Uğur Alkapar Adana-Çeşme farkı
HABERİ PAYLAŞ

Adana-Çeşme farkı

Gülşen’in cesur sahne kıyafetlerine bayılıyorum. Yaptığı özgürlük açıklaması da şahane bir mesajdı. “İstediğim gibi giyinirim” diyen Gülşen bir yandan bazı hassasiyetleri de gözetiyor. Bu da ayrıca hoşuma gitti. Neden mi bahsediyorum? Adana’da verdiği konserde yeni pantolonlu tarzını devam ettirmiş, ancak bu kez üstünü daha kapalı seçmişti.

Adana-Çeşme farkı

Hemen ardından Çeşme’de verdiği konserde ise çok daha seksi bir üstle karşımızdaydı. Herkes Hollywood ünlüleri ile pişti olduğu pantolonu konuştu ama benim dikkatimi Adana-Çeşme farkı çekti. Bu rastgele bir kıyafet seçimiydi belki de bilemiyorum ama Adana’da daha kapalı, Çeşme’de daha cesur bir üstle sahneye çıkması bence doğru ve duyarlı bir hareket olmuş. Gülşen böylece ne kendinden ödün vermiş ne de şartları zorlamış oluyor. Ülke şartlarında mükemmel bir strateji!

Haberin Devamı

Adana-Çeşme farkı

YILDIZLAR VADİ’DE

Turkcell Yıldızlı Geceler konser serisi bu cuma Sertab Erener ile başlıyor. Ertesi gün ise Aleyna Tilki var. Bu yıl Ayazağa’daki Turkcell Vadi Açıkhava’ya taşınan Yıldızlı Geceler’de izlemek istediğim çok konser var doğrusu. Hem şehir içinde ve kolay ulaşılabilir olması hem de teknolojik anlamda çok iyi bir donanıma sahip olması buradaki konser deneyimini üst seviyelere çıkaracaktır diye düşünüyorum. Bu iki konseri kaçırırsam da sırada Yüzyüzeyken Konuşuruz, Berkay, Ceza, Anıl Piyancı, Sansar Salvo, MFÖ, Kenan Doğulu, Haluk Levent, Funda Arar’la devam edip Ebru Yaşar var. İllaki birini yakalarım herhalde!

ELİNİZDE PATLAR

Üçüncü bebeğine hamile olan Bergüzar Korel gittikleri plajda oğulları Ali ve Han’ın fotoğraflarını çeken vatandaşlara isyan etmiş. “Habercilerin işi bu da, siz kim olup çocuklarımın fotoğrafını çekip magazin sitelerine yolluyorsunuz?” diye özetlenebilecek bir açıklama yapmış.

Bu arada muhabir arkadaşlarımızın da ricasını kırmayıp çocukları görüntülemediğini de belirtmiş. Oğuzhan Koç da kendisini ‘Bir kadınla bir mekanda dans ediyor’ diye Instagram magazincilerine ihbar edenlere ateş püskürmüş. Instagramcılar bunu “Demet ne diyecek?” diye haber yapınca kızmış tabii.

Haberin Devamı

Sosyal medya çıktığından beri magazin basınına ihtiyacı olmadığını düşünerek gazetecileri küçümseyen ünlülere işte ders bunlar. Magazinciyle anlaşabilirsin. Magazini yönetebilirsin. Ama eline telefon alarak muhabir kesilen kana susamış gönüllü paparazzilerin hangisini yöneteceksin? Ah, ah. Sosyal medya daha çok patlayacak elinizde.

INSTAGRAM’DA ŞOV, DÜKKANDA DAYAK

Oturduğum semt dolayısıyla Baruthane Pilavcısı’ndan birkaç kez sipariş vermiştim. Lezzet olarak benim için ‘idare eder’ sınıfına giren pilavın, daha doğrusu pilavcısının meşhur olduğunu sonradan fark ettim. Nusret’in açtığı, CZN Burak’ın 4 şeride çıkardığı yoldan giden Nedim Şahin sosyal medyada çektiği tuhaf yemek videolarıyla tanınıyor. Bir de bıyığıyla. Bir yemek tutkunu olarak işin içine şov girdiğinde kaçarım. Çünkü başka bir şey yemeğin önüne geçiyorsa, “Demek ki o yemek kendi başına müşteri çekecek kadar iyi değil” diye düşünürüm.

DARP İDDİASI

Geçtiğimiz günlerde Filistinli gazeteci Musab Yousef, Feriköy’deki Baruthane Pilavcısı’nda şiddet gördüğü iddiasıyla sosyal medyada paylaşımlar yaptı. İçmediği bir çorba hesaba eklenince itiraz etmiş bunun karşılığında mekanın çalışanları tarafından ciddi şekilde darp edilmişti. Biz zaten yabancı bulunca “geçirmeye” hazır olan kurnaz esnaf modelini biliyoruz.

Haberin Devamı

Ama bu kadarını da yakıştıramadım doğrusu. Üstelik Baruthane Pilavcısı bu konuda bir tek açıklama yapmadı. Nedim Şahin hâlâ Instagram’da pilavın üstüne çeşitli yemekler serpiştirip bıyıklı pozlar vermeye devam ediyor. Ortada ne bir inkar ne de bir özür var. Susmak ikrardan gelir demişler.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder