Uğur Alkapar Predator 8!
HABERİ PAYLAŞ

Predator 8!

Tan Taşçı ile aranjör Yasin Keleş’in daha önce birlikte yaptıkları şarkılar var. Eğlenceli, oynak. Ama ikili bu kez, tanıtım afişinden çıkardığım kadarıyla daha ciddi bir konuya el atıp gezegenin geleceğiyle ilgili bir şarkı yapmış. İkisinden biri kafasına maske takıp kostüm giyip kırmızı gezegen Mars’ı andıran bir ortamda poz vermiş.

Predator 8

Değişik, farklı, yaratıcı bir iş. Şarkıyı merakla bekliyorum. Ama Afişteki Tan’ı (ya da Yasin Keleş’i. Hangisi henüz bilmiyoruz) meşhur uzaylı Predator’e benzetmeden edemedim. Bir de tanıtıma Yasin Keleş X Tan Taşçı yazınca ‘Alien vs. Predator’ gibi olmuş. (2004 tarihli bir film)

Haberin Devamı

Predator 8

NOT: Bugüne dek 7 ‘Predator’ filmi çekildi.

RAMAZAN VS. BURAK

Aynı dizide oynayan Mert Ramazan Demir ile Burak Deniz çok iyi anlaşsalar da sosyal medya ikisini karşılaştırmaktan bıkmıyor. Adeta aralarını bozmaya çalışıyorlar. Ramazan’ın lansman gecesinde objektiflere poz verirken sonsuz bir rahatsızlık içinde olduğu, elini kolunu nereye koyacağını bilemediği, burnunu kaşıdığı videoya binlerce yorum geldi.

Ramazan’a saydıranlar çoğunluktayken, hayranları kendilerini siper edip oyuncuyu savunuyor. Sonra da “Ramazan’la uğraşacağınıza Nilperi Şahinkaya’nın dava ettiği, meslektaşı bir kadına küfreden Burak Deniz ile uğraşın” diye trip atıyorlar. Burak Deniz’in de derdi başından aşkın! Tam poposunun göründüğü sahne ile konuşulurken dizinin yönetmeni Burak’ın donlu bir fotoğrafını paylaşmasın mı!

Burak’ı Şener Şen’in ‘Ne Olacak Şimdi?’ filmindeki haline benzetmelerine çok güldüm. Ama Burak Deniz’in hayranları, Ramazan’ınkiler kadar kendini adamış değil. Neymiş demek ki? Sizin için kendini feda edecek kadar sadık bir hayran kitlesi yaratmanız için illa ana akım medyada bir televizyon dizinizin tutması gerekiyormuş. Dijitalle olmuyormuş.

SANAT ESERİ

Son dönemde sanatla uğraşan gençler cesur işlerle karşımıza çıkmaya başladılar. Instagram’da ‘merhababenzaman’ hesabında bir süredir takip ettiğim Zaman, bir single çıkardı. Dilim şarkı demeye varmıyor çünkü sözü, elektronik altyapılı müziği, kısa film tadındaki klibi, klipteki kostümleriyle bir sanat eseri ‘Heykelden’.

Haberin Devamı

Predator 8

Zaman “Dans ediyorum kendiliğimden/ Ne zaman öptü ki kalbimden” dediği şarkısıyla birbirinin kopyası işlerle dolu müzik dünyasında farklı bir soluk. Alternatifliğin de uçlarında gezinen tarzıyla Zaman’a ve onun gibi orijinal işler çıkaranlara çok ihtiyacımız var. Sonraki projesini daha şimdiden merak etmeye başladım.

BÜYÜK BAŞARI

Ülkemizin en büyük restoran zincirlerinden BigChefs’in kurucu ortağı Gamze Cizreli hem iş dünyasındaki başarısı hem de renkli kişiliğiyle ön plana çıkıyor. Cizreli’nin yeni başarısı dünyaca ünlü Amerikan iş dünyası dergisi Forbes’un meşhur listelerinden birine girmek oldu. Gamze Cizreli ‘50 Over 50: Europe, Middle East And Africa 2023’ listesinde.

Yani bu yılın 50 yaşın üzerindeki Avrupa, Orta Doğu ve Afrikalı 50 iş kadınından biri oldu. Burada iş insanı diyemiyorum çünkü kadınlar için yapılmış bir liste bu. Cizreli bu başarının cumhuriyetimizin 100. yılına denk gelmesine de ayrıca sevindiğini söylemiş. Biz de sevindik. Tebrikler Gamze Cizreli.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder