Uğur Alkapar 2023 kasveti
HABERİ PAYLAŞ

2023 kasveti

2023’ten ne yazık ki en çok aklımızda kalanlar savaşlar ve depremler olacak. Rusya-Ukrayna Savaşı, İsrail’in Gazze saldırıları, 6 Şubat depremi...

Oysa 2023’ün başında umutluyduk yeni yıldan. En çok konuştuğumuz konu ise başta Dilan Polat olmak üzere sosyal medya fenomenlerinin yolsuzlukları oldu. Büyük bir çoğunluk bu insanların gösterişli yaşamlarını takip ederken seyircileri katlanarak arttı ama bu kez çöküşlerini izledik.

Bu konuda Instagram’daki içerik üreticisi ‘Drama Pasta’nın Youtube kanalında yayınladığı bir saatlik videoyu izlemenizi öneririm. Konuya tüm detaylarıyla vakıf olabilirsiniz. Hürriyet’ten Hakan Gence de TikTok için yılın magazin olaylarını değerlendirmiş ve ilk 3 sıraya Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan’ın boşanmasını, Metin Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan kızlarını ve Afra Saraçoğlu-Mert Yazıcı- Mert Ramazan Demir aşk üçgenini koymuş. Ben bunlara Serenay Sarıkaya’nın annesiyle Cansu Tosun’un babasının yasak aşkını da eklerdim. Aslında dönüp bakınca magazin açısından da çok heyecanlı geçmedi 2023. Önemli bir skandala da şahit olmadık. Zaten çok kasvetli ve keyifsiz bir yıldı. İnşallah 2024 böyle olmaz!

Haberin Devamı

YILBAŞI ÖNERİLERİ

Geçen cumartesi sayfamda yılbaşı gecesi için düzenlenen özel organizasyonların bazılarının listesini vermiştim. Daha geniş bilgi isteyenlere bir sürprizim var. TikTok’un T-Talks serisi için şahane bir video çektik. Yeme içme ve eğlence sektörünün 2023 yılını değerlendirdim ve yılbaşı gecesi için şahane önerilerde bulundum. Video hem Youtube’da hem de TikTok’ta yayında!

ÖDÜLLÜ ŞEF

Sirkeci’deki Sanasaryan Han 1895’te inşa edilmiş muhteşem bir yapı. Bina restore edilerek Sanasaryan Han, a Luxury Collection Hotel, İstanbul adıyla hizmete girdi. Otelin Executive Chef’i ise 20 yılı aşan kariyerinde global lüks otel markalarında çalışan ödüllü şef Alper Adiller oldu. Sanasaryan Han’ın fine dining restoranı Sini ve The Library Bar’ı da Alper Adiller’e emanet. İstanbul sadece şık bir otel değil, önemli bir gastronomi noktası da kazanmış oldu.

Haberin Devamı

2023 kasveti

ÇATALHÖYÜK SERGİSİ

Atatürk Kültür Merkezi, sanat ve kültürün her alanını kapsayan seçkin etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. ‘Belleğin İzi: Neolitik Kent Çatalhöyük Sergisi, 7 Ocak’a kadar ziyaretçilerini bekliyor. 20 Aralık’ta resmi açılışı gerçekleşen ve ardından bir panelle tanıtılan sergi, üzerinde yaşadığımız toprakların geçmişini kendi özgün diliyle AKM Galeri’ye taşıyor.

2023 kasveti

Sıradaki haber yükleniyor...
holder