Uğur Alkapar İstanbul'da dev konser
HABERİ PAYLAŞ

İstanbul'da dev konser

Kazak sanatçı Dimash Kudaibergen dünyanın en iyi seslerinden biri. 6 oktav genişliğindeki sesiyle harikalar yaratan 29 yaşındaki Dimash sadece ülkesinde ve Rusya’da değil tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip. Instagram’da 4 milyon takipçisi, Youtube’da 2.8 milyon abonesi var.

İstanbulda dev konser

Dimash Kudaibergen, Stranger Tour kapsamında, RAMS Global sponsorluğunda 24 Mayıs’ta Beşiktaş Stadyumu’nda 40 bin kişiye konser verecek! Stadyum konserlerinin artık nadiren yapıldığı ülkemizde bu heyecan verici bir haber. Birçok ülkeden bu konsere 20 bin turistin gelmesi bekleniyor. Biz de geri kalan 20 bin kişiyi toplarız herhalde! Bu dev konser Yıldızlar Organizasyon ve BWO Entertainment iş birliği ile gerçekleşecek. Dimash’ın hem ses performansını hem de sunacağı şovları çok ama çok merak ediyorum…

Haberin Devamı

İstanbulda dev konser

KAÇIRMAYIN

Bugünlerde sürekli kendimi “Ezelden yolumuz uzun. Sonunu göremiyoruz” diye şarkı mırıldanırken buluyorum. Selin Geçit’in son teklisi ‘Ne Seninle Sensiz’in nakaratı çünkü. O kadar güzel ki dinlemeye doyamıyorum. Hem Türkçe hem İngilizce hem de cover çalışmaları ile büyük bir başarı yakaladı Selin. Son dönemin parlayan yıldızı. Sahne performansları da enerji dolu. Selin 20 Mart’ta If Beşiktaş sahnesinde. Unutulmaz bir konsere hazır olun.

İstanbulda dev konser

BİLETLER TÜKENİYOR

Daha önce duyurduğum Rus piyanist Evgeny Grinko’nun İstanbul konserini bir kez daha hatırlatmak istiyorum çünkü biletler tükenmek üzereymiş! Piyano, gitar ve davul çalan, besteleriyle milyonları peşinden sürükleyen Grinko 9 Mart’ta Zorlu PSM sahnesinde. BWO Entertainment organizasyonuyla gerçekleşecek konserin biletleri Biletix ve Passo’da.

İstanbulda dev konser

DOĞADA MÜZİK

‘İğneada: Caz Maz’ 8-10 Mart tarihleri arasında, doğanın eşsiz güzelliklerini ve müziği bir arada sunarak Longosphere’de gerçekleşecek. 3 gün sürecek etkinliğin programında besteci ve gitarist Mert Pekduraner, Türkiye’nin önde gelen caz müzisyenlerinden Kubilay Kan, elektro-akustik proje Sonic Alchemy, vibrafoncu Can Tutuğ ve daha birçok isim yer alıyor.

İstanbulda dev konser

Yazı kim sevmez!

Zorlu PSM olmasa İstanbul’un sanat hayatı önemli ölçüde daralır. Birçok etkinliğe ev sahipliği yapan PSM ‘PSM Loves Summer By %100’ konser serisinin açılışını 26 Mayıs’ta L’Impératrice ile yapıyor. Fransuz synth pop grubu L’Impératrice ‘Sonate Pacifique’, ‘Odyssée’ ve ‘Matahari’ gibi milyonlarca kez dinlenen şarkılarıyla tanınıyor. ‘PSM Loves Summer’ Kerala Dust, BADBADNOTGOOD, Blonde Redhead, Black Pumas, Blondshell ve Fontaines DC ile devam edecek.

Haberin Devamı

 

Sıradaki haber yükleniyor...
holder