Uğur Alkapar Bebeler geliyor
HABERİ PAYLAŞ

Bebeler geliyor

Ah nerede o eski Televole dönemi polemikleri derken, Hadise bu açığı bir Instagram postuyla kapatıverdi. Ülker Sports Arena’da video oyunu hastası ‘nerd’lere verdiği konseri paylaşıp, kendisinden genç tüm kadın pop yıldızlarına “bebeler” payesini layık gördü. Böyle bir hareketi kendinden, yerinden, yeteneğinden, performansından emin olan bir yıldız yapar mı? Bence yapmaz. Haklı olarak kendini tehdit altında hissettiği çok açık. Zaten söz konusu postun altına yazılanlar çok fena! Ne modası geçmişliği kalmış, ne hantallığı, ne danslarının uydurukluğu ne de yeteneksizliği! İnsanlar sosyal medyada çok acımasız olabiliyor.

Haberin Devamı

Bence Hadise hâlâ parasını verip en iyi şarkıları alıyor bestecilerden. Sahne şovlarında da hep kendini tekrar etse de, yıllardır aynı dansları yapsa da idare ediyor. Bu ‘mediocre’ konserleri gazlamak için de arada feminizm ile sosladığı açıklamaları ortalığa salıyor. Ancak pop müziğimizde hatırı sayılır bir yeri olan Hadise, gençlere “Sizi pistten alalım bebeler” diyecek bir noktada değil ne yazık ki. Muhtemelen kendisi de farkında ve telaşlanmış ki böyle bir çıkış yapmış. Yapması gereken sağa sola saldırmak değil, o genç enerjiden yararlanıp onların da rüzgarıyla kendisine yeni neslin içinde yer açmak. Ece Seçkin’le, Aleyna Tiki’yle bir düet yapsa, Madonna ve Britney Spears’in zamanında yaptığı gibi bir klip çekse. Er ya da geç Hadise’nin dönemi geçecek çünkü. Herkes Ajda olamaz ki!

BRAVO ALEYNA

Aleyna Tilki’ye daha önce karşılaştığı her türlü engele karşı vereceği en güzel cevabın şahane şarkılar yapmak olduğunu söyleyen bir yazı yazmıştım. Bu fikrim hâlâ değişmedi. Önüne ablaları tarafından kariyer engelleri konulduğunu iddia eden Aleyna aslında söz dinledi ve son dönemi harika şarkılar üreterek geçirdi. Kendisi şu an Spotify Türkiye Top 100 listesinde 3 şarkısıyla birden yer alan tek kadın şarkıcı. Bravo Aleyna. Sen sus şarkıların konuşsun. Şarkıları ise ‘Başıma Belasın’, ‘Bir Gün Ol Yerimde’ ve bence 2023’ün ennnnn iyi şarkısı ‘Ayrı Gitme’.

Bebeler geliyor

EV’DE KINA GECESİ

Haberin Devamı

Bu akşam Özgür Aras’ın Harbiye’de açtığı, salonunuzun rahatlığındaki kulüp EV’de ‘Kına Gecesi’ var. Evet yanlış okumadınız. Ama kim evleniyor hiçbir fikrim yok! Ev sahibi ise Kobra Murat. Göbekler atılacak. Dokuz sekizlik şarkılarla oynanacak. Özgür Aras bu işi iyi biliyor. Daha önce İrem Derici ile 90’lar partisi yaptı. Ortalık yıkıldı. Haftaya çarşamba Yonca Evcimik ile pijama partisi var. Yalnız pijamayla gidersek o koltuklara kıvırılır uyuruz valla! Ertesi gün de BeStyle dergisinin yılbaşı partisi var EV’de. EV kısa sürede şehrin en eğlenceli buluşma noktası oldu.

Bebeler geliyor

MİMARİ HARİKALAR

Erhan Coral’ın ikinci kişisel sergisi ‘Metropol Kayıtları: Kentsel Mimariyi ve İnsanlığı Yakalamak’ 11 Ocak – 25 Şubat 2024 tarihleri arasında Karaköy’deki Galeri 77’de görülebilir. ‘Metropol Kayıtları’, mimari ve insan hikayelerinin iç içe geçtiği, izleyiciyi kentsel peyzajın kalbine taşıyan bir fotoğraf sergisi. Bu koleksiyondaki çalışmalar salt görselliğin ötesine geçiyor; modern şehirlerin hikayelerini şehircilik, mimari harikalar ve bu mekanları evi olarak gören bireylerin gözünden anlatıyor.

Haberin Devamı

Bebeler geliyor

Sıradaki haber yükleniyor...
holder