Uğur Alkapar Retro gece
HABERİ PAYLAŞ

Zamanında harçlığımı jeton paralarına harcadığım atari salonlarının müptelası olmuştum. Pac-Man de favori oyunumdu.

Şimdi telefonlarda bile oynanabiliyor. Red Bull, Pac-Man’li yeni kutusunu kutlamak için geçen perşembe Delimonti’de bir parti verdi. 80’lerin müzikleri eşliğinde video oyunları oynamak çok keyifliydi.

Red Bull ekibi influencer’lardan oyunculara harika bir kalabalık toplamıştı. Herkes o kadar eğlendi ki başka yerlerde olan arkadaşlarına mesaj atıp “Hemen buraya gelin” diye çağırdı. Itır Esen bütün gece boyunca bildiği tüm ilginç dans figürlerini gösterdi. Hatta dansını Şeyma Subaşı’na benzetenler oldu. Bu arada biraz ötede Şeyma’nın ablası Kübra Açıl’ın da olması çok konuşuldu.

Haberin Devamı

BEYOĞLU

Geçtiğimiz günlerde Beyoğlu’nu kurtarmak isteyenler Çiçek Pasajı’nda rakı gecesi yaptı. İlgi de büyüktü. Biletler günler öncesinden tükendi. Ama arada bir yapılan böyle bir geceyle Beyoğlu kurtulmaz.

İstiklal Caddesi’nde kendini güvende hissedemiyorsan; pasajdaki ve Nevizade’deki meyhaneler sıradan mezelerine korkunç fiyatlar yazıyorsa; o gece pasaja gelenler aslında hep Cihangir’de içiyorsa, Beyoğlu biraz zor kurtulur. Semti kurtarmaya pasajdan değil, caddeden başlamak, orada vakit geçirmek lazım.

ÖZLEDİĞİMİZ HANDE

Hande Yener, Ümit Kuzer’le ‘Aşk Tohumu’ adlı harika bir şarkı yaptı. Türkiye’nin hala en iyi elektronik albümü, Aylin Aslım’ın ‘Gelgit’inin de prodüktörü olan Ümit Kuzer şahane bir iş çıkarmış.

Keşke Hande ile albüm yapsalar. Hatta zamanında Hande’ye ‘Siz Kimsiniz’ diye bir şarkı veren Aylin Aslım’la düet olsa.

40 OKUL

Kadıköy ve Beşiktaş’ta şubesi olan kulüp Dorock XL 3 yıldan bu yana köy okullarına kıyafet, kırtasiye malzemeleri yardımında bulunuluyor. Bugüne kadar Anadolu’da 40 okula ulaşılmış. Kulübün müşterileri de bu projeye katkıda bulunuyor. Eğlence sektöründe böyle güzel girişimlere daha çok ihtiyacımız var.

BEBEK'İN YENİSİ

Bebek'teki Caffe Nero bir süre önce kapanınca müdavimleri üzülmüştü. Ama dönüşü muhteşem oldu. Tarihi eser sayılan bir evin iki katına ve geniş bahçesine yayılan yeni Nero rahat koltuklarıyla sanki kendi salonunuzdasınız. Duvarlardaki yerden tavana raflarda değerli kitaplar var.

Haberin Devamı

Nero dahil zincir kahvecilerde içecekler iyidir de yiyecekler donmuş ürünler satan yerlerden gelir. Bebek'teki bu şube çok farklı. Taze sandviçler, kekler, tartlar, kurabiyeler Paris'te bir pastaneye girmişsiniz hissini veriyor. Bu konsept yakın zamanda tüm şubelere yayılacakmış. Bebekliler burayı yaz kış dolduracak. Sabah koşusunda sonra portakal suyunun peşine düşen de, arkadaşıyla buluşup dedikodu yapacak olan da soluğu burada alacak.

MİNİ AJANDA

■ Yarın Nişantaşı’ndaki Must’ta sadece Sevgililer Günü değil ‘Single Awareness Day’ yani Bekar Farkındalık Günü de kutlanıyor. Sevgiliniz varsa da yoksa da gidebilirsiniz.

■ Karaköy’deki Vor Klein’da ise Gonca Vuslateri müzikteki hünerlerini gösterecek. Emir Ersoy’un eşlik edeceği oyuncu romantik şarkılar söyleyecek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder