Suna Akyıldız 'Masumlar Apartmanı' sudan ucuz
HABERİ PAYLAŞ

'Masumlar Apartmanı' sudan ucuz

Diziler kadar çekildikleri mekanlar da önemli. Bunun en büyük örneği; ‘Aşk-ı Memnu’ya set olan Sarıyer’deki köşk. Birçok kişi önünde fotoğraf çektirmeye devam ediyor. Yurtdışından bile görmeye gelenler var. Yıllar önce ekranlara veda eden ‘Asmalı Konak’ için Kapadokya’ya, ‘Sıla’ için Mardin Midyat’a turlar düzleniyor hala. ‘Masumlar Apartmanı’nın çekildiği bina da büyük ilgi görme başladı. İki gün önce Taksim-Tünel’deydim. Yanımdaki arkadaşım dizinin çekildiği apartmanı görmek için ısrar edince kendimizi önünde bulduk. Kapıda fotoğraf çektirenler vardı. Kirasının çok yüksek olduğunu düşünmüştüm ama öyle değilmiş. Çekimlerden önce neredeyse enkaz haldeymiş. Dizi yapımcısı 1.5 milyon TL’ye restore ettirmiş ve aylık sadece 22 bin 500 TL kira veriyormuş.

Haberin Devamı

OLDU MU ŞİMDİ MEHMET ALİ?

Zor günleri geride bırakan Mehmet Ali Erbil hastanede kaldığı dönemin acısını çıkarmaya başladı. Kafamı nereye çevirsem usta oyuncuyu görüyorum. Yaptığı açıklamalarla da sık sık gündemde. En son 19 yıl önce aşk yaşadığı Nefise Karatay’ı diline doladı. Bir dergiye verdikleri çıplak pozlardan hem pişmanlık duyduğunu söyledi, hem de “Hatırlatmanın bir gereği yok” dedi. Ama bile isteye gündeme getirdi bir kere.

Sevgili Mali, senin nasıl bir laf cambazı olduğunu biliyorum. İsteseydin, “Bunu konuşmayalım” der geçerdin. Yaptığın her açıklama, o fotoğrafları tekrar hatırlatıyor. O kareler çekildiğinde Nefise Karatay’ın neler yaşadığına, ailesinin ne kadar üzüldüğüne, babasıyla yaşadığı küslüğe şahidim. Üstelik Nefise artık evli, mutlu, çocuklu... Hani “Diline vurmuş” derler ya sizin ki de aynen öyle olmuş!

KALBEN ZAM!

Geçenlerde bir arkadaşım aradı. Söz döndü dolaştı Kalben’e geldi. Dijital bir konser için Kalben’den fiyat istediğini, aldığı fiyat karşısında şok geçirdiğini söyledi. Israr edip ne kadar istediğini sordum, “150 bin TL” yanıtını verdi. Meğer karantinada zam yapmış. Bu dönemde birçok sanatçı fiyatını düşürürken üstelik. Dijital ortamdaki bir konser için 150 bin TL müthiş para. Tabii veren çıkarsa...

Haberin Devamı

EV KİRALARI FAZLA GELDİ

Hazar Ergüçlü yıllardır yönetmen Onur Ünlü ile aşk yaşıyor. Cihangir’de oturuyorlar. Ama Hazar bu pandemi döneminde çok sıkılıp bazı meslektaşları gibi Zekeriyaköy’e taşınmak istedi. Emlakçıları dolaştı, dostlarına haber saldı. Ne var ki, evdeki hesap çarşıya uymadı. Hazar beğendiği müstakil evlerin aylık kilalarının 20 bin TL’den başladığını öğrenince, taşınmaktan vazgeçti.

VAR BİR HAYALİM!

Kimsenin hayatını kıskanmadım Özlem Tekin’i kıskandığım kadar. Her yaz mutlaka Özlem’in çiftliğinden fotoğraflar gelir. Altında şalvarı, koyunları, tavukları... Her bir kareye bakarken içimden “Yaşamak istediğim hayat” diye geçiririm. Sadece ben mi? Eminim birçok kişinin hayalini süslüyordur doğada yaşamak. Ayrıca Özlem Tekin gibi şöhreti, sahneyi, alkışı arkada bırakıp gitmek hiç kolay değil. Helal olsun valla...

ŞAMPİYONUN GÖZYAŞLARI

Kalp atışlarımı karşı komşu, sevinç çığlıklarımı martılar duymuştur herhalde. 90 dakika bitiminde “Şampiyon Beşiktaş’ım ne istersen iste benden” diye apartmanı yıkarken, bir an ekranda Teknik Direktör Sergen Yalçın ile göz göze geldik. Ağlıyordu. Ağladım. İşte genç hocanın o gözyaşlarında saklıydı şampiyonluğa uzanan kutsal yolculuk. Her bir damlasında inanç, azim, asla pes etmemek, emek, tutku, çile, çaba ve “Sergen zoru görünce kaçıp gider” diyenlere yanıt vardı. Beşiktaş’ın çocuğu, sen böyle hep çıldırt bizi.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder