Uğur Alkapar Minik Konsey
HABERİ PAYLAŞ

Minik Konsey

Mini Konsey’de bu haftaki konuğum sosyal medyada çok konuşulan magazin haberlerini Instagram sayfasında veren Gossip Pasta.

ŞİMDİLİK BİR ŞEY YOK

Instagram magazincisi Populising’in haberine göre Pınar Deniz ve Engin Akyürek aşk yaşıyor. Bir süredir beraber oldukları söylenen çiftten açıklama gelmedi.

Minik Konsey

ALKAPAR: Bu Engin Akyürek kadar özel hayatını güzel saklayan ünlü gelmedi bugüne kadar. Bazı isimlerle anıldı zamanında ama hiçbiri doğru çıkmadı ya da bizler gerçekleri öğrenmeden bitti o ilişkiler. Yalnız ben bu çiftte bir ateş, bir kıvılcım görmüyorum. Ya ortada hiçbir şey yok ya da olandan da bir iş çıkmayacak.

Haberin Devamı

GOSSIP: Daha Engin Akyürek’in Instagram hesabını ve postlarındaki Seren Serengil yorumlarını kaldıramamışken bir de ‘love’lanmasını almaz bu bünye. Bir dizi mizi, partnerlik olursa bakarız ateşlerine. Şimdilik bence de bir şey yok.

SİHİRLİ ANNEM

Demet Akalın’ın programında giydiği elbise sosyal medyada espri konusu oldu. Gossip Pasta “Kadını bayram ayağına sünnet annesi yapmışsınız” dedi.

Minik Konsey

ALKAPAR: Bu düğün temalı espri çok iyi oturmuş çünkü elbiseyi yapan Maison Ju adlı Türk markasının diğer uzmanlık alanı da gelinlik zaten. Ama bana bu kostüm ‘Sihirli Annem’in setinden ödünç alınmış gibi geldi. Akalın’ın kafasında bir yıldızlı sivri şapkası ve elinde sihirli asası eksik. Dumbledore’dan sonra boş kalan Hogwarts’ın müdür koltuğuna da kendisini aday gösteriyorum.

GOSSIP: Vallahi bana üstü marka yazılı tüm eşofmanlarını özletti. Tören kızıyla sünnet annesi arasında kalmış, kafası karışmış Demo’nun. Twitter’da çok üstüne geliyorlar kadının. Demet okursa hemen anlasın diye böyle yazdım. Sen eşofmandan devam be Demet.

YERLİ BRITNEY

Daha önce zorunlu olmasına rağmen halka açık alanlarda maske takmayı reddeden Merve Boluğur bu kez da sokağa çıkma yasağı gününde elinde dondurmayla yürüyüş yaptı.

Minik Konsey

ALKAPAR: Ben Merve Boluğur’a nasıl olur da maske takmaz diye kızıyordum. Sonra cezayı yedi oturdu. Ama ısrarla öyle gezmeye devam etti. Şimdi de eline dondurma almış dünya umurumda değil, geziyor. Başkaldıran bir ergen gibi Merve. Ama kime? Topluma, düzene, kurallara mı? Artık kızmıyorum, çünkü mahallenin delisi gibi bakıp gülüyorum. Bu arada şarkıcı oluyordu, klip çekmişti bu kız. Ne oldu o iş?

Haberin Devamı

GOSSIP: Vallahi bana üstü marka yazılı tüm eşofmanlarını özletti. Tören kızıyla sünnet annesi arasında kalmış, kafası karışmış Demo’nun. Twitter’da çk üstne geliyrlar kadının. Demet okursa hemen anlasın diye böyle yazdım. Sen eşofmandan devam be Demet. GOSSIP: Bu kaçıncı diye sinirleniyordum ama artık haber yapmaktan dahi sıkıldık bence.

Benim ‘Yerli Britney’me laf etmek de içimden gelmiyor sonra o da başlar dansa mansa yanarız. Bu kadın bir başka kumralı hak ediyor artık. Klip mlip şarkı bilemem ama YouTube skeç videoları çok şükür bitti. Beni en çok onlar üzdü. Özellikle ilk buluşma tüyolarını izleyin, ne yapmamanız gerektiğini hemen anlayacaksınız.

4 FARKLI SEÇENEK

Bu sezon Loft’ta yenilikler ve sürprizler var. Geçen yıl büyük ilgi gören, Şef Yılmaz Öztürk’ün Ege ve Akdeniz mutfağında yerel tatları doğal ürünlerle buluşturduğu Loftelia aynen devam ediyor. İstanbul’un ünlü restoranları Papermoon ile Sunset de bu yaz müdavimlerini Bodrum Loft’ta ağırlayacak. Vakko Patisserie de kek, kurabiye, tatlı sevenleri mutlu edecek. Görünen o ki Bodrum Loft bu yaz sadece sunduğu lüks ve sakin tatille değil, bir gastronomi noktası olarak restoranlarıyla da ön plana çıkacak.

Haberin Devamı

NOU ÇENGELKÖY

Uzun yıllardır sosyal medyada seyahat ve gastronomi alanında dijital içerik paylaşımı yapan gezgin gurme Ozan Aras takipçilerine keyifli rotalar ve planlamalar sunuyor. Aras seyahatleri sonucunda aklında kalan, kendisini etkileyen mimarilerden ve lezzetlerden etkilenerek bir kafe açmış. Çengelköy’deki Nou Breakfast Club’ın uzmanlığı kruvasan ile kahvaltı. Instagram hesaplarına girerseniz rengarenk tabaklarını, sofralarını göreceksiniz. Ben etkilendim ve karnım acıktı doğrusu.

Minik Konsey

BODRUM LOFT’TA LEZZETLİ BİR YAZ

Bodrum Loft geçen yıl Bodrum’da Göltürkbükü ile Torba arasındaki Cennet Koyu’na komşu bölgede açılmıştı. Pandemi nedeniyle sönük bir turizm sezonu geçirmiş olmamıza rağmen Loft, çok konuşulan yerler arasındaydı. Tesis şimdi de İngiltere’nin meşhur gazetesi The Telegraph’ın ‘Avrupa’nın En Yeni 25 Oteli’ listesine girdi. İtalya, İspanya, Fransa otellerinin yoğun olduğu bu listedeki tek Türk markası Loft.

Minik Konsey

BAYRAM SOFRASI

Karkas Çiftliği’nin sahibi Mert Tutak’ın yaptığı pazarlama çalışmaları markanın hem bilinirliğini arttırıyor hem de genç bir imaj çiziyor. Tutak, 24 yıllık et üretimi tecrübesine sahip bir ailenin yeni jenerasyon temsilcisi. Marka için ‘bayram sofrası’ temasıyla hazırlanan paketler çok iyi fikir. Çiftliğin web sitesinden sipariş verilebilen ürünler arasında dana, kuzu etleri, dana ilikli kemik suyu, aromalı ilik suları, pişirmeye hazır gurme kebapları, peynir çeşitleri, tereyağı var.

Minik Konsey

TORO’DA ET VE SUŞİ

Sarıyer sahilindeki Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul turizmi kadar yeme içme hayatı için de önemli bir nokta. Otelin içindeki Toro Latin Gastro Bar harika bir açılış yapmıştı ama bu marka da pandemiden etkilendi ne yazık ki. Mekanlar geri dönüş için hazırlık yaparken Toro da et ve suşi günlerine başlıyor. Her çarşamba suşi, her perşembe ise steak gecesi var. Hafta içi her gün de 17.00-20.00 arası seçili Latin kokteylleri de yüzde 50 indirimde.

Minik Konsey

Sıradaki haber yükleniyor...
holder