Suna Akyıldız Önden dinlemek için 15 bin TL
HABERİ PAYLAŞ

Önden dinlemek için 15 bin TL

Mahsun Kırmızıgül uzun bir aradan sonra sahne orucunu geçenlerde Kuruçeşme Arena’da verdiği konserle bozmuştu. Şimdi de 25 Haziran’da Bodrum Yalıkavak’ta Gala adlı restoranda vereceği konserin hazırlıklarına başladı. Sahnelere dönünce fiyatını da katlayan Mahsun, duyduğuma göre geceden 4 milyon TL alacakmış. Gerçekten iyi para. Şimdi sıkı durun asıl bombayı söylüyorum. Mahsun’un sahneye çıkacağı akşam hemen yanındaki mekanda yani Günay’da İbrahim Tatlıses sahne alıyormuş. Yıllar önceye dayanan rekabet tekrar kızışacağa benziyor. Gecenin şampiyonu aslında şimdiden belli ama o da şimdilik bende kalsın. Bu arada Mahsun Kırmızıgül ve İbrahim Tatlıses’i en önden izlemenin bedeli 15 bin liraymış. E artık gitmek isterseniz fiyatını da bilin. Tercih sizin.

Haberin Devamı

KAÇIMIZ YAPABİLİRİZ?

Önce oyunculuğu, sonra Survivor’da yaptığı sunuculuğu bırakan Alp Kırşan yıllardır eşi ve çocuklarıyla Bodrum’da sade bir hayat yaşıyor. Geçtiğimiz hafta bir davete katılan Kırşan “Zenginlik kültürümüz yok, para ile işim de yok. Çocuklarım hep aynı ayakkabıyı ve tişörtü giyiyor. Nasıl büyüdüysem, çocuklarımı da öyle yetiştiriyorum. İstanbul’da yaşasam tımarhanelik olurdum” demiş. Şöhret hastalığına kapılmadan, daha fazla para kazanma hırsı olmadan bir yerde ‘dur’ düğmesine basabilmiş. Kazandıklarıyla yetinmiş. Eşi ve çocuklarıyla zaman geçirmeyi seçmiş. Şimdi çocukları büyürken her anına şahitlik ediyor. Parayla alınamayacak bir mutluluğu yaşıyor. Ve onları da kendi büyüdüğü şekilde yetiştirmeye çalışıyor. İstese bugün oyunculuğa da sunuculuğa da döner ama istemiyor. Geri dönüp baktığında kazanamadığı belki daha fazla para ama ya kazandıkları! Parayla bile satın alamayacakları. Sahi kaçımız Alp gibi hayatımızın ‘Durdur’ düğmesine basabiliriz? İstediğimiz gibi bir yaşam kurabiliriz.

ÖNERİM VAR

Tanıdığım en çılgın, sözünü sakınmayan söz yazarlarından biriydi Aysel Gürel. Şimdi bile onunla yaptığımız telefon konuşmalarını, tesadüf karşılaşmalarımızı düşününce ‘İyi ki tanımışım’ dediğim insanların başında geliyor. 2008’de hayatını kaybettikten sonra kızları Mehtap ve Müjde Ar annelerinin hayatının anlatılacağı filmi çekmek için kolları sıvamıştı. Müjde Ar filmde annesinin yaşlılığını, Mehtap Ar ise kendisini oynayacaktı. Fakat Mehtap Ar’ın ölümüyle film rafa kalktı. Duyduğuma göre bir yapım şirketi filmi çekmek için görüşmelere başlamış. Hatta gençliğini oynayacak oyuncu arayışına bile girilmiş. Gençliğini kim oynar bilmem ama saçı, tarzı, tavrıyla bana daima Aysel Gürel’i hatırlatan oyuncu İrem Kahyaoğlu bu iş için biçilmiş kaftan. Aysel Gürel’in o güzel enerjisini filme de yansıtacağına eminim.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder