Uğur Alkapar İyi seneler
HABERİ PAYLAŞ

İyi seneler

Geçen yılı hatırlıyor musunuz, yani 2022’nin sonunu. Ne kadar heyecanlıydı herkes. 2023’ten beklentiler büyüktü. Umut doluyduk falan. Bir Koç burcu olarak astrologların “2023 Koçların yılı olacak” açıklamalarının havasına kaptırmıştım kendimi. Zengin olacağımı düşünüyordum…

Gerisini biliyorsunuz. Hepimiz aynı 2023’ü yaşadık. İşte bu nedenlerden ötürü, bu kez 2024’ü karşılarken ne bir coşku ne de bir heves vardı. Sadece bende değil, sanırım ülkenin büyük çoğunluğunda. Herhalde inşallah bu yıl kötü şeyler olmaz diye dileyebildik en fazla. Astrologlar hala “Şöyle olacak böyle olacak, başarıdan başarıya koşacaksın” diyor ama bu kez yemezler. Hiç inanasım yok! Yeni yıla da o kadar uyuz girdim ki. İnşallah tüm yıl öyle geçmez. Yemeği erkenden yiyip saat dokuz buçukta eyvah 12’ye daha çok var dedik evde otururken. Hatta acaba 11’de yeni yıla girmiş gibi yapıp evlerimize mi dağılsak diye espri bile yaptım. Eğer ciddiye alsaydı arkadaşlarım fikrimi hemen hayata geçirecektim. Ama ne olursa olsun 2024’e sevdiğim birkaç arkadaşımla girdim. Lezzetli, muhabbetli bir akşam geçirdik. Bu yıl nasıl geçerse geçsin en azından bizi yalnız bırakmayan dostlarımız, yakınlarımız olsun inşallah. Herkese iyi seneler!

Haberin Devamı

ZİRVEDE YILBAŞI

Ben her yılbaşı olduğu gibi evde oturdum ama herkes galiba Kıbrıs’a gitti. Tabii kayak merkezlerine kış tatili için de gidenler oldu. Kars Sarıkamış’taki Duja Chalet yeni yıla, şölen tadında eğlence programı ile girdi. Misafirler, dans gösterileri, havai fişek şovu ve Sinan Güleryüz’ün eğlenceli performansı ile 2024’e merhaba dedi. Güleryüz’ün performansını, geceye katılan oyuncu eşi Özge Özder ve kızları da izlemiş. Zaten Özge Özder “Hem Sinan’ın işi için hem de kayak yapmaya gidiyoruz” demişti. Seneye ben de yılbaşında dağa çıkmaya karar verdim şu an.

İyi seneler

100. YIL KONSERİ

Çağdaş Eğitim Vakfı çatısı altında 2009 yılında kurulan ÇEV Sanat, hayata geçirdiği ‘Genç Yetenekler’ projesi ile, kültür ve sanat alanında ülkemizi yurt dışında temsil eden üstün yetenekli genç müzisyenlerin eğitimlerine destek olarak, onların dünyada parlamaları yolunda ilerlemeleri için gerekli imkanları sağlıyor. Proje kapsamında ÇEV Sanat, geleceğin yıldız adayı olacak genç sanatçılarıyla ‘100. Yıl Cumhuriyet Konseri’ne hazırlanıyor. ÇEV Sanat’ın genç sanatçıları ve 21. yüzyılın en önemli keman virtüözü Maxim Vengerov’un birlikte sahne alacağı, yeni yılın ve Cumhuriyet’in 100. yılının ilk konseri, 8 Ocak 2024 Pazartesi akşamı Zorlu PSM’de gerçekleşecek. ÇEV Sanat’ın mezunlarından, Berklee College of Music’te akademisyen Prof. Utar Artun’un Cumhuriyet’in 100. yılı için bestelediği eserin prömiyeri de bu konserde yapılacak.

Haberin Devamı

İyi seneler

2400 METREDE EĞLENCE

Palandöken’deki Sway Hotels 11-14 Ocak tarihlerinde farklı disiplinleri, kahkahayı ve iyi müziği bir araya getiren Caz Maz adlı organizasyonla renklenecek. Biraz kayak, biraz şömine başında keyif ve tabii ki bol müzikli bir hafta sonu geçecek. Konuklar 2400 metrede çok eğlenecek! ‘Lesli Karavil’ stand up gösterisi ile başlayacak etkinlikte, Oz. Hybrid Ensemble, Öner Karaçuha Quartet, Aytek Dorken: Impromptu Harmony, ‘Su Sonia’ ve Marlô sahne alacak.

Haberin Devamı

İyi seneler

Sıradaki haber yükleniyor...
holder