Uğur Alkapar Kaçış yok
HABERİ PAYLAŞ

Kaçış yok

Hande Erçel ile Kaan Yıldırım ilişkilerini gözlerden uzak yaşamak istedikleri için Londra’ya gitmiş. Ama dünya o kadar küçük ki orada da kendilerini bir tanıyan çıkmış, çekmiş sosyal medyaya koymuş. Hatırlar mısınız 2012’de aynı kaygıyla dünyanın öteki ucu Meksika’ya giden Kenan Doğulu ve Beren Saat öpüşürken görüntülenmişti. Hem de bir Türk turist tarafından. Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya’nın aşkı da Atina’da birlikte gezerken fotoğrafları çekildiğinde ortaya çıkmıştı. Yani ünlüler nereye kaçarsa kaçsın bir Türk onları mutlaka çekiyor. Zaten herkesin elinde yüz metre öteyi bile cam gibi çeken kameralı telefonlar var. Aslında Anadolu yakasındaki bir balıkçıda çekilme riskiyle Arjantin’de falan çekilme riski aynı artık. İkisinde de magazin muhabirleri yok ama telefonlu Türkler var. O yüzden hiç o kadar masrafa gerek yok. Paparazzi bölgelerinin dışında kalan birçok yer var İstanbul’da. Oralarda buluşun görüşün sevgili ünlüler.

Haberin Devamı

Kaçış yok

10 BİN SEYİRCİ

Geçen cumartesi Vadistanbul’un yanındaki Turkcell Vadi Sahne’de yapılan Duman konseri fotoğraflarını görünce ağzım açık kaldı. Alana tribün kurulmadan, festival havasında düzenlenen konserde tam 10 bin izleyici varmış! Bana eskiden gittiğimiz 30-40 bin seyircili festivalleri hatırlattı. Duman’ın daha büyük alanları da dolduracak bir kitlesi var zaten. 10 bin kişiyi konser izlerken görmek bana mutluluk verdi. Pandemi sonrası hayatın normale döndüğünün işareti bu. Turkcell Vadi’de önümüzdeki günlerde Yüzyüzeyken Konuşuruz, Manga, Fatma Turgut, MFÖ, Melike Şahin ve Emir Can İğrek gibi isimler sahne alacak.

ÇİKOLATA ŞEFLERİ

Mutfak Sanatları Akademisi yeme içme sektörünün önemli markalarıyla işbirlikleri yaparak nokta atışı eğitim programları sunuyor. Şimdi de çikolata üreticisi Altınmarka ile çikolata şefleri programı başlıyor. Uzman çikolatacılık eğitimine pastacılık öğrencileri, mezunları ve pastacılık konusunda deneyimli sektör çalışanları katılabilecek. Böylece kariyerlerinde yeni kapılar açabilecekler.

LÜKS TATİL

Bodrum Gündoğan’daki Mivara Luxury Resort & Spa’yı geçen yıl ziyaret etme şansı bulmuştum. Gerçekten sunduğu rahatlık ve hizmet kalitesiyle lüks sınıfına girmeyi hak ediyor. Mivara sezona önümüzdeki hafta başlıyor ve 22 Nisan’da kapılarını açıyor. Yemek konusunda da iddialılar. Şef Koray Kibar yönetiminde Türk ve dünya mutfağından lezzetler sunan mutfak bu yaz Uzak Doğu’ya uzanıyor. Yeni açılan Japon mutfağı restoranı Minami’nin suşi menüsü iddialı.

Haberin Devamı

Kaçış yok

RAMAZAN PAKETİ

Bir restoran markası var, kahvaltı işini o kadar ciddiye alıyor ki, sadece kahvaltı veriyor! Nişantaşı, Şaşkınbakkal ve Galataport’taki şubelerinde günün her saati kahvaltı edebileceğiniz Çeşme Bazlama Kahvaltı, zengin Ramazan paketiyle de beni benden aldı. Bu paketleri sadece iftarda değil sahurda da tüketebilirsiniz. İçinde simitten böreğe, pişiden yumurtaya, bir kahvaltıdan ne beklerseniz var. Ayrıca bir etli yemek ve ev yapımı cevizli güllaç da cabası. Keşke bu set Ramazan’dan sonra da satışta olsa.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder