Uğur Alkapar Bu cuma
HABERİ PAYLAŞ

Trance, elektronik müziğin dinlemesi en kolay, daima sizi hoplatan ve kulağınıza hoş gelen bir türüdür. Bu türün en önemli temsilcilerinden biri de Hollandalı prodüktör ve DJ Armin van Bureen. Kendisi 2007’den 2010’a kadar aralıksız En iyi 100 DJ listesinin zirvesini kimseye kaptırmamıştır. Bu tarihler size eski gelebilir ama bu türün dinleyicileri için Armin hâlâ gönüllerin zirvesinde. Bu nedenle cuma günü Lifepark’ta göstereceği performans bizim için çok önemli. On binlerce kişi Armin pikapların başına geçtiğinde sahnedeki çılgın ışık oyunlarına kendisini kaptırıp dans edecek. Buuren’in öncesinde yine kendisinin şirketi Armada Müzik’in DJ’lerinden Avira konukları ısıtacak. Kapılar 16.00’da açılıyor.

Haberin Devamı

Bu cuma

PRESTİJLİ İŞBİRLİĞİ

Yasemin Özilhan tüm yeni yetme oyuncuların kariyer hayalini gerçekleştirip, Türkiye’nin en önemli sosyetik ailelerinden birine gelin gitmiş bir isim. 2011’de nikah masasına oturduktan sonra oyunculuğu bırakan Özilhan popülerliğini hiç kaybetmedi. Aksine arttırdı. Bunun farkında olan markalar da peşini bırakmadı. Kendisi Samsung’un yüzü olarak elinde telefonlarla dergilere poz veriyor, Instagram’da işbirliği yaparak fotoğraflar paylaşıyor. Bu bence hem kendisini mutlu ediyor ve bu kadar sevilmenin tadını çıkarıyor hem de marka bu işbirliği sayesinde prestijini biraz daha arttırıyor. Sevenleri de Yasemin Özilhan’ı daha çok görme şansı yakalıyor.

ANKARA DA VAR!

Basketboldan anlamayanları bile eğlendiren gösteri takımı Harlem Globetrotters, yüzüncü yılını kutlamaya hazırlanıyor. Dünyada basketbol sevgisinin yayılmasına büyük katkıda bulunan takım uzun bir aradan sonra geçen yıl İstanbul’a gelmişti. Harlem Globetrotters, gördüğü ilgiden memnun kalmış olmalı ki bu kez hem İstanbul hem de Ankara’da gösteri yapacak. 10 Ekim Salı günü Ankara Arena’da ve 12 Ekim Perşembe günü İstanbul, Volkswagen Arena’da sevenleriyle buluşacaklar.

Bu cuma

CANLI İZLEYİN

Ses rengi ile dikkat çeken Özgür Can Çoban, Haluk Levent ile yaptığı düet sonrası Ferdi Tayfur’un ‘İçim Yanar’ şarkısını yeni düzenleme ile seslendirdi ve çok sevildi. Konserleri de büyük ilgi gören şarkıcı geçen cumartesi günü Etimesgut’ta, pazar günü ise Çubuk’ta sahne aldı. Repertuarı ve sahne tasarımı ile Ankara’yı fetheden Özgür Can Çoban konserlerine Diyarbakır, Antep, İstanbul’da devam edecek. Bir yerde muhakkak yakalayıp izleyin.

Haberin Devamı

Bu cuma

OYUNCULUK DERSİ

Kanal D’nin büyük ilgi gören yeni dizisi ‘Dilek Taşı’nın başrolündeki Salih Bademci’den her hafta adeta oyunculuk dersi alıyoruz ekranda. Kendisi perşembeleri ekrana gelen dizide haksız yere hapse atılmış, çok sevdiği kızından ayrılmış ‘Mustafa’yı canlandırıyor. Vücut dili, bakışları, ses tonu ile bugüne dek gördüklerimizden çok farklı bir karakter yaratmayı başarmış. Dijital platformdaki dizisinde ise ‘Mustafa’ ile alakası olmayan bir şarkıcıyı oynuyor. O kadar iyi ki görüntüsü bile farklı! Dikkatli bakmasanız o olduğunu anlamazsınız. Bir başka dijital dizide ise canlandırdığı ‘Dimitri’ Rum aksanıyla konuşan çirkef bir insan. E bir de Demet Akbağ ile sahneye çıktığı ‘Aydınlıkevler’ adlı oyun var! Orada da kara sevdaya tutulmuş ressam ‘Süreyya’ rolünde. Yine sıfırdan yarattığı bir karakter. Salih Bademci’yi ekranda izlemek gerçekten büyük zevk. O yüzden her perşembe tüm Türkiye ile birlikte ekranın başındayız ve heyecanla ‘Dilek Taşı’nın yeni bölümünü bekliyoruz!

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder