Suna Akyıldız Ölümden dönmüş
HABERİ PAYLAŞ

Ölümden dönmüş

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız’ı başladığı günden beri kaçırmadan izlemeye çalışıyorum. Kaçırdığım günlerde ise internetten kaldığım yerden devam ediyorum. Son birkaç haftadır evin annesi ‘Gülcinal’i oynayan Devrim Yakut’u göremeyince COVID-19 olduğunu, diziye ara vermek zorunda kaldığını sandım.

Senaryo gereği Van’da yaşayan hasta amcasının yanına gitmişti. İki hafta üst üste dönmeyince beni de merak sardı. Çünkü Devrim Yakut dizinin olmazsa olmazı. Biraz araştırdım, öğrendim ki meğer ölümden dönmüş.

Haberin Devamı

Beynine pıhtı atmış ve uzun zaman hastanede yatmış. Çok zorlu bir süreç geçirmiş, nihayet sağlığına kavuşmuş. Dizideki rol arkadaşları bu süreçte bir an olsun oyuncuyu yalnız bırakmamış. Geçen bölüm diziye dönen Devrim Yakut’a çok geçmiş olsun.

KONUŞAN MI ÇALIŞAN MI?

Çok konuşuluyorsan demek ki birilerini rahatsız ediyorsun. Son ayların bana göre en çok konuşulanları; Gülşen ve Aleyna Tilki. Kafamı nereye çevirsem, onlar. Ünlüler dünyasında ise Gülşen ile Aleyna’yı topa tutmak pek moda.

İki kadın şarkıcı ise kimseye cevap vermiyor. Zaten cevap vermeye kalksalar yetişmeleri mümkün değil. Sadece işlerini yapıp şarkı söylüyorlar. Bu arada da para basıyorlar. Aleyna Tilki şimdiden hem bir dondurma markasıyla hem de tekstil firmasıyla anlaşmasını yapmış, 7 milyon TL’ye el sıkışmış bile.

Gülşen’e gelince bayramda ve sonrasında yoğun bir konser trafiğine başlayacakmış. Sadece mayıs ayında 24 konser verecek olan Gülşen’in eylül sonuna kadar şimdiden 100 konseri okeylenmiş.

Yılbaşı için bile anlaşma yapıp avansını almış. Yakında da anlaştığı büyük bir firmanın reklam kampanyası başlayacakmış. O yüzden çok konuşmak, sataşmak yerine işine bakmak her zaman daha kârlı.

HARBİYE RUHU!

Ve nihayet Harbiye Açıkhava konserleri 6 Mayıs’ta Zuhal Olcay ile başlıyor. Konser tarihleri şimdiden belli. Eğlencesi bol bir yaz olacağı kesin. Bir tarafta Harbiye Açıkhava, diğer tarafta Kuruçeşme Wolkswagen Arena, Vadistanbul, Küçükçiftlik, Fişekhane derken sayısız ünlü ismi bu sahnelerde göreceğiz.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yılı düşününce neredeyse tek albümle Harbiye Açıkhava’da konser verenleri bile gördüm. Keşke organizatörler biraz seçici olsa, o eski Harbiye ruhunu yaşatabilse. Gazeteciliğe ilk başladığım yıllarda Harbiye’de konser vermek bir sanatçı için rüştünü ispatlamak gibiydi. Yani o sahneye çıkmak o kadar kolay değildi.

Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Nilüfer, İlhan İrem, Kayahan kimler kimler yoktu ki... Bu isimlerin arasında yer alabilmek mucize gibiydi. Şimdi ise herkes Harbiye’de sahnede. Umarım bu yıl Harbiye müziğe emek vermiş gerçek sanatçılarla değerini bulur. Sezen Aksu, Zerrin Özer, Tarkan, Nilüfer, İlhan İremli Harbiye konserlerini özlemeyenimiz var mı?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder