Uğur Alkapar Cahil cesareti
HABERİ PAYLAŞ

Cahil cesareti

Sosyal medyada sürekli tribünlere oynayan Demet Akalın A Milli Kadın Voleybol Takımımız finalde kaybedince “Gündeme ne yapsam da dahil olsam” diye düşünmüş olmalı.

Fazla düşünüp ayfonuna “google.com.tr” yazmaya vakti olmamış ki takımın İtalyan antrenörü Giovanni Guidetti’ye sallamaya karar vermiş.

Kitlesinin yatkın olduğu yabancı düşmanlığını kullanarak gündem yaratmak istemiş belli ki.

Tabii Türk bayraklarıyla süslediği “bi koçumuz niye Türk değil? Kaybetmezdik. yinede teşekkkklr kızlar” diye artık bilerek yaptığını düşündüğüm yazım hatalarıyla dolu bir tweet atınca ortalık karıştı.

Haberin Devamı

Cahil cesareti

11 yıldır Türkiye’de yaşayan antrenörü savunmaya koşan akıllı uslu Twitter kullanıcıları Giovanni Guidetti’nin Türkçesinin Demet Akalın’dan iyi olduğunu yazdı.

Giovanni Bey’in ülkemizde voleybol sporunun gelişmesine yaptığı katkıyı da bu sayede öğrenmiş olduk.

Demet Akalın’ın cahilce yaptığı sosyal medya çıkışları “Harbi, samimi ve dürüst kadın” şeklinde şakşaklandıkça, bilgisi olmayan her konuda fikir beyan etmek için kendisinde cesaret bulmakta devam edecektir.

Bunun adı cahil cesareti. Ama cesaretlendirenler de en az cahilin kendisi kadar suçlu. Demet Akalın’ın sadece şarkı söyleyip kendi bildiği şeyi yaptığı günlere uyanmak dileğiyle.

ÇEŞME’DE KAZANANLAR

Geçen pazarki yazımda Çeşme ve Bodrum’da bu yaz başarılı olduklarını düşündüğüm toplam altı mekanı saymıştım. Buna alınıp kendileri listede olmadığı için sosyal medyada kabalaşan mekancılar oldu.

Tarafsız olmadığım konusunda eleştirildim. Ama tabii unutulan bir şey var ki ben Time Out dergisine rehber yazmıyorum. Kendi deneyim ve beğenilerimi köşemde paylaşıyorum.

Objektif falan da değilim. Son derece kişisel değerlendirmeler yapıyorum. Bunların da nedenlerini okurlarımla paylaşıyorum. Ama bu gelen eleştiriler özellikle Alaçatı’da adını anmam gereken birkaç mekanı hatırlattı.

Serkan Koca’nın sıfırdan başlayarak popüler bir yer haline getirdiği Hammam, Davran Kardeşlerin şahane mekanı Kafi, bence Çeşme’nin en iyi beach’i Momo, köyün arka sokaklarında kendi halinde cool bir kokteyl barıyken bir cazibe noktasına dönüşen Botanist. Benim için Çeşme’nin diğer kazananları bunlardır.

Haberin Devamı

BURAK’I KİM KAPACAK?

Hazal Kaya ile başrolü paylaştığı ‘Bizim Hikaye’ 2 sezon sonunda sona eren Burak Deniz yeni sezon için henüz bir yapıma evet demedi.

‘Bizim Hikaye’nin başarısını gören yapımcılar duyduğuma göre başarılı oyuncunun kapısında sıra olmuş. 3 yapımcıdan 5 ayrı proje için teklif alan oyuncu düşünmek için izin istemiş. Herhalde artık bundan sonra en iyi şartları, en yüksek parayı öneren yapımcı Burak’ı kapacak.

URLA’DA CAZ

Urla son dönemde yükselen bir tatil noktası. Özellikle gastronomi turizmiyle kalburüstü bir turist kitlesini hedefliyor. İşte bu kitleye çok uygun bir festival var Urla’da:

27-29 Eylül’de düzenlenecek Urla Jazz Festivali. Urla’nın farklı bölgelerinde yapılacak ve üç gün sürecek festivalde Erkan Oğur, Bülent Ortaçgil , Kerem Görsev, Birsen Tezer, Ricky Ford, Fatih Erkoç gibi müzisyenler ve müzik grupları bulunacak. Urla’yı hala keşfetmediyseniz, mükemmel bir fırsat.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder