Uğur Alkapar Çocuklarıyla geliyor
HABERİ PAYLAŞ

Çocuklarıyla geliyor

Amerikalı yıldız Christina Aguilera, Türkiye’deki ilk konserini 8 Ağustos’ta Regnum Carya, Belek’te verecek. Her dünya starı geldiğinde “Kulisine kuş sütü istedi” şeklinde haberler çıkar. Duyduğuma göre kendisinin hiç öyle haber değeri taşıyacak talepleri olmamış. Aguilera’nın eski eşinden 15 yaşında Max Liron adında bir oğlu, şimdiki nişanlısından da 9 yaşında, Summer Rain adında bir kızı var. Şarkıcı Türkiye’ye çocuklarıyla birlikte geliyor. Hem iş hem tatil. Ne güzel!

Çocuklarıyla geliyor

 

YILDIZLAR GEÇİDİ

‘Regnum Live in Concert’ serisi kapsamında Christina’dan önce 30 Temmuz’da Amerikalı şarkıcı Jason Derulo, 21 Ağustos’ta ise İngiliz Tom Odell sahneye çıkacak. 2500 kişi kapasiteli konser alanındaki etkinlikler için biletler satışa çıktı.

Haberin Devamı

DOLU DOLU KONSER

Vodafone Red ve Jolly Joker işbirliğiyle düzenlenen ‘Dolu Dolu Yaz Konserleri’ kapsamında geçen hafta Jolly Joker Alaçatı’da Yaşar konser verdi. Müzikseverlerden tam not alan Yaşar, yaklaşık 2.5 saat sahnede kaldı. ‘Dolu Dolu Yaz Konserleri’ 23 Haziran’da başladı. Şu ana kadar Alaçatı’da 9, UNIQ’te 1 konser düzenlendi. Bu konserleri yaklaşık 5.300 kişi seyretti. Ağustos sonuna kadar toplamda Alaçatı’da 30, UNIQ’te 8 konser düzenlenecek. Hakan Altun, Soner Sarıkabadayı, Buray, Gülşen, İrem Derici gibi isimler sahne alacak. Red’li müşteriler biletleri yüzde 50 indirimli satın alıyor.

BALIK BURADA YENİR

MÜTHİŞ ESİYOR

İstanbul’da çok iyi balıkçılar var. Ama bazıları sanki biraz daha özel. Kuruçeşme’deki Mavi Balık’ı özel yapan ise ikinci nesil restorancı Yüksel Parlak. Babasından devraldığı mekânı güncellemiş, güzelleştirmiş ve çıtayı biraz daha yükseltmiş. 1995’te açılan ve 2000’den itibaren Mavi Balık olarak hizmet vermeye devam eden mekânın nefes kesici bir Boğaz manzarası var. Bir de bu yaz günlerinde ilaç gibi gelecek müthiş bir esintisi. Yalnız burada yemekler o kadar lezzetli ki servis başladıktan sonra manzarayı falan unutuyorsunuz.

Çocuklarıyla geliyor

 

İZ BIRAKIYOR

Yüksel Bey’in iddiası burada yediğiniz hiçbir şeyi başka yerde aynı lezzette bulamayacağınız. Hak da vermiyor değilim. Tecrübeli aşçıların özenle hazırladığı birbirinden lezzetli ürünler, balık çeşitliliği ve enfes mezeleriyle Mavi Balık gerçekten hem damağınızda hem de zihninizde derin ve keyifli bir iz bırakıyor. Size de benim gibi “İstanbul’da balık nerede yenir?” diye sorduklarında cevabınız rahatlıkla “Kuruçeşme’deki Mavi Balık” olabilir. Michelin komitesi neredesiniz? Bu yıl Mavi Balık’la ilgilenmezseniz büyük haksızlık etmiş olursunuz!

Haberin Devamı

İLK KEZ TÜRKİYE’DE

İngiltere’de 2015 yılında katıldığı ‘Britain’s Got Talent’ yarışmasındaki performansı ile ünlenen Callum Scott sonrasında sıkı bir müzik kariyerine imza attı. Güçlü sesi ve ruhunu ortaya koyan şarkı yazarlığıyla ses getiren Callum 8 Ağustos’ta Bayhan Müzik organizasyonu ile Harbiye Açık Hava sahnesinde konser verecek. Yılın en beklenen konserlerinden biri!

ÇEŞME’YE YENİ HEYECAN

Swissôtel Resort&Spa Çeşme ağustos başı kapılarını açıyor. Çeşme’nin ruhunu İsviçre tarzıyla harmanlayarak özel olarak dekore edilen proje; 18’i suit, 248 geniş konuk odası ile misafirlerini ağırlayacak. Ilıca’daki tesis Çeşme’deki lüks otel açığını kapatacak gibi görünüyor. Türk mutfağında akıllara gelen her lezzeti bir araya getiren Swissôtel Resort&Spa Çeşme 4 restoranı ve 3 farklı bar seçeneği ile iddialı. Bunlardan biri de İstanbul’un meşhur Hamdi’si. Hamdi Restoran Ege bölgesindeki ilk şubesini Swissotel Çeşme’nin içinde açıyor. Çeşme’de yazın kalanı heyecan verici geçecek.

Haberin Devamı

Çocuklarıyla geliyor

 

GASTRONOMİK BİR MACERA

Gündoğan’daki Mivara Luxury Resort son derece şık bir otel. Odaları geniş ve ferah. Manzarası harika. Ayrıca son dönemde takip ettiğim kadarıyla birçok ünlünün de çok tercih ettiği bir yer. Mivara’nın konumu, denizi, hizmeti ve personelin ustalığı tatil deneyiminizi çok keyifli hale getiriyor. Bu güzel tesis kadar otelin müthiş restoranı Minami’yi de konuşmamız lazım. Şef Evren Kıraman yönetimindeki Minami bir Japon restoranı. Sıradışı bir gurme deneyimi arıyorsanız Minami size bir gastronomi macerası yaşatacak. Gündoğan’ın müthiş manzarasına bakan restoranda suşi çeşitleri çok etkileyici. Tatma fırsatı bulduğumuz her yemek harikaydı ama şef bir levrek pişirmiş, sanki içinden nehirler akıyordu. O kadar suluydu ki anlatamam. Lezzet tavan! Mivara’da hem güzel, konforlu bir tatil geçirebilirsiniz hem de Minami’ye gidip hayat boyu unutamayacağınız bir yemek deneyimi yaşayabilirsiniz.

Çocuklarıyla geliyor

 

AİLE İŞLETMESİ

Bodrum’un en güzel denizi bence Gündoğan’da. Gündoğan’ın en billur suyu da eskiden Danış Beach diye bildiğimiz, Küçükbük’teki Gaou Bodrum’da. O suya bir girdim mi hiç çıkmak istemiyorum. Mekânın ekibi de süper profesyonel. Çok iyi kokteyl yapıyorlar öncelikle. Ayrıca menülerindeki her şey iyi. Her yaz mutlaka gidiyorum ve kalitede hiç düşüş görmedim. Burası akşamları da Danış Ethnic adıyla bir kebap restoranına dönüşüyor. Denize karşı mükemmel bir kebap yemek için Bodrum’da çok fazla adres yok. Danış Ulaç imzalı mekânın başında çoğu zaman oğlu Berat Ulaç duruyor. Tam bir aile işletmesi yani. Bu arada Arnavutköy’deki Danış’ın terası açıldı. İstanbul’daysanız oraya da bir bakın.

Çocuklarıyla geliyor

 

KONSEPT DEĞİŞTİ

Arnavutköy Balıkçısı Türkbükü, 2023 yazında önemli bir konsept değişikliğine gitti. Yeni tarzında şef restoranı kimliğiyle, modern bir deniz ürünü restoranı olarak misafirlerini ağırlıyor. Büyüyen iskelesi, miksoloji barı, şefin özel reçeteleri ile hazırlanan menüsü ve keyifli müzikleri ile daha modern bir Arnavutköy Balıkçısı var karşımızda. Mekânın üstü açık iç bölümü 23.00’ten itibaren Sess olarak hizmet veriyor. David Şaboy, Engin Yelkenci ve Aydın Katırcıoğlu gibi önemli DJ’ler konukları coşturuyor.

Çocuklarıyla geliyor

 

RAHAT BEACH

Gündoğan’daki Reana Restoran, Bodrum’daki en iyi mutfaklardan birine sahip. Hikayesini geçtiğimiz haftalarda anlatmıştım. Remziye Anne’nin restoranı tıkır tıkır işlerken oğlu Hüseyin Bey gündüzleri Gölköy kıyısındaki Reana Beach’i işletiyor. Burada da herkes Remziye Hanım’ın mantısının peşinde tabii. Reana Beach’in rahat ortamı, şahane yemekleri, şaşırtıcı derecede iyi kokteylleri, güleryüzlü personeli ve en önemlisi uygun fiyatları burayı şahane bir yer yapıyor. Tertemiz deniz de büyük artı.

Çocuklarıyla geliyor

 

DENİZDEN TAPTAZE

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’daki Novikov İstanbul yenilikçi Asya ve İtalyan mutfaklarının tüm lezzetlerini sunmasıyla biliniyor. Novikov, yaz menüsündeki lezzetli deniz ürünleri ile dikkat çekiyor. Otantik ‘market’ konsepti ile hizmet veren Novikov İstanbul’da şefler tarafından özenle seçilen en taze deniz ürünleri bu markette konukların beğenisine sunulup onların istek ve arzuları doğrultusunda özenle hazırlanıyor.

Çocuklarıyla geliyor

 

KUMSAL MEYHANESİ

Çeşme’deki Ojo Beach bünyesinde bulunan Rakish Alaçatı, kumların üzerine yayılan, denizin neredeyse üstündeki konumuyla eşsiz bir mekân. Bu özel meyhane her yaz turkuaz denizin içinde meltem esintileriyle, gurme lezzetleri ve ateş başı plaj partileriyle konuklarına unutulmaz anılar sunuyor. Rakish’te bu akşam Mono, yarın Güntaç Özdemir ve DiscoZi konukları doyasıya eğlendirecek.

Çocuklarıyla geliyor

 

Artık lüks değil

Bu günlerde hayatımın yarısı Bodrum’da yarısı İstanbul’da geçiyor. İstanbul’da taksi bulmak zor diyorsanız bir de Bodrum’u görün. Mesafeler uzun, ticari araç sayısı az. Birçok kişi transfer şirketleriyle anlaşmakta bulmuş çareyi. Konuyu bu şirketlerden biri olan hem İstanbul’da hem Bodrum’da hizmet veren Ertek VIP’in kurucusu Levent Ertek ile görüştüm. Levent Bey diyor ki “Özellikle Bodrum’da talebe yetişemiyoruz. Özel transfer lüks bir hizmettir ancak Bodrum’da ticari taksi bulmak o kadar zor ki artık bizim hizmetlerimizin ücreti de makul gelmeye başladı tatilcilere. Ayrıca taksiden biraz daha fazla ödeyerek çok daha konforlu bir yolculuk yapabiliyorlar”. İstanbul’da da taksi ücretlerine gelmek üzere olan son zamdan sonra bence taksi yerine özel transfer şirketleriyle anlaşmak lüks olmaktan çıkacak!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder