Tamer Heper Yüzüm kızardı
HABERİ PAYLAŞ

Yüzüm kızardı

Ben bu haberi görünce utandım. Yüzüm kızardı, huzurum kaçtı. Amerikalı bir çift avladıkları dağ keçisinin ölüsünün önünde sırıtarak poz vermiş. Neymiş, dağ keçisi avlamışlar. Bunun için de bize 100 bin TL ödemişler. O ödedikleri para kendilerinin olsun, bizim hediyemiz olsun, hatta lanet olsun, bizim hayvanlarımızı bize bıraksınlar yeter. Acaba taa Amerika’dan bizim hayvanlarımızı öldürmek için niye geliyorlar? Çünkü her istediğin yerde gidip hayvan vuramazsın.

★ ★ ★ ★ ★

Artık şunu benimsemeliyiz: Değerli okuyucularım bir canlıyı öldürmek gibi bir spor olamaz. Bir canlıyı öldürmek bir eğlence de olamaz. O halde biz ne yapıyoruz? Para için birilerini öldürmek ve sonra onun önünde bir iş yapmış gibi sırıtarak poz vermek utanılacak bir davranış, bunda övünülecek ne var?

Haberin Devamı

Eline son model en gelişmiş silahı al, bir yere sin, gelen geçene ateş et. Eee bunda spor olacak ne var? Bu utanç bize de sirayet eder. Artık yeter, öldürme ve şiddet öğesi içeren ve adına spor denilen şeylerin artık farkında olalım. Önce şu hayvanlarımızı rahat bırakalım, zaten geriye bir şey kalmadı, olanı da üç kuruş için öldürtüp bu utanca ortak olmayalım.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder