Uğur Alkapar Komedi Kulübü'nde bir gece
HABERİ PAYLAŞ

Komedi Kulübü'nde bir gece

Nişantaşı’nın en şık oteli The Stay Boulevard’ın içine Komedi Kulübü adında şahane bir yer açıldı. Kırmızının ağırlıkta olduğu bir dekor, loş bir ortam ve sahnesiyle aynı New York’un meşhur komedi kulüplerini hatırlatıyor.

Komedi Kulübünde bir gece

Şehrin sosyal hayatına daha yeni merhaba diyen mekânda stand up gösteriler, tiyatro oyunları, konserler gerçekleşiyor. Şahane bir bar ve acayip lezzetli atıştırmalıklar da var. Son derece profesyonel bir ekip buraya yaptığınız ziyareti mükemmel bir deneyime dönüştürüyor. Önceki akşam Komedi Kulübü’nde Bora Akkaş’ın tek kişilik oyunu ‘Harika Şeyler Listesi’ni izledim. Sahnesine o kadar hâkim ki Akkaş, seyircisini avucunun içine alıyor. Sık sık hüzünlendirse de kimseyi üzmeden her şeyi tatlılıkla hayatın akışında başka bir yere bağlıyor. İngiliz yazar Duncan Macmillan imzalı oyun, yedi yaşından beri harika şeylerin listesini yapan, intihara meyilli annesini hayatın yaşamaya değer olduğunu ikna etmeye çalışan bir çocuğun hikayesi. Onu listedeki maddeleri bir milyona tamamladığı yetişkinliğinde de izlemeye devam ediyoruz. Bora Akkaş ile duygudan duyguya koşarken yeteneğine şapka çıkardık. ‘Harika Şeyler Listesi’ni çok sevdim. Mutlaka görün.

Haberin Devamı

Kübalı bir yıldız

Komedi Kulübü’nde gece ‘Harika Şeyler Listesi’ ile bitmedi. Bora Akkaş’tan sonra sahneye dokuz yıldır İstanbul’da yaşayan Kübalı Solanche de la Rosa çıktı. İngilizce, İspanyolca ve Türkçe şarkılar söyledi. Güzelliği, sesi ve havasıyla tam bir yıldızdı Solanche. İstanbul sahnelerinin aranan ismi kendisi. Sezen Aksu şarkılarını da çok iyi söylüyor!

Komedi Kulübünde bir gece

HEP BİR AĞIZDAN

Türkiye’yi karış karış gezerek hayranlarıyla buluşmaya devam eden Buray Güneydoğu Anadolu turnesinin ardından soluğu İstanbul’da aldı. Buray dillere pelesenk olmuş şarkılarının yanı sıra aylardır dijital platformlarda ve radyolarda zirvede yer alan ‘Al Senin Olsun Dünya’ albümündeki şarkılarını da kendisini dinlemeye gelen sevenleriyle birlikte hep bir ağızdan seslendirdi. Buray, Kayseri, Ankara ve İstanbul konserlerinin ardından Avrupa turnesine çıkacak.

Haberin Devamı

Komedi Kulübünde bir gece

BAYRAM ŞEKERİ

Bayrama daha çok var ama programlar şimdiden belli olmaya başladı. Türkçe pop müzik dünyasının en önemli erkek yorumcularından Kenan Doğulu, bayramın 2. günü Antalya Regnum Carya’da sahnede olacak. ‘Regnum Live in Concert’ kapsamında bugüne dek birbirinden ünlü dünya starlarına ev sahipliği yapan otel, 10. yaşını yıl boyunca yapılacak birçok sürpriz konserle kutlayacak. Bu konserlerden ilki, 11 Nisan 2024 gecesi, bayramın 2. günü gerçekleşecek olan Kenan Doğulu konseri olacak.

Komedi Kulübünde bir gece

ROMANTİZM ZAMANI

Son dönem üretimlerine hızla devam eden şarkıcı ve söz yazarı Eda Baba yeni teklisi ‘Sen Beni Duy’u 14 Şubat’ta dinleyicisiyle buluşturmaya hazırlanıyor. Gururunu bir kenara bırakamayanların ve kalbi kırık aşıkların hikayesini anlatan hüzünlü bir dans şarkısı olan ‘Sen Beni Duy’ bu özel günün romantizminin gölgesinde, son sözünü söyleyemeyen aşıkların sesi olacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder