Uğur Alkapar İfşalarca
HABERİ PAYLAŞ

İfşalarca

Magazin haberleri evde kaldı, resim yaptı, mutfağa girdi, spora başladı, örgü ördü gibi rutin bir sıkıcılığa girmişken önce Kerem Tunçeri ve Aslı Enver aşkıyla, ardından da ifşalarla bir anda renklendi. İfşa eden kadınların çoğunun Instagram hesaplarına baktığınızda abartılı güzellikleriyle ön plana çıktıklarını görüyorsunuz. Her şeyin aşırısına sahipler! Sayfaları bol dekolteli ve bikinili fotoğraflarıyla süslü. Sonra Aslı Enver’e bakıyorsunuz, bambaşka bir kadın.

Erkeklerin hâlâ evlenecek/eğlenecek kadın ayrımı yaptıkları çok net! Aslında kadınların sosyal medyada erkeklerden hayranlık içeren, görüşme talep eden mesajlar almaları için illa güzel olmaları, özgürce verdikleri pozları paylaşmaları gerekmiyor.

Haberin Devamı

İfşalarca

Profillerinde son derece mazbut görünen kadınlar bile tacize uğruyor. Bir arkadaşım sadece işiyle ilgili paylaşımlar yaptığı ve nadiren kendi fotoğrafını koyduğu halde gelen “Tanışalım mı, çok güzelsiniz” mesajlarının haddi hesabı olmadığını söylüyor. İşi de iç mimarlık! Yani evin salonundan, mutfağından tahrik olan abilerimiz bile var. Erkeklerin artık sosyal medya flörtlerinde çok dikkatli olmaları gerekiyor. Bu ifşa olayı her an herkesin başına gelebilir!

Dedektifler iş başında

Karantinada kapanılan evler aşkları ve kaçamakları ele vermeye devam ediyor. Hadise, Kaan Yıldırım’ın evindeki duvarın önünde Survivor’a bağlanınca bu detay gözlerden kaçmamıştı. Geçen yaz Can Yaman ile Demet Özdemir’in birlikte tatile çıktıkları, paylaştıkları videolardaki aynı dağlardan ortaya çıkmıştı.

İfşalarca

Burçin Terzioğlu ile Umut Duygu’nun aşkını Tayland plajlarındaki benzer Instagram postlarından çıkarmıştık. Şimdi de Alya adındaki güzel şarkıcının çektiği TikTok videosunun Hakan Sabancı’nın evinde kaydedildiği iddia ediliyor. Dedektifler yine iş başında. Siz siz olun gizli saklı bir şeyler çeviriyorsanız ya sosyal medyada hiç paylaşım yapmayın ya da kendinizi ele vermeyecek fonlar seçin.

23 Nisan

Salgındı, sokağa çıkma yasağıydı derken, bu yıl 23 Nisan buruk bir şekilde kutlanacak. Çocuklarda yine de bir heyecan var. Yeğenlerim 23 Nisan videosu çekip TRT’ye gönderdi. “İnşallah yayınlanır” diye bekliyoruz. Çocukların meslek deneyimleri yaşayabildiği, Akasya Acıbadem’deki KidZania ise güzel bir işe imza atmış.

Haberin Devamı

22 ülkenin 29 şehrinden çocukların 23 Nisan mesajlarını KidZania İstanbul’un sosyal medya hesabından paylaşmışlar. Sanal da olsa bayram coşkusunu yaşatmışlar. Aklıma çocukluğumuzdaki 23 Nisan Çocuk Şenlikleri geldi. Birçok ülkenin çocukları misafir olarak gelir gösteri yapardı. Halit Kıvanç’ın sunduğu o canlı yayını dört gözle beklerdik. Ah ne güzel günlerdi.

Karantina pastaları

Bu ev kapanmalarında dikkati çeken şey pastalar oldu. Hayat devam ediyor, ünlü isimler kendilerinin, çocuklarının doğum günlerini baş başa da olsa kutluyor. Eski güzel günlerdeki o şatafatlı pastaları hatırlar mısınız? Doğum günü sahibi çocuksa şeker hamurundan yapılma şatolar, Disney karakterleri, boyum kadar pastalar... Yetişkinse Van Gogh tablolarını aratmayan tasarımlar, evler arabalar...

Peki şimdi nasıllar? Yıllardır mutfağa girmeyen şarkıcı, oyuncu ablalarımız iş başa düştü deyip duruma el atıyor. Fırında yapılan bir kek iple ikiye bölünüyor. İçine hazır toz paketten yapılan kakaolu puding, bir sıra muz, üstüne tekrar puding. Hanımefendi üşenmezse yine toz ve sütün karışımıyla yapılan krem şanti ile süslenir. Bizim çocukluğumuzda hep böyleydi. Eminim bu basit pastaları çok daha büyük keyifle yiyorlardır.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder