Uğur Alkapar Önce spor
HABERİ PAYLAŞ

Biliyorsunuz dünyaca ünlü şarkıcı Jason Derulo yarın Antalya’daki Regnum Carya’da konser veriyor. Spor yapmadan bir gün duramayan Jason Derulo’nun tek talebi bu olmuş. Rahat spor yapabileceği, özel antrenmanına aksatmadan devam edebileceği bir ortam. Bir de masör istemiş. Çok seviyormuş masaj yaptırmayı. Konser günü de sahne saatine kadar bir bungalovda yalnız kalıp dinlenecekmiş. Neredeyse hiçbir şey istememiş. Ne mütevazı bir şöhret!

SELİN FESTİVALDE

5-6 Ağustos'ta KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşecek İstanbul Cocktail Festival'da canlı performanslarıyla bomba isimler sahnede olacak. İngiliz müzisyen şarkıcı ve söz yazarı Elderbrook, İlhan Erşahin, Kaan Düzarat, KÖFN, Mert Demir, Emir Taha, Selin Geçit ve Deniz Sipahi. Bu isimler arasındaki favorim Selin Geçit olduğu için kendisinin en güzel fotoğrafını koydum!

Haberin Devamı

TÜRKİYE TURNESİ

Salon İKSV’nin konuğu olarak İstanbul’da verdiği her konseriyle şehir efsanesine dönüşen Belçikalı- Mısırlı şarkıcı Tamino, Türkiye turnesine hazırlanıyor. Tamino, 13 Eylül Çarşamba Ankara, ODTÜ Mezunları Derneği Vişnelik Tesisi Çim Amfi’de, 14 Eylül Perşembe İzmir Arena’da, 17 Eylül Pazar İstanbul, Parkorman’da hayranlarıyla buluşacak.

Dövüş kulübünde davet

Swatch yeni saat serisi Big Bold Irony’yi tanıtmak için geçen salı Ortaköy’deki Bujin Fight Club’da bir davet verdi. Burası başta Kerem Bürsin olmak üzere birçok ünlünün antrenman yaptığı bir dövüş kulübü. Ama aklınıza yumruk yumruğa kavgaların olduğu bir ring gelmesin. Spor sonuçta. Etkinlikte spor eğitmeni Burak Uğur’un sunduğu gölge boksu gösterisi ilgiyle izlendi. İsmail Ege Şaşmaz, Avatar Atakan, Furkan Kızılay ve Berkan Karabulut gibi isimler de davetteydi.

KADIN DAYANIŞMASI

Ev sahipliğini yapımcı Mehmet Yıldırım’ın sunuculuğunu ise Tuğba Özay’ın yaptığı Fashion and Music Show, Baltalimanı Portaxe’ta gerçekleşti. Ece Gürsel, Elif Ece Uzun ve Gizem Özdilli gibi mankenlerin katıldığı bir defile düzenlendi. Kadın girişimci ve tasarımcıların kıyafetlerini tanıtan mankenler “Böyle bir organizasyonda bulunmak bizim için büyük onur ve keyif. Kadınlar her zaman birbirine destek vermeli” dedi.

Haberin Devamı

EV RAHATLIĞINDA

Son dönemde Kağıthane’ye gittiniz mi? Upuzun modern binalarıyla Maslak’la yarışan yeni bir iş merkezi olmuş. Bir iş görüşmesi için geçtiğimiz günlerde buradaki Four Points by Sheraton İstanbul’a gittim. Marriott otel zincirinin bir parçası olan Four Points tam bir iş oteli. Aynı zamanda şehrin turistik mekânlarının çoğuna ve önemli alışveriş merkezlerine de yakın. Lobinin ve odaların dekoru, sadeliği ve kalitesi çok hoşuma gitti. Dört yıldızlı olmasına rağmen beş yıldız konforu sunan bir tesis. Misafirlerin kendilerini evlerinde hissetmesi için her şeyin düşünüldüğü otelin restoranı da şaşırtıcı derecede iyi.

Önce spor

 

HAYDİ BEACH’E

İstanbul’un en gözde plajlarından Kilyos’un yeni mekânı ‘The Beach in İstanbul’ açıldı. Türkiye’nin en büyük ve etkili festival alanlarından biri olma hedefiyle yola çıkan mekân, alt yapısından iç dekorasyonuna kadar denizin keyfini eşsiz lezzetlerle çıkarmak isteyenler için baştan yaratıldı. The Beach in İstanbul CEO’su Murat Bayar “Denizin keyfini sürmek isteyen İstanbullulara yeni bir yaşam alanı sunuyoruz” diyor. The Beach in İstanbul’un işletmesini ise daha önce seçkin mekanlarda yaptıkları başarılı işlerle bilinen Ferit Alkan ve Nisan Eken yürütüyor.

Haberin Devamı

Önce spor

 

RÜYA GİBİ BİR TATİL

LÜKS VE KONFOR

Torba’daki Be Premium, Bodrum’un en lüks otellerinden. Oda ve villalarının konforu konuklarına gerçek bir saray deneyimi yaşatıyor. Özellikle özel havuzlu olanları! Farklı tiplerdeki konaklama seçenekleriyle, denize tepeden bakan efsanevi konumuyla rüya gibi bir tatil sunuyor. Be Premium yemek konusunda da iddialı. Hem açık büfe ana restoranı hem de farklı mutfaklar sunan alakart restoranlarıyla konuklarını cezbediyor.

MICHELIN YILDIZLI ŞEFLER

Ayrıca yaz başından beri dünya mutfağına yön vermiş Michelin yıldızlı şefler Be Premium’a geliyor. Söke Profesyonel ve Savalan Grup katkıları ile yapılan organizasyonda en son Portekizli Şef Joao Rodrigues’in yemeklerini tatma fırsatı buldum. Deniz ürünleri ağırlıklı menüsüyle bizi lezzetten lezzete sürükledi. Mutfakta 1 Ağustos’tan itibaren de ayın 15’ine kadar 2 Michelin yıldızlı İspanyol Şef Diego Guerrero olacak.

Önce spor

 

BÜYÜLÜ ATMOSFER

Rafine ve konforlu ambiyansı ve sunduğu seçkin menüsüyle meşhur uluslararası İtalyan restoran zinciri Serafina el değiştirdi. İş insanları Kaan Kasacı ve Berkin Kaya tarafından Türkiye’deki tüm hakları satın alınan Serafina, lezzet dolu menüsü ve muhteşem ambiyansı ile Serafina Akmerkez’in ardından Bodrum Yalıkavak’ta Serafina Mare olarak da hizmet vermeye başladı. Serafina Mare, konuklarını lezzet dolu bir yolculuğa çıkarıyor. İtalyan ve Akdeniz mutfağının en seçkin lezzetlerini sunuyor. Pizza ve makarna gibi klasiklerden et, balık yemeklerine kadar her şey usta bir mutfak ekibinin elinden çıkıyor. Hem büyülü bir atmosferdesiniz hem de iyi yemek yiyorsunuz. İnsan daha ne ister?

Önce spor

 

BODRUM’A YILDIZ

Geçen yıl Michelin yıldızları açıklandığında Michelin Uluslarası Direktörü Gwendal Poullennec’e “Neden sadece İstanbul?” diye sormuştuk. “Yavaş yavaş” cevabını vermişti. Dediği gibi oldu ve bu yıl Michelin seçkisine İzmir ve Bodrum da dahil oldu! Michelin’in seçtiği yeni restoranlar ve yıldızlar 9 Kasım’da özel bir törenle duyurulacak.

Önce spor

 

WU’NUN LEZZETLERİ

Wu Bomonti semtin en cool mekânı desek abartmış sayılmayız. Özellikle eğlencesi, uzun geceleri ve kokteylleriyle meşhur olan Wu aslında harika bir suşi restoranı! Müdavimleri tabii ki biliyor ama burayı sadece akşamları parti ve lansmanlardan bilenler için sürpriz olmuştur. Hem de öyle ortalama bir mutfak değil Wu’nunki. Suşileri en iddialı Japon restoranlarıyla yarışır, birçoğunu da geçer. Ben ayrıca mısır tempura, tataki, gyoza, dana yakitori ve noodle’larına da bayıldım. Geçtiğimiz günlerde Klein’dan transfer ettiği işletme müdürü Zülfü Çapar ile yeni bir soluk kazanan Wu’nun ister süper soğutmalı ortamında ister önündeki bahçesinde oturun ama mutlaka bu şahane yemekleri deneyin.

Önce spor

 

İTALYAN YAZI

İtalyan kahvesi sunan Caffe Nero yaz için rengarenk içecekler hazırlamış. Renkli oldukları kadar da buz gibi ve ferahlatıcı. Espresso’tini portakal ve Irish Cream tadında. Freddo Espresso sadece kahve sevenler için. Hem de köpüklü. Italian Spritz ise limonataya eklenen portakal, limon aroması ve sodayla yapılıyor. Favorim de açık ara bu zaten.

GURUR DUYDUK

Robb Report her yıl ‘The Best of the Best’ diğer bir deyişle dünyadaki en iyi otelleri belirliyor. Bu sene ilk kez dünyadaki en iyi oteller arasında ilk 50’yi belirleyen yayının ‘Dünyanın En İyi 50 Lüks Oteli’ listesinde Nevşehir’deki Museum Hotel Cappadocia Türkiye’den tek otel olarak seçildi. Museum Hotel dünyadaki sayılı oteller arasında yerini aldı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder