Uğur Alkapar 5 yıldızlı festival
HABERİ PAYLAŞ

5 yıldızlı festival

Bayramda beş yıldızlı oteller Bülent Ersoy’dan Sibel Can’a ne kadar alaturka şarkıcı varsa hepsini sahneye çıkardı. Ama hiç düşünmüyorlar mı, paralı genç nesil, DJ’lerle, elektronik müzikle coşuyor. O alandaki potansiyel büyük. Onlar da Çeşme ve Bodrum’da butik tatiller planlayıp kulüp kulüp geziyor.

Üniversiteliler için yapılan ucuz yollu, DJ’li partili tatiller var. Otellerin boş olduğu dönemde 3-5 günlük okul gezisi tadında düzenleniyor. Ama benim dediğim daha lüks bir şey.

Kurban bayramında beş yıldızlı bir otel mesela, dünyaca ünlü dört ayrı DJ getirse, her gece biri çalsa nasıl olur? Emin olun Ajda’dan, Gülşen’den daha ucuza gelir bu iş. Altına da kaşesi daha ucuz biraz yerli biraz yabancı DJ’lerle programı zenginleştirdiniz mi tamam.

Haberin Devamı

Elektronik festivalleri şehirde itilip kakılmaktan iyice küçüldü. Bence güneyde bir tatil köyünde dört gün aralıksız, hem de lüks bir festival çok iyi iş yapar.

PATRONUN EŞİ

Bu yaz Ezgi Mola olmak isterdim. Zira sevgilisi Mustafa Aksakallı’nın işlettiği, Çeşme’deki Rise n Shine’da beş kuruş vermeden tatil yapıyor.

Eminim hem plajın en güzel noktasını ona tahsis etmişlerdir, hem de çalışanlar sık sık yanına gelip “Bir emriniz var mı efendim” diyordur.

Acaba Ezgi Mola mekanı iyice sahiplenip “Çocuğum şurayı da temizle, bak orada toz kaldı” diyerek işlere de karışıyor mudur?

OSMANLI KOKULARI

Mekanların kalitesi bana kalırsa en iyi tuvaletlerine bakınca anlaşılır. Kullanılan havlular, sabunlar, kokular önemlidir. Ulus’taki Chin Chin’in tuvaletinde ilk kez Hatun marka kolonya ile karşılaştım.

Gül, yasemin ve öd ağacı kokulu bu kolonya aklımı başımdan aldı. Biraz araştırınca markanın iş insanı Arzu Altan Niziplioğlu’na ait olduğunu öğrendim. Verdiği röportajlardan birini okudum.

Osmanlı saraylarında kullanılan kokuları araştırıp bir kolonya, oda kokusu, sabun ve vücut spreyi serisi hazırlamış. İsimler de Ayasofya, Kız Kulesi, Haydarpaşa gibi İstanbul çağrışımlı. Doğrusu pek ucuz değil ama hediye etmek için güzel bir seçenek.

'FAME' MÜZİKALİ

Televizyonun ikinci kanalı, ilk açıldığı dönemde ‘Perihan Abla’ ve ‘Fame’ dizisini gösteriyordu. İzleyebilmek için 10 metrelik anten direği yaptırdığımızı hatırlıyorum.

Haberin Devamı

‘Fame’ bizim için inanılmaz bir eğlenceydi. Danslar, müzikler derken kendimizi sokakta takla atarken bulurduk. Dizisi ve filmlerinden sonra ‘Fame’in sahne müzikali de yapıldı.

‘Fame’ müzikali Yapı Kredi ana sponsorluğunda 10-15 Aralık’ta, 8 gösteri için Zorlu PSM’ye geliyor. Biletler bugün satışa çıkıyor.

BOYUNLUK LAZIM

Bugün anılardan gidiyoruz. Ortaokul zamanlarım. Rap’çi-metalci tartışmasının zirve yaptığı dönem. Biz ikisinden de değiliz ama metale daha yakınız.

Manowar’ın bir kaseti geçti elimize. Dev müzik setine koyup, önce korkup sonra saatlerce kafa sallamıştık. Boynumuz tutuldu ama zevkliydi.

İşte o Manowar veda turnesine çıktı. 20 Temmuz’da da Küçükçiftlik Park’ta bize veda edecek. Son kez kafa sallamak isteyenler için.

Yaşınız 40’ın üstüyse boyunlukla gidin. Çıkışta takarsınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder