Uğur Alkapar Kasan kaslar
HABERİ PAYLAŞ

Kasan kaslar

Mustafa Sandal’ın dün yayınladığımız plaj fotoğraflarını gördünüz değil mi? Nasıldı göğsüne kadar inci gibi dizilmiş karın kasları! Ben bu tür kasları birkaç yaz önce Engin Öztürk’te görmüştüm. Hatırlarsanız bunları estetik müdahale ile yaptırdığı iddia edilmişti. O da inkar etmişti. Sandal’ın kaslarını bu konuda uzman olan bir estetik hekimine gösterdim. Tereddüt etmeden “Bunlar yapılmış, doğal değil” dedi.

Kasan kaslar

Zaten karın bölgesindeki yağları aldırarak karın kaslarını ortaya çıkarma işlemi erkekler arasında çok yaygın. Yalnız abartılı karın kaslarına sahip erkeklerin kollarına baktığınızda aynı kas ve boğumları göremediğinizde o müdahale kendini ele veriyor. Hem Sandal’da hem Engin Öztürk’te aynı durumu gözlemlemek mümkün. Mustafa Sandal’ın zaten fit bir vücudu vardı. Yaşının çok çok iyisiydi. Şimdi günahını almayayım, belki de iddia ettiği gibi göğsüne kadar çıkan o kasları geçen yaz birkaç ayda yapmayı başarmıştır.

Haberin Devamı

STAR IŞIĞI

Meryem Uzerli Berlin’de sessiz sakin bir yaşam sürüyor ama kimsenin haberi olmadan sık sık İstanbul’a gelip gidiyor aslında. Bugünlerde de burada ve birçok görüşme yapıyor. İnşallah bir dizi ya da film haberi gelir. Uzun zamandır ekranda yer almadığı halde hala bu topraklarda merak edilen bir isim olması, şöhretini kaybetmek yana katlayarak artırması çok ilginç Meryem’in. Halk star ışığını bir kere görünce o yıldızı hiç bırakmıyor demek ki.

ÇOK KALABALIK

İki günlüğüne Bodrum’a geldim. Cumartesi detaylarıyla yazacağım ama ilk izlenimim şu: Kalabalık! Yollar İstanbul trafiğini aratmıyor. İnsanın girdiği otelden çıkası gelmiyor. Temmuz boyunca zaten tesislerin doluluk oranı yüzde doksanları buluyormuş öğrendiğime göre. Ama esiyor mu? Evet esiyor. İstanbul’un neminden 2 günlüğüne olsa da kaçabilmek güzel doğrusu.

YILDIZLAR GEÇİDİ

Bodrum-Yalıkavak’taki Mücver geçen yıl pandemiye rağmen sezonda iyi bir iş çıkarmıştı. Aleyna Çavuşoğlu’nun sahibi olduğu, Özgür Akman’ın işlettiği Mücver yarın açılıyor. Yeni dekorasyonu ve menüsüyle oldukça iddialı. Dahası yıldızlar geçidi gibi bir program hazırlamışlar. Mücver’de sezon boyu Deniz Seki, Simge, Fatih Ürek, Cem Adrian, Derya Bedavacı ve Sakiler sahne alacak.

Haberin Devamı

İYİ OLMAK İÇİN

Eceabat’taki Hotel Caeli tatil anlayışınızı kökten değiştirebilecek bir yer. Uçsuz bucaksız üzüm bağları arasında, bölgenin eşsiz doğası ve tarihsel güzellikleri ile çevrili. Geçen hafta sonu içinde yoga seansları, meditasyon, bağ gezileri, şarap tadımları bulunan 2 günlük bir workshop yaptılar. Yemekleri de bir harikaymış. Bunu kaçırdık ama bu ‘wellness’ hafta sonlarının ikincisi de 10-11 Temmuz tarihlerinde yapılacak. Bağ ve sanat oteli konseptiyle hizmet veren Caeli’yi ziyaret etmek için şahane bir neden.

TÜRKLER MOSKOVA’DA

Deri giyim fuarı Le Show yılda bir kez İstanbul’da bir kez de Moskova’da yapılıyordu. Araya pandemi girince işler karıştı ama şimdi karışıklıklar çözülüyor. Le Show’un Moskova ayağının 24’üncüsü 6-8 Temmuz’da yani haftaya Expocenter Moscow’da gerçekleşecek. 10 bin uluslararası katılımcının beklendiği fuar hem Türk modası için büyük önem taşıyor hem de deri sektörü ve ihracat üzerinden ekonomimize katkısı olacak birçok bağlantı Moskova’da sağlanıyor.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder