Suna Akyıldız Patladı patlayacak
HABERİ PAYLAŞ

Patladı patlayacak

İbrahim Tatlıses'in Işıl Kundakçı'dan olan kızı Dilan Çıtak bir süredir Levent Dörter ile aşk yaşıyor. Geçen hafta çiftin denizdeki romantik halleri tüm gazetelerde yer aldı. Her fotoğrafın altında 'İbrahim Tatlıses'in kızı' yazıyordu. Bu durumu ne İbrahim Tatlıses inkar ediyor ne de Dilan Çıtak. İbrahim Tatlıses'in kızı olarak anılmasına rağmen Dilan Çıtak'ın bu rahatlığı açıkçası beni şaşırtıyor. Sanki kendisine sahip çıkmayan, kabullenmeyen babası İbrahim Tatlıses'ten intikam alıyor, canını acıtmak istiyor. Kulağıma gelenlere göre; amacına ulaşmış. İbrahim Tatlıses bu durumdan çok rahatsız. Yakında kıyameti koparır.

Haberin Devamı

Patladı patlayacak

ZORAKİ POZ

Geçenlerde Harbiye Açıkhava'da 'Markopaşa' müzikali vardı. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Mahsun Kırmızıgül konuklar arasındaydı. Hayranlarının ricasını kırmayıp onlarla poz verdi. Ama yüz ifadesinden memnuniyetsizliği ve zoraki gülümsemesi o kadar belliydi ki, ben bile rahatsız oldum. Ne de olsa artık o Yılmaz Güney'in izinde büyük bir yönetmen!!! Sinemanın vazgeçilmezi!!! Şarkıcılık günlerinde sahnede cep telefonuyla konuştuğu günler artık çok geride kaldı.

Patladı patlayacak

BÖLÜM BAŞI 10 BİN LİRA

Berrak Tüzünataç ve Rıza Koçaoğlu yeni sezonda TRT 1 de ekrana gelen 'Filinta' dizisinin kadrosuna katıldı. Berrak Tüzünataç Farah'ı, Rıza Kocaoğlu ise Psikopat Celal'i oynayacak. Duyduğuma göre; ikili bölüm başına 10'ar bin TL alacakmış.

Patladı patlayacak

Patladı patlayacak

ROLÜ ARTIYOR

Star TV'deki Kiralık Aşk dizisini deyim yerindeyse gözümü kırpmadan izliyorum. Özellikle Nergis Kumbasar'ın oynadığı sahneler müthiş. Yakında Paramparça'nın fenomeni Nursel Köse gibi 'caps'leri internete düşerse şaşırmam. Yapımcı ve senaristler Nergis Kumbasar'ın rolünü arttırmaya karar vermişler. Nergis Kumbasar yakın çevresine "Bu dizi bana çok uğurlu geldi. Sokakta yürüyemez oldum" diyormuş.

Patladı patlayacak

Sıradaki haber yükleniyor...
holder