Uğur Alkapar Akustik davet
HABERİ PAYLAŞ

Akustik davet

SÜPER KAHRAMAN

Zeynep Bastık’ın Vodafone Red işbirliğiyle hazırladığı yeni akustik performans serisi önceki akşam Soho House’da tanıtıldı. Şarkıcı 4 farklı lokasyonda şarkı söyleyecek, çekimler yapacak. İş, sanat ve cemiyet dünyasının tanınmış simalarının buluştuğu gecede, önce Dicle Olcay sonra Bastık sahne aldı. Zeynep Bastık’ın üzerinde şahane bir siyah takım ve süper kahraman gibi omzuna attığı beyaz bir pelerin vardı. Hoş bir tarz yakalamıştı.

Akustik davet

POPÜLER RENK SİYAH

Herkesin siyah ağırlıklı kıyafetler tercih ettiği gecede Ersay Üner beyaz sweatshirt’üyle dikkat çekti. Konuklar arasında Hande Demir, Burcu Kıratlı, Şevval Şahin, Aslı Bekiroğlu, Ersay Üner, Akasya Asıltürkmen vardı. Gece DJ Doğuş Çabakçor’un müzikleriyle devam etti.

Haberin Devamı

Yükselen yıldız Sezer Sarıgöz

‘Ne Ay Geceden’ şarkısıyla büyük kitlelere ulaşan Sezer Sarıgöz, yeni single’ı ‘Bakma Bana Öyle’ ile YouTube Türkiye Trendler Listesi’nde zirvede. Şarkıları TikTok’ta viral oluyor, binlerce kişi video çekiyor. İşte yeni neslin yükselen yıldızlarından Sezer Sarıgöz…

Akustik davet

‘Bakma Bana Öyle’ nasıl ortaya çıktı?

‘Ne Ay Geceden’den hemen sonra yaptığım bir şarkıydı. Onun devamı niteliğinde. Sözleri yakın bir arkadaşımın yaşadıklarından ilham alarak yazdım.

Listelerde bu kadar hızlı bir numara olacağını tahmin ediyor muydun?

Güzel bir başarı bekliyordum ama bu kadar kısa sürede bir numara olmasını beklemiyordum. Çok gururluyum, mutluluğumu tarif edemiyorum.

Parçaların çıkmadan TikTok’ta paylaştığın videolarla viral oluyor. Şarkıların kaderini TikTok mu belirliyor?

Bence şarkının viral olabilmesi için öncelikle iyi olması gerekiyor. Tabii ki TikTok’un faydası oluyor ama orası olmasa da şarkılarımın iyi noktalara geleceğinden emindim. Çünkü herkesin kendinden bir şeyler bulacağı şarkılar yapıyorum.

‘Bakma Bana Öyle’nin klibini Adana’da çektiniz. Nasıl geçti?

Klip, yönetmenimizin isteği üzerine Adana’da, 18 saatte çekildi. Çekerken çok eğlendik, menajerlerim ve ekibimin katkısı büyük.

Bu yıl en iyi çıkış yapan erkek yıldızlardan birisin. Bu hızlı yükseliş seni tedirgin ediyor mu?

Haberin Devamı

Etmez olur mu? Başarılı bir proje yapınca hem sorumlulukların artıyor hem de daha iyisini yapma çabasına giriyorsun. Ne kadar tedirgin ederse etsin, bu heyecan ve gerginlik daha da motive ediyor beni.

Normalde birçok popçu cover şarkılar tercih ederken sen sıfır şarkılarınla akustik bir proje yaptın. Şarkılarına güveniyor musun?

Herkese cover şarkılar söylemek ve akustik projeler yayınlamak çok kolay geliyor. Biz ters köşe yapmak istedik. Hiç duyulmamış şarkılarımı, akustik düzenlemelerle art arda yayınladık.

Diğer müzisyenlere göre sence en büyük avantajın nedir?

Benim en büyük avantajım gerçekten kendi şarkılarımı yazıp, bestelemem. Kendi benliğimi ve duygularımı doğrudan yansıtabildiğim için çok şanslıyım.

Kendine rakip olarak gördüğün birileri var mı?

Kimseyi rakip olarak görmüyorum. Benim yaptığım müzik tarzında çok başarılı olmuş isimler de var. Hepsini severek dinliyorum, takip ediyorum. Kendimi konumlandırdığım nokta şu: İnsanlara güzel ve iyi şarkılar sunan, dinleyicinin “Resmen beni anlatmış” dediği şeyler üretip, onların duygularına tercüman olmak istiyorum.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder