Suna Akyıldız Uzak şehrin masalı
HABERİ PAYLAŞ

Uzak şehrin masalı

Geçtiğimiz haftayı arkadaşlarım ile masal gibi bir şehirde, Kars’ta geçirdim. Daha önce iki kere gitmiştim ama bu sefer farklıydı. Arkadaş grubumuzun içinde ‘İnsanlık Suçu’, ‘O Hayat Benim’, ‘Tatar Ramazan’, ‘İffet’ gibi önemli işlere imzasını atmış usta kalem Can Sinan da vardı. Can’ın Kars’ta çekeceği dizi için mekan baktığını öğrenince takıldık peşine. Selim ilçesine bağlı Kekeç köyünde aldık soluğu.

Öyle güzel köyler keşfetmiş ki Can, adeta büyülendik. Çekimler martta başlayacakmış. Dizinin içeriğini ucundan kenarından anlatınca, kent turizmine katacaklarını düşünüp sevindim. Tatil rotalarımızın yönü değişeceğe benziyor... Keşke Turizm Bakanlığı bu tarz projelere destek olsa. Bu güzel köylerin tanıtımını reyting rekortmeni dizilerle yapsa.

Haberin Devamı

ÖZGÜVEN PATLAMASI

Özgüvenli olmak güzeldir ama haddinizi aşmaya başladığınız an işin rengi değişir! Kimden mi bahsediyorum? Aleyna Tilki’den... Geçenlerde şöyle bir açıklama yaptı; “Nasrettin Hoca’nın tarzı benimkine çok benziyor. İnsanları güldürürken aynı zamanda düşündürüyorum”...”Kendimi Nasrettin Hoca’ya benzetiyorum” dese az da olsa anlayacağım ama Nasrettin Hoca gibi bir mizah bilgesini kendine benzetmesinin tek bir yorumu olabilir, sadece densizlik...Yakında Dümbüllü’nün kavuğunu da isterse şaşırmayın.

EFSANENİN GÖNLÜNDE NE VAR?

Geçenlerde hatırını sormak için Nebahat Çehre'yi aradım. Ekrandan uzak kaldığı için biraz sitem ettim. Noktasına, virgülüne dokunmadan aynen şunları söyledi: "Korona zamanı bir iş geldi ama menajerim Selçuk Kaya korktuğu için izin vermedi. Yoksa ekranda olmak istemiştim.

Şu an aşının ilk fazını oldum. İkincisi martın ilk haftası. Setleri çok özledim. Ne yalan söyleyeyim gönlüm dijital işlerden yana. Bu süreçte yapılan dijital işlere de bayıldım" dedi. Elçiye zeval olmaz. Umarım en kısa zamanda Nebahat Çehre'yi ekranlarda görürüz.

AŞK BU MU?

Taş fırın erkeğimiz Tamer Karadağlı (53) kalbini kendisinden 29 yaş küçük piyanist Iraz Yıldız’a kaptırdı. Otomobildeki pozlarını gördüm. Tamer Karadağlı ergenliğe geri dönmüş, 17 yaşındaki delikanlılar gibiydi. Yapılan yorumlara şöyle bir baktım, takipçileri de benimle aynı fikirde. Kızı Zeyno ile sevgilisi arasında sadece 9 yaş var. Hayranları haliyle soruyor; “Kızın böyle bir ilişki yaşasa razı olur muydun?” Yıllarca erkekliğin kitabını yazdığını söyleyen Tamer Karadağlı’ya bu durumu yakıştıramamışlar...

Haberin Devamı

KEDİ KÖPEKLERİ UNUTMAYIN

Kışın köpekler 17 saat, kedilerse 6 saat aç kalırsa maalesef donarak ölüyor. Önceki gün muhabirimiz Ali Keser ile birlikte Kemerburgaz'da yol üzerindeki köpekleri doyurmaya gittik. Hasta, yaralı, aç bir sürü hayvan çaresizlik içinde ölümü bekliyor... Eğer bu soğuk havada gereken yardım eli uzanmazsa hiçbiri kar kalktığında aramızda olmayacak.

PANDEMİNİN EN BÜYÜK FAYDASI

Pandeminin en güzel tarafı farkındalıklarımızın artması oldu. Doğum günü kutlaması yapamayan birçok kişi partilere, hediyelere harcadıkları paraları derneklere, vakıflara bağışladı. Demet Akalın, kızı Hira’nın doğum gününe harcayacağı parayla Ağrı ve Van’da yaşayan çocukları sevindirdi. Aynı şekilde Ajda Pekkan’ın çocuk ve hayvan sevgisini bilen dostları çocuklara oyuncak, barınaklara mama yolladı... Keşke bunlar çoğalarak da artsa.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder