Uğur Alkapar Dev transfer
HABERİ PAYLAŞ

Dev transfer

Geçen sezonun en iyi sahne işlerinden biri ‘Sidikli Kasabası Müzikali’ydi. Hem başroldeki Ceren Gündoğdu ve Mehmet Aykaç hem de ekibin geri kalanı muhteşem performanslara imza atıyordu. Zorlu PSM’nin ana sahnesindeki dev prodüksiyonlardan daha çok keyif aldığımı söylemeliyim izlerken.

Müzikalin yapımcılarından biri olan Ali Can Ayyıldız’la konuştum. Öğrendiğime göre ‘Sidikli Kasabası Müzikali’ne büyük bir transfer gerçekleşti. Canan Ergüder yeni sezonda seyirci karşısına çıkacak. Settar Tanrıöğen’in oynadığı ‘Cladwell’in sevgilisi ‘Pennywise’ı canlandıracak.

Haberin Devamı

2 BİN BAŞVURU!

İrem Derici müziğe yeni isimler kazandırmak için yapımcılığa el attığını duyurdu. Daha ilk günden 2 binden fazla başvuru olmuş. Demo gönderenler varmış. İrem Derici, Sezen Aksu gibi bir okul olma yolunda ilerleyecek gibi görünüyor. Bunca yılın deneyimini de bu yolda kullanması çok iyi olmuş. Ama esas bahsetmek istediğim Derici’nin yaptığı duyuruya gösterilen ilgi.

2 bin demo ne demek! Demek ki “Artık plak şirketlerine ihtiyaç yok, iyi müzik yapanlar YouTube’dan da meşhur olabilir” diyenler yalan söylüyor. Madem o kadar kolaydı bu 2 bin kişi YouTube’dan adını duyurabilirdi, değil mi? Zaten yurtdışında örnekleri bulunsa da bizde YouTube’dan meşhur olan kaç şarkıcı var? Farklı içeriklerle meşhur olup sonra şarkıcılığa soyunan Reynmen, Enes Batur, Berkcan Güven, vs. dışında bir isim gelmiyor aklıma. Neyse, İrem Derici’nin şimdilik detaylarını sır gibi sakladığı ilk prodüksiyonunu merakla bekliyorum.

KOKTEYL FESTİVALİ

Kokteyller yaratıcı görünümleri, birbirinden farklı sunumları ile yeme içme dünyasının yıldızı. Gastronominin yıllar içerisinde büyüyen ve gelişen bu alanının Türkiye’deki ilk ve tek festivali İstanbul Cocktail Festival, 5-6 Ağustos’ta KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek. Bu yıl altıncı kez WonderWheel ve URU organizasyonu ile düzenlenen festivalin biletleri Biletix, Biletino ve KüçükÇiftlik Park gişesinde!

KONSER VE KAHVE

Yeni nesil kahveciler dört bir yanımızı sarmışken Avrupa’nın en büyük kahve zinciri olarak bilinen Costa Coffee, geçtiğimiz yıl ilk şubesini Boyner Cadde’de açmıştı. Mağazalarını arttıran marka şimdi de Kemerburgaz’daki YBY Woods Yaşam ve Etkinlik Alanı’nda. Burada hem çok özel kahve ve yiyecekleri tadıp hem de konserleri rahat bir ortamda takip edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Dev transfer

ÇOCUK DOSTU OTEL

Çocuklu aileler için tatil organizasyonu daha zor. Yeğenlerim olduğu için kardeşimin neler çektiğini çok iyi biliyorum! Mersin’in bakir ve şifalı doğasında hizmet veren BN Hotel Thermal & Wellness, gerçek anlamda çocuk dostu otel olarak ailelerin tatil rotasında ilk sırayı alıyor. Otel bahçesine kurulu ve bir kreşi aratmayacak özelliklere sahip Kids Club, su parkı ve gün boyu süren aktiviteler sayesinde hem çocuklar hem ebeveynler unutulmaz tatil anılarıyla evlerine dönüyor.

Dev transfer

MARTILAR YENİLENDİ

Turizm sektöründen haber vermeye devam ediyorum. Türkiye’nin köklü markası Martı Hotels & Marinas, tesislerini yeniledi. Deniz ve kumun ötesinde misafirlerine ruhlarını dinlendirebilecekleri tarih ve doğa ile iç içe bir tatil deneyimi sunan, Marmaris ve Kemer’in gözde tatil adresleri Martı Resort ve Martı Myra sezona yeni yüzleri ile girdi. Tesislerde Akdeniz ve Latin esintileri öne çıktı. Martı La Perla’da ise çok özel dokunuşlar gerçekleştirildi.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder