Uğur Alkapar İyi oynamışlar
HABERİ PAYLAŞ

İyi oynamışlar

Demet Akalın’ın önceki gün ‘Zeytin Ağacı’ dizisini çok beğendiğini açıklarken “Tuba Büyüküstün bile iyi oynuyor” demesi ortalığı karıştırdı. Büyüküstün’ün kötü oyunculuğunun herkes tarafından kabul edilen bir gerçek olduğunu ima eden cümle karşısında oyuncunun hayranları ayaklandı! Ama tepkiler genelde “O kadar güzel ki oynamasına bile gerek yok” şeklindeydi.

Ben de bu dizilerin neden izlenme rekorları kırdığını anladım. İzleyici ekranda güzel kadın yakışıklı erkek görünce tatmin oluyor. Yeteneği var mı, inandırıcı mı hiç umurunda değil. Zaten karşılaştırabileceği kaliteli film ve dizilerden de uzak. Hele bir de ekranda görüp beğenip fanı olduysa onun için bitiyor. Müthiş senaryolarıyla seyirciyi merak içinde bırakan dizileri, yıllarca uğraşıp kendini geliştiren oyuncularımızı tenzih ederek söylüyorum...

Haberin Devamı

Birtakım güzellik yarışmalarından çıkan genç kız ve erkekler bir an önce bir diziye kapak atıp yolunu bulma derdinde. Kamera karşısına geçmek podyuma çıkmakla aynı şey onlar için. Zaten dizi sektörü makine gibi seri üretim halinde. Herkese bir rol bulunuyor. Tabii özenilen ve bunun hâlâ bir ‘sanat’ olduğunu unutmayan sayılı işler de var. ‘Zeytin Ağacı’ da bence onlardan biri. Tüm kadro iyi. Hatta Murat Boz bile iyi oynamış!

NEDEN KOYMADINIZ?

Biz magazinciler ünlünün bol açıklama yapanını severiz. Ama ünlü olmak için de eline her fırsat geçtiğinde bülten yollayan, tweet atanı da anlarız. Menajer Tolga Akış, eşi Zeynep Bastık’la ayrılma sürecinin başından beri tüm açıklamaları yapan taraf oldu. Tanımayan kalmadı. Çağla Şıkel ile dedikodusu çıktığında ise bu fırsatı kaçırmadı, yine açıklama yaptı. Tamam güzel. Ancak yalanladığı haberi henüz düzeltmemiş Instagram sayfalarına girip “Açıklamamı neden koymadınız” diye yorum yazmaya başlayınca ben biraz güldüm. Amaç ünlü olmaksa, işin kuralı bu açıklamaları basın danışmanlarına, avukatlara falan yaptırmaktır. Yol göstereyim.

KONSER MARATONU

Yaz sezonu konserler açısından adeta bir maraton halinde geçiyor. Yerlisi yabancısıyla adeta yıldız yağıyor. Vadistanbul, SM Production ve Atlantis Yapım iş birliğiyle ‘Turkcell Vadi’de gerçekleşen ‘Yıldızlı Geceler’ konserlerinde Fatma Turgut ve Haluk Levent’ten sonra bugün de Yüzyüzeyken Konuşuruz sahne alıyor. Sırada Öykü Gürman, Oğuzhan Koç, Kenan Doğulu ve Sertab Erener var.

Haberin Devamı

İyi oynamışlar

1 HAFTA KALDI

İngiliz grup Arctic Monkeys’in İstanbul’da vereceği iki konserin kışın satışa çıkan biletleri saniyeler içinde tükenerek bir rekora imza atmıştı. Daha çok var derken o gün geldi çattı. Arctic Monkeys haftaya salı ve çarşamba, Zorlu PSM’de ‘PSM Love Summer’ serisi kapsamında sevenlerinin karşısına çıkacak. Biletleri bu kadar çabuk tüketen bir izleyici kitlesine sahip grubun konserinin nasıl geçeceğini çok merak ediyorum. Gruptan çok seyirciyi izlemek istiyorum doğrusunu isterseniz. Ama unutmadan bir hatırlatma yapayım, lütfen sahneye bir şeyler fırlatıp müzisyenlerin canını sıkmayın, olur mu?

CİHANGİR YEŞİLLENİYOR

Ünlülerin gözde semti Cihangir’de önceki gün başlayan ‘Semtlere +1 Yeşil’ etkinlikleri pazara kadar devam edecek. Programda atölyeler, söyleşiler, gastronomi buluşmaları ve gizli partiler var. Ayrıca katılımcılarla ağaçlandırma çalışmaları da yapılıyor. Bu arada yarın akşamki ‘gizli parti’nin ev sahibi İbrahim Selim. ‘Semtlere +1 Yeşil’ programı Cihangir’den sonra başka semtlerle devam edecek.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder