Uğur Alkapar Alaçatı haberleri
HABERİ PAYLAŞ

Alaçatı haberleri

Bayrama fırtına gibi giren Alaçatı bu yaz farklı bir yöne doğru ilerliyor. Plaj ve gece eğlenceleri konusunda galiba bu yaz Bodrum’un biraz önüne geçecek. Neredeyse Türkiye’nin İbiza’sı olacak. İstanbul’un popüler mekan markaları ve bunlara ek olarak Çeşme’ye özel girişimlerle iyice renklenen Alaçatı’dan haberler şöyle:

Köyün popüler eğlence durağı Esnaf, şimdi de Esnaf on the Beach adıyla gündüz eğlencesine el attı. Çeşme Fly Inn’in yanındaki plaj Meksika’nın sosyetik destinasyonu Tulum’dan izler taşıyor. Mekan danışmanı Ergün Yıldız, her gün burayı tütsüyle dolaşıp kötü enerjiden temizliyor. Belli ki işe yarıyor!

Haberin Devamı

Esnaf demişken... Kuveytli bir turizm devi, Esnaf’ı da bünyesinde barındıran, Atilla Bingöl’ün sahibi olduğu Tinkon Group’a yatırım yapmak için grubu yakın takibe almış. Kuveytliler, bir süredir Tinkon mekanlarını gezip notlar tutuyormuş.

Hacımemiş’teki Momo artık Hammam... İşletmecisi de Serkan Koca. Mekanı geçen seneden bilenlerin ilk sözü, “Burası bu kadar ferah mıymış!” oluyor. Dekorasyon kadar Türk ve İtalyan mutfağından oluşan menü de başarılı. Bu yazın gözde duraklarından biri olur.

Klein’cılar İstanbul’daki Klein Garten’da teras keyfi yaşatırken, işletmesini aldıkları Çeşme’deki Madeo Beach’i akşamları Sommer Klein’a çeviriyor. Dev renkli kristalleri ile çok konuşulan kulüpte bayramın ikinci günü DJ Black Coffee çalıyordu. Kapıda izdiham yaşanan gecede pek çok ünlü vardı. Bodrum’dan gelen Acun Ilıcalı ile eski eşi Şeyma Subaşı da Sommer Klein’daydı.

Sezonun en çok ünlü görüntülenen plajı şimdilik Dalyan’daki Beach of Momo. Tatil başlayalı bir hafta bile olmadı ama bizim magazin sayfalarına birçok Momo pozu girdi. Alaçatı’nın genelindeki soğuk denizin aksine ılık suyu yüzünden ve İtalyan Şef Carlo Bernardini’nin yemekleri için tercih ediliyor.

İstanbul’un bence en iyi suşisini yapan Japonika, Hacımemiş’teki Kapari’nin içindeki şubesine taşındı. Kapari zaten köyün en işlek mekanlarından biri. Japonika sayesinde yeri göğü sarmış durumda olan meyhanelerden bıkanlara şahane bir alternatif olacak.

Haberin Devamı

BODRUM’DA KONAKLAMAK

GODDESS OF BODRUM ISIS: Alaçatı köy içindeki irili ufaklı butik otelleriyle meşhur ve çevrede büyük havuzlu, bol yıldızlı otel çok az. Ama Bodrum hiç öyle değil. Makul fiyatlı ve hizmeti memnun edici Gümbet’teki Goddess of Bodrum Isis Hotel var mesela. Tam bir aile oteli. Birkaç kez ailecek kaldığımız otelin havuzu da plajı da şahane. Farklı yemek seçenekleri birçok ‘her şey dahil’ tesise göre çok daha kaliteli. Dahası, çalışanların güler yüzü ve hizmet kalitesi ortalamanın üstünde.

HIGHLIGHT OTEL: Yalıkavak’ın en lüks otelleri arasında yer alan Highlight ortasında jakuzi bulunan deniz manzaralı odalarıyla ünlü. İçiniz kıpır kıpırsa, eşiniz, sevgiliniz heyecanlı bir tatil istiyorsa buraya bir bakın derim. Highlight’ın en önemli özelliği markanın turizmdeki tecrübesi. Tecrübe olunca, hizmet de kaliteli oluyor. Otelin plajı da meşhur X Beach. Hani Demet Akalın’ın her sene locasında poz verdiği. Bodrum’un en popüler noktalarından biri burası.

Haberin Devamı

CAPE BODRUM BEACH RESORT: Gündoğan’daki tesis lüksü ve konforuyla dikkat çekiyor. Odaları manzaralı, bazıları özel havuzlu. Konumu ve plajıyla çıtayı yüksek tutan tatilciler için iyi bir seçenek. Burayı çocuklu bir tatildense çiftlere tavsiye ediyorum. Zira ortam romantik ve hoş.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder