Uğur Alkapar Kimle çıkmalı?
HABERİ PAYLAŞ

Kimle çıkmalı?

Netflix’teki ‘Dating Around’ adlı Reality Show New York’un ‘tanışmak için yemeğe çıkma’ hadisesi üzerine aydınlatıcı bilgiler vaat ediyor. Her bölümün ana karakteri beş kişiyle yemeğe çıkıp bölümün sonunda birini seçiyor. İçlerinde gey ve lezbiyenler, 70 yaşında bir emekli avukat da var. Bu buluşmalarda kadınların erkeklerden daha agresif olduğunu görmek beni şaşırttı. Hemen işini gücünü sorup, kazancını anlamaya çalışıyorlar mesela. Genel olarak kişinin hangi adayı seçtiğini hissedilse de sonu sürprizli bölümler de yok değil.

Haberin Devamı

AŞK VE ŞEHİR

Gazeteci-yazar Oben Budak bugüne kadar yayınladığı kitaplarla adeta yerli ‘Sex and the City’ havasını yakalamıştı. Şehirli kadınları hedefleyen yeni romanı ‘Ben de Seni Sevmiyorum’da çizgisini devam ettiriyor.

Kitabın kahramanı ‘Defne’ aşkı bulamayınca kendini kişisel gelişime verip yogadan nefes terapisine, astrolojiden sağlıklı beslenmeye uzanan bir alternatif yaşama dalıyor.

Henüz başında olduğum kitapta ‘Defne’ kendisini karşıdakinin telefonu zırt pırt ötmesin diye WhatsApp mesajlarını tek seferde yazıp yollayan biri olarak tanımlıyor. Bu incelikte kimse kaldıysa hemen arkadaş olalım.

GÖKÇE ETKİSİ

Serra Yılmaz’ın çektiği ‘Cebimdeki Yabancı’nın tiyatro versiyonu ‘Mutluyduk Belki Bugüne Kadar’ Maçka’daki Toy İstanbul’da sahneleniyor. Filmi izlememiştim. İyi ki de öyle yapmışım çünkü oyunun etkisi bu sayede bende on kat fazla oldu. Tüm kadro çok iyi ama Gökçe Eyüboğlu sık sık sahne çalıyor. ‘Kadın’ dizisindeki ‘Ceyda’ rolüyle de gittikçe yükselen oyuncuyu mutlaka sahnede de görün. Çok etkileneceksiniz.

SEMTİN SİMGE'Sİ

Popçu Simge 24 Şubat’tan itibaren her pazar Cihangir’deki Hazine’de sahneye çıkmaya başlıyor. En çok ‘Ben Bazen’de mi dans ederim, ‘Öpücem’de mi oynarım göreceğiz. Jüpiter grubunun Cihangir’deki diğer mekanları Charter ve Arşipel gibi Hazine de semte hareket getiren noktalardan birisi. İlk Simge gecesini sabırsızlıkla bekliyorum.

GERÇEK STAR

28 yaşındaki İngiliz şarkıcı Tom Odell önceki akşam Zorlu PSM’de konser verdi. Biletler günler öncesinden tükendi. Genç adam piyanosunun başında, arkasında sadece üç müzisyenle birkaç bin kişiyi coşturdu. Ne bir dansçı, ne yanar dönerli ekranlar ne de ışık oyunları vardı. Ama müzik muhteşemdi. Seyirci de inanılmazdı. İşte gerçek starlık bu.

Haberin Devamı

DON'T WORRY

Konu performanslardan açılmışken, küçüklüğümüzde dilimizden düşürmediğimiz ‘Don’t Worry Be Happy’yi söyleyen Bobby McFerrin, Zorlu PSM Caz Festivali kapsamında 6 Mayıs’ta konser verecek. 25 Nisan-1 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek festivalin diğer bomba ismi ise Enrico Macias. Ajda’yla sürpriz bir düet patlatsalar ne şahane olur.

OSCAR'LAR

Bu pazar gecesi, aslında pazartesinin ilk saatlerinde Oscar’lar sahiplerini bulacak. Bomonti’deki The Populist o gece sabaha kadar açık. 03.00’te kırmızı halıyla başlayan Oscar törenini izlemek isteyenler için organizasyon yapmışlar. Ben olsam gecenin başında tahminleri toplar, bilenlere indirim yaparım!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder