Yıldız Tilbe’nin hediye ettiğini anlattı.

Yılmaz’ı neredeyse 20 yıldır tanırım. Birçok vakfın gecesinde sırf destek olmak için tek kuruş almadan sahneye çıkar. Bu zamana kadar vakıflar ve bireysel olarak yaptığı çalışmalarla 350 ihtiyaç sahibi kişiye akülü tekerlekli sandalye hediye ettiğini, hedefinin 1000’e ulaşmak olduğunu söyledi. Hem sanatını icra edip hem de topluma faydalı işler yapmaya çalışanlara oldum olası hayranımdır. Umarım Yılmaz da hedef koyduğu 1000 sandalyeye ulaşır.

GELİNLİKLERİ HEDİYE EDECEK

Son iki haftadır en çok konuştuğumuz konu Ebru Şahin ve Cedi Osman’ın Makedonya’da başlayıp Çeşme’de biten düğünleri olmuştu. Özellikle Ebru Şahin’in Makedonya’da 2, Çeşme’de giydiği 4 gelinlik sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Çift, düğünleri için hiçbir masraftan kaçınmadı. Cedi Osman, eşini mutlu edebilmek için kesenin ağzını sonuna kadar açmıştı.

Haberin Devamı

Bir takipçisi Ebru Şahin’e ‘Bu kadar gelinliği ne yapacak acaba?’ diye yazmış. Bunu görünce açıkçası merak edip araştırdım; Şahin ilerleyen günlerde gelinlikleri ihtiyaç sahibi takipçileri arasından seçeceği birkaç kişiye hediye etmeyi düşünüyormuş. Ebru Şahin’i tanıyan birkaç arkadaşım da çevresinde birçok kişiye yardım ettiği, elinin çok açık ve mütevazı olduğunu anlatmıştı. Bunları da duyunca ‘Tam ona yakışan bir davranış olmuş’ dedim.

KULAĞIMA GELENLER

  • Meryem Uzerli ‘Ru’ dizisinin çekimlerinin yapıldığı Urla’dan bir ev kiralamıştı. Urla’yı çok seven oyuncu satın almak için ev bakmaya başlamış. Yakın çevresine ‘Türkiye’ye çok yatırım yapmak istiyorum. Niye Urla olmasın?’ diyormuş.
  • Eylül başında nikah masasına oturmaya hazırlanan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç tatil sezonunu önce Göcek’te açmış, arkasından soluğu Çeşme’de almıştı. Buradan Yunan adalarına gitmeyi planlıyorlardı. Fakat Demet Özdemir COVID olunca plân başka bahara kalmış.
  • Oyuncu İbrahim Çelikkol ile mimar eşi Mihre Çelikkol’un 5 yıllık evlilikleri mayıs ayında bitmişti. Mihre Mutlu, birlikte yaşadıkları Riva’daki evde yaşamak istemeyince çift evi Hadise ve Mehmet Dinçerler’e kiralamıştı. İbrahim Çelikkol eski eşine Tarabya’dan bir ev satın almış.
  • Murat Boz, Yeniköy’deki evini tadilata sokmuş. Bir haftada 100 bin TL’ye yakın masraf yapmış.
Sıradaki haber yükleniyor...
holder