Uğur Alkapar Alaçatı yıldızları
HABERİ PAYLAŞ

Alaçatı yıldızları

Canlı müzik piyasasının en önemli markası haline gelen Jolly Joker, Alaçatı şubesinde sezonu açtı. Dün gece Gülşen konseriyle tatilcileri coşturan mekanda önümüzdeki günlerde yine dev isimler var. 1 Temmuz’da Berkay, 2 ve 9 Temmuz’da Hakan Altun, 9 Temmuz’da ise bir kez daha Gülşen sahnede olacak. Konserler 20.00’de başlıyor.

ESKİ GÜNLERDEKİ GİBİ

Herhalde 2000’li yılların başlarındaki en efsane konserleri Maslak Parkorman’da izlemişimdir. Eski günleri aratmayacak bir festival olan CityFest 20-26 Temmuz tarihlerinde Parkorman’ı eski günlerine götürüyor. Bir hafta boyunca Sıla, Sertab Erener, Buray, Kalben, Mabel Matiz, Mor ve Ötesi, Aylin Aslım, Ersay Üner ve Kenan Doğulu gibi dev isimlerle birlikte sayısız grup ve şarkıcı sahne alacak.

Haberin Devamı

 YOLLARA DÜŞÜYOR

‘Uzunlar’ şarkısıyla kendisine müzik dünyasında hatırı sayılır bir hayran kitlesi edinen Evdeki Saat sadece Eren Alıcı’dan oluşan tek kişilik bir grup! Evdeki Saat bu yaz yollara düşüyor. ‘Casa Sunsets on the Road’ karavanıyla 1 Temmuz’da Küçük Akyaka’da, 2 Temmuz’da Shambala Kabak’ta, 6 Ağustos’ta BabaKamp’ta, 19 Ağustos’ta Kargıcak Bay’de ve 20 Ağustos’ta ise Bonjuk Bay’de sevenleriyle buluşacak.

 

Sıradaki haber yükleniyor...
holder