Uğur Alkapar Karşıdan Akmerkez'e
HABERİ PAYLAŞ

Karşıdan Akmerkez'e

Anadolu yakasının en sevilen zincir restoranıyken atağa geçen Happy Moon’s tüm İstanbul’a yayılmaya devam ediyor. Zorlu şubesinin önünde sürekli sıra bekleyen insanları gördüğüm marka, Akmerkez’e yeni konseptiyle bir restoran açtı: Happy Moon’s Icon. Ben şahsen Amerikan ‘diner’ tarzını seviyordum ama Icon’da sınıf atlamışlar.

Dekorasyon o kadar şık, ambiyans o kadar üst sınıf ki adeta çok pahalı bir fine dining restorandasınız. Ama korkmayın, diğer şubelerden biraz daha yüksek fiyatlarla karşılaşacak olsanız da Akmerkez’deki diğer restoranlardan yine de daha hesaplı. Mekanın açık mutfağı da şıkır şıkır.

Haberin Devamı

Girer girmez oradaki tempoya şahit olup etkileniyorsunuz. Yediğimiz kokoreçli pizza çok başarılıydı. Deniz ürünlü risotto kıvamında, Meksika mutfağından quesadilla pek lezzetliydi. Tatlılardan ise tiramisuyu tercih ettim, pişman olmadım. Happy Moon’s Icon Akmerkez müdavimlerinin yeni buluşma noktası olacak gibi görünüyor.

Karşıdan Akmerkeze

YILIN KARŞILAŞMASI

Bence son günlerin en ilginç konser konsepti Kenan Doğulu ve Sertab Erener’in 17 Nisan Cuma günü Küçükçiftlik Park’ta gerçekleştireceği Red Bull SoundClash karşılaşması. İki isim aynı anda sahnede olacak. Dört etaptan oluşan etkinlikte iki duayen, kendi şarkılarını farklı tarzlarda yorumlayacak.

Devam eden etaplarda birbirlerinin şarkılarını tamamlayacak, üçüncü bölümde ise bambaşka tarzda daha önce seslendirmedikleri parçaları söyleyecekler. Son etapta da sürpriz performanslar varmış. İki müzisyen de birçok parçasını ezbere bildiğimiz iki önemli isim. Bence çok ama çok eğlenceli olacak.

Karşıdan Akmerkeze

ŞİMDİ MÜZİK

  • Geçtiğimiz iki yıla bir albüm, dört de tekli sığdıran, Mutluluk Reklamı, Saklanır Nisan ve Sokaklar gibi pek çok güçlü şarkıyı dinleyicisiyle buluşturan, en sevdiğim grup Vera, 2019 sonunda yayınladığı Davetsiz’i bu kez elektriksiz, ev haliyle dinleyicileriyle buluşturuyor. Davetsiz (Akustik) tüm dijital platformlarda yayında.
  • Rap popu öldürdü tartışması devam ederken, rap iyice yükselirken, sevindirici olan şey kadın rap’çilerin artması. Son dönemin en iyi çıkış yapan kadın rap yıldızı Lil Zey yeni şarkısı ‘Heveslenmem’i yayınladı. Görkem Yılmaz, nam-ı diğer Simülasyon, şarkının bestesini yapmış. Single kapak tasarım ise Ces XC imzası taşıyor.
  • Efsane dizi ‘Friends’ özel bir bölümle geri dönme hazırlığı içindeyken, dizinin bir parodisi olan müzikal ‘Friendsical’ da İstanbul’da izleyici ile buluşacak. ‘Friendsical’ 7-12 Nisan’da Maslak’taki Uniq Hall’de izlenebilecek.

Karşıdan Akmerkeze

REHBER KÖPEKLER

Hayvan maması markası Nestle Purina PetCare, görme engellilere destek olan Rehber Köpekler Derneği ile beş yıldır çok güzel çalışmalara imza atıyor. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir etkinlikte katılımcılar ‘Karanlıkta Diyalog’ deneyimi yaşadı. Bir saat boyunca hayatı, görme engelli bir birey gibi tecrübe ettiler.

Markanın genel müdürü Ayça Erkol “Bir kez daha rehber köpeklerin önemini anladım. Türkiye’deki onlarca görme engelli vatandaşımızın hayata güvenle dahil olmasında rehber köpeklerimizin çok büyük rolleri var” dedi.

Haberin Devamı

Dernek, rehber olarak yetiştirilecek köpeklere bir yıl bakıcılık yapacak gönüllü aileler arıyor. Rehber olabilecekleri yaşa gelene kadar temel eğitim alan bu köpeklerin mama ve veterinerlik masrafları karşılanıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder