Uğur Alkapar Karaköy'ü kurtaracak
HABERİ PAYLAŞ

Karaköy'ü kurtaracak

Karaköy’de Chez Moi ve kebapçı Kömür’ü işleten Melih Doğan üçüncü mekanı Berlin Line’ı açtı. Hafta içi bile dolu olan Berlin Line gündüzleri kafe gibi işlese de akşamları fine dining ayarında bir restorana dönüşüyor.

Genç şef Hamza Mercimek mutfakta harikalar yaratıyor. Tabakları çok özenli ve süslü. Berlin Line’da bir köşe barkulüp gibi. Belli bir saatten sonra mekanın tamamı zaten kulübe dönüşüyor.

Şehrin en iyi DJ’leri, bazen de yurt dışından gelen DJ’ler konukları çok iyi müziklerle coşturuyor. Berlin Line sık sık iniş çıkış yaşayan Karaköy’ü kurtaracak mekanların başında geliyor.

Haberin Devamı

İNANMAMIŞTIK

Yılmaz Erdoğan ile Belçim Bilgin iki hafta önce boşanmış. Çift ne zaman ayrılık dedikodusu çıksa koşa koşa AVM kapısında poz verdi. Ama kimseyi inandıramadılar ki o söylentilerin arkası kesilmedi.

İkisi de dünyaya açılma, Hollywood’da film yapma hedefinde olan çiftin Oscar hayalleri kurduğunu biliyoruz. Ancak o AVM pozlarındaki başarısız oyunculuğu düşünürsek galiba hedefi küçültüp, ‘magazin.com’ ödülleriyle yetinmek zorunda kalacaklar.

SAHNE FLÖRTÜ

Kürşat Başar ve orkestrası her perşembe Moda’daki Brunelle’de sahneye çıkıyor. Kürşat Başar saksafonda olduğu kadar flörtte de başarılı. Kah solistiyle cilveleşiyor, kah seyirciler arasındaki kadınlara hoş bakışlar fırlatıyor.

Kalburüstü kitlenin bir araya geldiği salonda keyiften keyife koşuyorsunuz. Bunların hepsinin şovun bir parçası olduğunu bilseniz de o 2-3 saat içinde hayatın gerçeklerinden, sorunlarından sıkıntılarından uzaklaşıp adeta bir film sahnesinin içine giriyorsunuz.

İşte bu nedenle Kürşat Başar’ın müzikli gösterisi çok başarılı. Çok sevdiğimiz şarkıların şahane yorumları da bu denkleme eklenince tavsiye etmekten başka yapacak bir şey kalmıyor.

MEKANLARDAN

Zorlu’daki Eataly Türkiye’deki 5’inci yılını kutladı. Geçen Salı düzenlenen yemeğe Zorlu Ailesi de katıldı.

Eataly’nin executive şefi Claudio Chinali ile birlikte, Carlo Bernardini, Giuseppe Pressani, Giancarlo Gottardo ve Giovanni Terracciano’dan oluşan şef ekibinin hazırladığı menü harikaydı.

Haberin Devamı

Ortaköy’deki Feriye Palace, 22-23 Aralık 2018 tarihlerinde 12:00-22:00 saatleri arasında kış pazarı kuruyor.

Rıhtımdaki yeme içme noktalarında özel lezzetler, iç mekandaki standlarda ise orijinal hediye seçenekleri olacak.

NEFES ALMAK İÇİN

Didem Aydın Zekeriyaköy’deki evinde misafirlerini ağırlıyor. Evinin adı da Begonia Garden. Burası profesyonel bir işletme olsa da gerçekten kendinizi evinizde hissediyorsunuz.

Yıllarca tekstille uğraştıktan sonra burayı açan Didem Aydın’ın menüsü her tür sofraya uygun. Özellikle hafta sonları kahvaltısına bu kış günlerinde bile rağbet büyük.

Şehirden kaçmak, nefes almak, kendinizi iyi hissetmek istiyorsanız Begonia o kadar da uzak değil.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder