Tamer Heper Önerim yok
HABERİ PAYLAŞ

Önerim yok

Haberin Devamı

Kamu kurumu niteliğinde bir kuruluş arsa satacaktı. 6 milyon TL para yatırdım arsamı almayı bekliyorum ama vermediler. Devlete olan güvenimden dolayı bekledim ama olmadı. Bu arada yatırdığım para nedeniyle ve arsayı alamamamdan dolayı işlerim bozuldu, iflas ettim. Ters bir şey daha oldu bankaya yatırdığım paranın dekontunu kaybettim. Bankaya başvurdum, olumsuz yanıt aldım. Bana kim yardımcı olur? K.K


Bugüne kadar bana yazan tüm okuyucularımın dertlerine derman olmaya çalıştım, problemlerine çözüm aradım ancak sizinki öyle bir problem ki ne yazık ki çözüm önerisi getirme imkanı yok. Şayet banka dekontu elinizde olsa tamam. Dekont yok ama banka kayıtları sizi doğrulasa o da tamam. Bahsettiğiniz hususta tanık dinletme olanağı olsa onu da söyleyeceğim ama ne yazık ki o da yok.

[[HAFTAYA]]

Yaşadıklarınız çok üzücü, elbette gönül isterdi ki size bir hukuki çözüm önerebileyim ama inanın ki dava yolu ile bir çözüm bulamayacaksınız. Ben de geçmişte benzer bir olayın mağduruyum. Emekliliğe hak kazandığımda primlerimin eksik olduğunu söylediler, emeklilik işlemimi yapmadılar. Bankaya yatırdığım prim makbuzlarını götürdüm, bu makbuzlarla işlem yapmayız bankaya soracağız dediler ve sordular. Banka ne dedi biliyor musunuz? “Arşivimizi su bastı, bu tarih itibariyla ilgili belgeler kullanılamaz hale geldi, bilgi veremiyoruz” ve ben o dönem primlerini elimde makbuzum olduğu halde cezalı ödedim, öyle emekli oldum. Bizde işler böyle yürür dikkatli, tedbirli, torpilli olmak lazım, Bugün için sizde bu yok, ne yazık ki benden size bir çözüm önerisi de yok.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder