Uğur Alkapar Şahane ikili
HABERİ PAYLAŞ

Şahane ikili

Tarık Mengüç’ün oğlu Baran’ı bir televizyon programında dans ederken görüp “Vay!” demiştim. Baran Mengüç daha sonra müziğe atıldı. Güzel şarkıları da var. Ama esas patlamayı şimdi Edis’le düeti ‘Ayyaş’ ile yapacak.

Şahane ikili

Edis bu genç ismi seçerek doğru bir karar vermiş. Şarkının söz ve müziği Baran Mengüç’e ait. Çok beğendiğim klibi ise Utku Kemal çekmiş. Her iki ismin de kıyafetleri, aksesuarları ve saçları özenli bir çalışmanın sonucu gibi görünüyor. Hem şarkı sağlam hem klip güzel.

Şahane ikili

ELİT BİR GECE

Stratejik fikir ajansı Triton Hub ikisi de derin yoğunluklara sahip olan viski ve sinema kültürünü bir araya getirdi. Wonka filminin vizyon öncesi özel gösterimde gusto sahibi konuklar şehrin en popüler mekanlarından Soho House İstanbul’da buluştu. Başrolünde son dönemin popüler Hollywood yıldızı Timothee Chalamet’nin oynadığı Wonka’yı şehrin en lüks sinemasında izledik. Doğrusu çok keyifliydi. Sinema kültürünün canlandığı bu soğuk günlerde çok güzel bir etkinlik oldu. Timothee’nin Türk izleyicisine özel çekip yolladığı video ise şahaneydi. Wonka dün vizyona girdi.

Haberin Devamı

Şahane ikili

EFSANE İSTANBUL’A GELİYOR

Rock tarihinin gelmiş geçmiş en büyük topluluklarından biri olarak değerlendirilen Scorpions, 8 sene aradan sonra İstanbul'da rock ateşini yükseltecek! Grup 23 Mayıs 2024 Perşembe gecesi KüçükÇiftlik Park’ta sahne alacak. 'Still Loving You', 'Wind of Change', 'Rock You Like a Hurricane', 'Send Me an Angel', ‘Always Somewhere’ gibi her biri rock tarihine geçmiş şarkılarını söyleyecekler. Biletler satışta!

Şahane ikili

ROCK GECESİ

1989 yılında İrlanda’da bir araya gelen ve kariyerlerinde 34 muhteşem yılı, 16 stüdyo albümünü geride bırakan efsane rock grubu Therapy?, bir kez daha İstanbul’da. Grup Epifoni organizasyonuyla 6 Şubat 2024 gecesi Asmalımescit’in en yeni canlı müzik mekânı Blind’da sahne alacak.

Şahane ikili

MEMNUNİYETİN FORMÜLÜ

Gayrettepe’deki Nadide 9 yıl önce açıldığında önce çevredeki şirketlerde çalışan beyaz yakalılar tarafından keşfedildi. Kısa sürede Nadide’nin şahane mezeleri ve uygun fiyatları kulaktan kulağa yayıldı. O dönemden itibaren oluşmaya başlayan müdavim kitle Nadide'yi hiç bırakmadı. Çünkü Nadide’ye her gittiğinizde aynı kalitede yemekler bulacağınızdan eminsiniz. Fiyatların sizi şaşırtmayacağını biliyorsunuz. Bunlara ek olarak aldığınız hizmet, servis ekibinden gördüğünüz ilgi hep sizi mutlu edecek düzeyde. Yeme içme sektöründeki memnuniyetin anahtarı da bu saydıklarım değil mi zaten? Nadide son dönemde konuklarına daha konforlu bir alan sunmak için baştan aşağı restore edildi. Sandalyeler, ışıklandırmalar değişti. Çok daha lüks bir görünüme bürünen Nadide’de aynı kalan şey yemeklerin lezzeti, ekibin kusursuz hizmeti. Nadide daha yıllarca müdavim yaratmaya devam edecek gibi görünüyor.

Haberin Devamı

Şahane ikili

ŞAHANE BİR YOLCULUK

Eataly’nin içindeki Terrazza Italia, fine dining yemek kültürünü, geleneksel tariflerle buluşturan konseptiyle müthiş bir menu sunuyor. İtalya’nın yöresel yemeklerini yeni tekniklerle hazırlayan Şef Claudio Chinali’nin kültürlerarası mutfak deneyimi gerçekten yaşanması gereken bir gastronomi şöleni. Et yemeklerinden, leziz makarnalardan kışkırtıcı tatlı tariflerine; vegan, vejetaryen ve glutensiz seçeneklerle dopdolu, her damağa ve tercihe uygun bir lezzet seçkisi eşliğinde şahane bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Terrazza’nın yeni menüsü de çok iddialı. Tadım menüsünü denerseniz hiç pişman olmazsınız. Şef Claudio Chinali, Terrazza’da çok özel bir şey yapıyor. O yüzden sözü kendisine bırakıyorum: “Türkiye’deki en iyi İtalyan mutfağını sunmaktan gurur duyuyoruz. Eataly gibi seçkin bir gastronomi merkezinin içinde bulunmamız da sadece ürün kalitemize olan bağlılığımızı değil, aynı zamanda gereksiz taşıma maliyetlerini azaltma konusundaki çabalarımızı yansıtıyor. Ayrıca, Türk gastronomisinin mükemmel ürünlerini kullanarak, iki kültürün birleşiminin nasıl güçlü bir ekonomik etki yaratabileceğini göstermeyi amaçlıyoruz.”

Haberin Devamı

YILBAŞI GECESİ ÖNERİLERİ

SWISSOTEL ÇEŞME
Swissôtel Çeşme’de harika bir program var. Saat 19:30’da Cumhuriyet fuaye alanında düzenlenecek olan karşılama kokteyli ve çello dinletisi ile geceye zarif bir giriş yapacaksınız. 20:30’da başlayacak olan DJ performansı ile ritminizi bulacak, 21:30’da Aybüke Albere’nin gala yemeği eşliğinde göz kamaştırıcı bir geceye şahit olacaksınız.

WISH MORE HOTELS
Wish More Hotels, yeni yılı sevdikleriyle karşılamak isteyenlere konforlu bir konaklama ve eşsiz bir spa deneyimi vadediyor. Misafirlerinin unutulmaz anlarına ev sahipliği yapan Wish More Hotels, Şişli ve Bayrampaşa’daki otellerinde çiftlere romantik bir yılbaşı gecesi armağan ediyor.

IZAKA TERRACE
İstanbul’un kalbinde, CVK Park Bosphorus Hotel’de yer alan Izaka Terrace, Gümüşsuyu’ndan şehre bakan eşsiz manzarasıyla yeni yıl için geri sayıma başladı. Izaka Terrace, yeni yıla özel menüsünün yanı sıra, muhteşem sesi, eşsiz sahne şovları ile Gülşah Tütüncü ve Orkestrası eşliğinde geçecek unutulmaz bir yılbaşı gecesi için misafirlerini bekliyor.

ALİ OCAKBAŞI
Akkomarka çatısı altında yer alan Ali Ocakbaşı, yılbaşı sofralarının olmazsa olmazı kestaneli iç pilavlı hindisi ile misafirlerinize özel bir ziyafet sunmanıza yardım edecek. İki mezenin hediye edildiği hindinin fiyatı ise 3 bin 900 TL.

 

 

Sıradaki haber yükleniyor...
holder