Uğur Alkapar Paylaşılamayan erkek
HABERİ PAYLAŞ

Paylaşılamayan erkek

Yerli dizilerde artık konular Amerikan yapımlarını aratmıyor. Seyirci de artık daha sofistike işler bekliyor. İşte Kanal D’nin yeni dizisi ‘Senden Önce’ bu talebi karşılayacak.

Paylaşılamayan erkek

Yayınlanan tanıtımlarda Nilperi Şahinkaya’nın, Sinem Ünsal’ın kocası Alp Navruz’un peşine düştüğü ve elde etmek için pazarlık yaptığını görüyoruz! Alp Navruz da havalı bir şekilde sahneye giriyor ve gözler ona dönüyor. Artık erkekler de arzu nesnesi olabiliyor demek ki. Bu dizide gerilim var, tutku var, heyecan var. Ben hikâyeyi merakla bekliyorum. Bakalım Kanal D’de yakında ekrana gelecek ‘Senden Önce’de bizi ne gibi sürprizler bekliyor!

Haberin Devamı

SETTEN İLK KARE

İlk tanıtım filmi ile çok konuşulan ‘Senden Önce’nin setinden kamera arkası görüntüler ortaya çıktı. Bu karelerde dizinin başrol oyuncuları Alp Navruz ve Sinem Ünsal yer aldı. Dizide evli bir çift olan ‘Hakan’ ve ‘Merve’ye hayat veren oyuncuların fotoğrafları sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Paylaşılamayan erkek

GASTRONOMİ YOLCULUĞU

Gümüşsuyu’nda CVK Park Bosphorus Hotel’in teras katında yer alan Izaka Terrace, şehrin en güzel manzarasına ve en iddialı menüsüne sahip restoranlarından biri. Yenilenme sürecine giren İzaka’nın mutfağı uluslararası deneyime sahip, yetenekli ve yenilikçi Şef Serhat Eliçora’ya emanet. Head Chef Serhat Eliçora ve deneyimli mutfak ekibi, İzaka için hazırladıkları menü ile adeta şov yapıyor! Rafine damaklara hitap ettiği kadar hem maceraperest hem de geleneksel lezzetleri buluşturan menü birleştirici ve bütünleştirici bir mutfak felsefesini yansıtıyor. Bu toprakların özgün malzemeleriyle uluslararası standartları birleştirerek özenle hazırlanan evrensel tabaklar Izaka Terrace misafirlerinin gastronomi yolculuğunu daha da zenginleştiriyor. Restoran, bar ve lounge olarak hizmet veren Izaka Terrace, haftanın 7 günü 12.00-02.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor.

Paylaşılamayan erkek

AVRUPA YOLLARINDA

Şubat ayında Avrupa turnesine başlayacak olan Zara'nın 3 Şubat Utrecht konserinin biletleri kısa sürede tükendi. Yoğun talebe Zara ile ekibi ikinci bir konserle karşılık verdi ve onun da biletleri satışa çıktı. 1 Şubat’ta başlayacak turne kapsamında Zara, Bielefeld, Duisburg, Utrecht, Brüksel, Zürich, Offenbach, Stutgart’ta sevenleriyle buluşacak.

Haberin Devamı

Paylaşılamayan erkek

100 TL’YE KONSER

Vodafone FreeZone ve Jolly Joker’in gençler için başlattığı konser serisi, 12 Ocak’ta JJ Ankara’da düzenlenecek KÖFN konseriyle devam ediyor. Toplam 5 şehirde gerçekleştirilecek konserlerin biletleri FreeZone’lular için sadece 100 TL.

Paylaşılamayan erkek

YENİ YIL MESAJI

‘Where Are You Now’ ve ‘The Feeling’ gibi single’lara imza atan ve geçtiğimiz aylarda yepyeni albümü ‘All Stand Together’ı sevenleriyle paylaşan Lost Frequencies, Brit ödüllü ve Grammy adayı ünlü grup Bastille ile yeni albüm için özel olarak hazırlanan single’ları ‘Head Down’u yayınladı! ‘Head Down’ yeni bir yıl için de ideal olan anı kucaklama mesajı veriyor.

Paylaşılamayan erkek

HAMAMDA ZİYAFET

Gen Group’un yeni bebeği, Samatya’daki Olden 1545, Mimar Sinan’ın İstanbul’daki ilk eseri olan Kapıağası Yakup Ağa Hamamı’nda konuklarını ağırlıyor. Mekânın etkileyici atmosferini geçen haftalarda zaten anlatmıştım. Olden 1545 bu tarihi mirası gastronomi değeri yüksek bir menüyle taçlandırıyor. Başlangıçlarda satsuma levrek, karides tartar, ahtapot carpaccio gibi risksiz ama iddialı deniz ürünlü tatlarla birlikte enginar ezme ve bonfile ezme gibi alternatifler var. Ardından tatma fırsatı bulduğum kuzu incikli mantı, kuzu kebap yakitori gerçekten hakkını vererek yapılmıştı.

Haberin Devamı

KOKTEYLLER MUAZZAM

Ara sıcaklarda bir daha gittiğimde mutlaka ahtapot şiş ve odun ateşinde kaburga sarma denemek istiyorum. Ana yemeklerde ise bonfile tam istediğim gibi az orta pişmişti. Bu kategoride denenmesi gereken diğer tatlar ise ördek tirit ve lagos tandır. 1545’in kokteylleri de muazzam. Bar ekibi işini çok iyi yapıyor. Zaten mekânın treni andıran barı da muhteşem bir ambiyansa sahip. Olden 1545 bu kadar artı değere iyi ve kaliteli servisi de eklemeyi başarmış. Bana da böyle bir mekânı İstanbul’a kazandırdıkları için teşekkür etmek kalıyor.

Paylaşılamayan erkek

MÜTHİŞ MANZARA

Olden 1545 ve 1772, Mesai Karaköy gibi şehrin önemli mekanlarına imza atan Gen Group’un yatırımcıları; Alper Karavar ve Gürol Yığar hız kesmiyor. İkili yine nefes kesen bir mekânı İstanbul’a kazandırdı. Ortaköy’de eskiden Princess Otel olarak bilinen The Crowne Plaza’nın terasındaki Nite adlı restoran geçen çarşamba kapılarını açtı. Büyüleyici bir manzaraya sahip olan Nite’ın açılış gecesinde Yığar ve Karavar Gen Token’ı da tanıttı. Nite, 300 kişilik kapasitesi ile haftanın her günü 18.00-01.00 saatleri arasında fine dining olarak hizmet vermeye başladı.

Paylaşılamayan erkek

MÜDAVİM MEKANI

Asmalımescit uzun yıllardır meyhanelerinde İstanbul’un entelektüellerini ağırlar. Beyoğlu’nun yıldızı eskisi kadar parlamasa da Asmalımescit albenisinden hiçbir şey kaybetmedi. Mahallenin en işlek sokağında açılan Begonvil Ocakbaşı da kısa sürede yıllardır ordaymışçasına bir demirbaş haline geldi. Baharın hiç geçmediği dekorasyonu ve sıcak atmosferiyle uzun sohbetlere ev sahipliği yapıyor Begonvil. Etler ve kebaplar ustaların ellerinden çıkıyor. Mezeler ve ara sıcaklar da muhabbetin en güzel yerine eşlik ediyor. Haftanın 7 günü öğle servisi ile başlayan mekân akşam servisi ile devam edip geç saatlere kadar da misafirlerini ağırlıyor. Doğum günü kutlamaları için ise şahane bir seçenek.

 

Sıradaki haber yükleniyor...
holder