Uğur Alkapar Motivasyon şarkısı
HABERİ PAYLAŞ

Motivasyon şarkısı

Kıvılcım Ural, Kaan Tangöze ile sevgili olmadan önce, kariyerinin başında, umut vaat eden bir müzisyendi. Ancak özel hayatındaki fırtınaların dışarı yansıma şekli bu kariyeri yavaşlattı. 2013’te ilk albümünü çıkaran Ural bundan 9 yıl sonra ikinci albümü için stüdyoda. Ve albümden çıkan ilk şarkı ‘Ben Vazgeçmezsem’. Kendi yazıp bestelediği bu tatlı şarkı genç kızların marşı olabilir. Motivasyon dolu ‘Ben Vazgeçmezsem’de Ural “Ben vazgeçmezsem hayatın yolları çok uzun. Yüz kere deneyip kaybedersem daha beteri için utanmam tekrar” diyor. Bunu dinledikten sonra Ural’ın önümüzdeki aylarda yayınlamaya hazırlandığı albümü merak etmeye başladım.

Haberin Devamı

REKLAM PRENSİ

Ünlüler reklam yıldızlığı konusunda yaz bereketi yaşıyor. Birçok isim ünlü markaların yüzü olurken Uraz Kaygılaroğlu da Pepsi ile anlaşma imzalamış. Reklam filmi için kamera karşısına geçen oyuncu birbirinden farklı karakterlere büründüğü filmin çekimleri sırasında tüm ekibi güldürmüş duyduğuma göre. Masal gibi bir film çeken Uraz beyaz atlı prens bile olmuş!

HAYDİ FESTİVALE

Yıllardır elektronik müziğin en bomba temsilcilerini dinleme fırsatı veren Electronica Festival hız kesmeden devam ediyor. Electronica Festival Çeşme 2022, 10-12 Temmuz’da Sommer Klein’da binlerce elektronik müzik tutkununu ağırlayacak. Tatil, müzik, güneş, kum ve deniz bir arada. Aksak, Alican, BeeGee, Blotto, DubFire, Fur Coat, Invoker, KAS:ST, Mind Against, Murat Uncuoğlu, Organica, Re.You, Sasha Carassi, Sezer Uysal ve Solee gibi müzisyenler konukları çok ama çok eğlendirecek.

BRAVO ÇOCUKLAR

Son dönemde gençlerimiz bir an önce yurt dışına gidip üniversiteyi özellikle ABD’de okumak istiyor. Tamer Türkman’ın 1993’te kurduğu Study in America adlı kurum aracılığıyla oradaki üniversitelere yerleşen gençlerimiz üstün başarılara imza atıyor. Amerika’nın 25 en başarılı Türk mezunu arasında Princeton, Harvard, Columbia, Yale, Brown, MIT, Duke, Princeton, Cornell gibi okulları bitiren gençlerimiz de var. Bunlara Amerikalılar bile zor girerken bizim çocuklarımız kabul edildikleri gibi üstün başarılarla mezun oluyorlar. Umarım ülkemize de katkıları olur.

Haberin Devamı

KENDİ KÜÇÜK DÜNYASI BÜYÜK

Yalıkavak’ta, yol kenarında, yani hiç aklınıza gelmeyecek bir lokasyonda Bodrum’un en büyük sürprizi var: Evrim Akar’ın açtığı Hola Kokteyl Bar. Bu minicik mekanı o kadar cazip bir şekilde tasarlamış ki Evrim. Kısa sürede herkesin uğradığı, bir içki için buluştuğu bir yer haline gelmiş. Kokteylleri efsane! Bar ekibi bu işin ustası. Tapasları da çok başarılı. Ayrıca sık sık DJ ve canlı müzik performansları oluyor. Evrim’in bitmek tükenmek bilmeyen çılgın enerjisi de Hola’dan taşıp tüm Yalıkavak’a yayılıyor. O minicik mekan biraz içinde oturdukça size kocaman bir dünya sunuyor.

ÇUBUKLAR DÖNÜŞÜYOR

Yaz geldi ve dondurma tüketimi kat kat arttı. Özellikle çocukların tükettiği dondurmaların çubukları Algida Max ve Onaranlar Kulübü işbirliği ile şahane projelere dönüşüyor. Çocuklar artık bu çubukları biriktiriyor ve maxileileridonusum. com internet sitesindeki birçok yaratıcı fikri uygulayabiliyor. Çubuklarla o kadar güzel oyuncaklar, biblolar, abajurlar, telefon standları, fotoğraf çerçeveleri yapılmış ki! Yaz tatilindeki çocuklar için şahane bir uğraş. Ayrıca atıkların işe yarayan nesneler haline getirilmesiyle de çevreyi koruyan bir hareket.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder