Uğur Alkapar Kaçırdıklarım
HABERİ PAYLAŞ

Kaçırdıklarım

Kime sorsak hasta ya da kötü hissediyor bu günlerde. Ben de kışın bu acımasızlığından payıma düşeni aldım. Geçen cuma akşamüstü başlayan hastalığım inişli çıkışlı bir grafikle beni hayattan bezdirmeye devam ediyor. Bedenim kırıla kırıla bir hal oldu. Yemediğim serum, almadığım antibiyotik kalmadı. Ama hissediyorum artık iyileşmek üzereyim. Tabii evde yatarken şahane şeyler kaçırdım. Emir Yargın’ın geçen cuma akşamı Zorlu PSM’de verdiği ‘Klas Pop’ konseri müthişmiş. Emir pop müziğin bomba hitlerini seslendirmiş. Seyirciler arasındaki Dilan Çiçek Deniz çok ama çok eğlenmiş. Aybüke Pusat’ın Emir’in sahnesine çıkıp ettiği dansları da sosyal medyada hepimiz gördük zaten. Ertesi akşam da Ortaköy’deki 888 Private’ta Hande Yener’in ‘Bambaşka’ konseptli programını kaçırdım. Hande, Ajda’dan Sezen’den ve kendi hitlerinden birçok güzel şarkı söylemiş. Seyirciyle hep bir ağızdan söylemişler hatta. Olmamış seyircinin yanına inmiş, masaları dolaşmış. Çok samimi, keyifli bir ortam varmış. Bana yine Instagram hikayelerini izleyip iç geçirmek düştü. Aynı şovu tekrar edecek Hande. N’olur bu kez hasta olmayayım!

Haberin Devamı

Kaçırdıklarım

Kraliçe geliyor

Dünyanın en iyi piyanistlerinden biri olan ve Rachmaninoff’un Kraliçesi adıyla tanınan Valentina Lisitsa 24 Şubat’ta İstanbul’a geliyor. İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek konserin biletleri satışa çıktı. Ukrayna kökenli Amerikalı piyanist Valentina Lisitsa, internet üzerindeki büyük başarısını küresel bir konser kariyerine dönüştürmüş. Avrupa, ABD, Güney Amerika ve Asya’nın en prestijli konser mekanlarında sahne almış. Lisitsa’nın YouTube kanalı, 650 binden fazla abonesi ve 147 milyon görüntülemesiyle etkileyici bir profile sahip. Ayrıca, Spotify hesabında aylık 1 milyondan fazla dinleyiciye ulaşıyor.

Kaçırdıklarım

TURNEYE ÇIKIYOR

Evrencan Gündüz’ü çok seviyorum. Kişiliğindeki samimiyet ve nahiflik müziğine de yansıyor. O daha büyük hit şarkılar yapsın, kitleleri peşinden sürüklesin istiyorum. Dünya o zaman daha güzel bir yer olacak, hissediyorum. Evrencan Gündüz ve grubu Uzaylılar kapsamlı bir turneye çıkıyor. Ellipsis ve ArtTogether iş birliği ile ülkemizin dört bir köşesindeki sevenleri ile buluşacaklar. Ocakta Kocaeli, İstanbul Aquapark Hayal Kahvesi’ndeler. Şubatta Bursa, Antalya, İzmir, Bolu, Uşak, Çanakkale. Martta Bandırma, Eskişehir ve Nisanda Atakakent Küçkükçekmece ve İzmir konserleri var.

Haberin Devamı

Kaçırdıklarım

KİMLİK GÖSTERGELERİ

Taksim metro istasyonunda şahane bir sanat galerisi var. Adı da Taksim Sanat. Burada daima çok ilginç sergilere denk geliyorum ve hemen geziyorum. Bu cuma da ‘Kimlik Göstergeleri’ adlı bir karma sergi açılıyor. Küratörlüğünü Beral Madra’nın yaptığı sergide 25 farklı sanatçının eserlerini izlemek mümkün.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder