Uğur Alkapar Ata Demirer sahneye dönüyor
HABERİ PAYLAŞ

Ata Demirer sahneye dönüyor

Ata Demirer Gazinosu içinde stand up komedi ve müzikal şov barındıran harika bir gösteriydi. Demirer 3 yıl aradan sonra gazinosunu tekrar sahneye taşıyor.

Ata Demirer sahneye dönüyor

Tabii yeni espriler, hikayeler ve yeni şarkılarla. Ata Demirer, Türk sanat müziğinden operaya, türkülerden pop müziğe, tavernadan arabeske kadar geniş bir repertuvar ve kahkaha şovuyla 16 Şubat’ta Zorlu PSM’de izleyici karşısına çıkacak. Ardından PSM’de, Bostancı Gösteri Merkezi’nde ve Ankara’da gösterisini sahnelemeye devam edecek. Merakla bekliyorum!

Haberin Devamı

Ata Demirer sahneye dönüyor

MODERN RİTİMLER

Bu kızımızın adı ’bilgeteker’. Birleşik ve küçük yazıyoruz. bilgeteker 23 yaşında bir opera öğrencisi. Küçük yaşlarından beri müzik yapıyor. Tarzı pop rap. Yeni teklisi ‘Kabus’ta modern ritimlerle melodik vokalleri bir araya getiriyor. Yeni ve farklı tarzlardan hoşlananlar için çok güzel bir iş ortaya çıkarmış bilgeteker.

Ata Demirer sahneye dönüyor

POPTAN VAZGEÇMİYOR

NSYNC grubuyla hayatımıza giren bebeksi Justin Timberlake, inanmazsınız artık tam 42 yaşında! Uzun zamandır uzak kaldığı müziğe de geri döndü kendisi. ‘Selfish’ isimli bir şarkı yayınlayan Justin Timberlake ne kadar büyüse de poptan vazgeçmiyor. Ama yine de müziğinde bir olgunluk söz konusu. Şahane klibi de mutlaka izleyin.

Ata Demirer sahneye dönüyor

HÜZÜNLÜ HALLER

Murat Boz, İrem Derici gibi isimlere verdiği şarkılarıyla müzik kariyerinde emin adımlarla yükselen Mert Çodur yeni şirketi Hypers’dan ilk single’ını çıkardı. Söz müzik ve düzenlemesi kendisine ait olan ‘Yine Bana Kal’ son dönemde duyduğum en etkileyici romantik şarkılardan. Mert Çodur’a bu şarkılar ve hüzünlü haller de pek yakışıyor. Vokaldeki Selin Geçit dokunuşu ise şarkıya farklı bir hava katıyor. Rengarenk klibi şarkının melankolisini biraz olsun hafifletiyor. Kullanılan kıyafetler, mekanlar ve aksesuarlarla görüntüler moda dergilerinden fırlamış gibi. Her şey çok şık. Hatta Mert’ten süveterini isteyip “Bir fotoğraf çektirebilir miyim” diyesim geliyor izledikçe. ‘Yine Bana Kal’ı hem dinleyin hem izleyin.

EŞSİZ VOKALLER

Hem Türkiye’de hem de global sahnede dikkat çeken şarkılarıyla yeni neslin en üretken isimlerinin başında gelen Selin Geçit neredeyse her hafta bir şarkı yayınlıyor! Selin yeni şarkısı ‘Ne Senle Ne Sensiz’de birbirine iyi gelmeyen ama aynı zamanda birbirinden kopamayan iki kişinin toksik ilişkisini anlatıyor. Tabii ki her zamanki eşsiz vokalleriyle. Selin, Emirhan Özer ile bestelediği şarkının sözlerini Mert Çodur ve Uğurhan Özay ile yazmış. Selin Geçit ve Mert Çodur iş birliğinin sonucu bu hafta iki güzel şarkı ortaya çıkmış. Umarım devamı gelir.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder