Uğur Alkapar Sezar'ın hakkı...
HABERİ PAYLAŞ

Sezar'ın hakkı...

Hadise’yi bugüne dek bazı tutarsız açıklamaları nedeniyle eleştirmiştim ama şunu söylemeliyim ki Türk pop piyasasında en iyi şarkıları seçen birkaç isimden biri.

Sezarın hakkı...

Yani Sezar’ın hakkı Sezar’a! Son şarkısı ‘Hayat Oyunu’nda yine şahane bir ekiple çalışmış ve ortaya standartların üstünde bir şarkı çıkmış. Özellikle Murat Güneş’in yazdığı “Sen bunu da atlatırsın, çocuğuna anlatırsın” sözlerine bayıldım. Düzenleme, klip hepsi kaliteli. Ama kliple ilgili söyleyeceklerim var. Bu ‘Türkçe’ şarkının klibinde Hadise magazinde hakkında çıkan ‘yalan’ haberlerin olduğu gazete sayfalarını yakıyor. Tamam orijinal bir fikir değil, benzerlerini çok gördük ama gazetelerin İngilizce olmasına çok güldüm! Hadise magazin basınıyla klipte kendince böyle hesaplaşmış. Ama şimdi anlamadım, Türkiye’deki basın mı yoksa İngiliz basını mı? Biz valla öyle şeyler yazmadık. En azından İngilizce yazmadık!

Haberin Devamı

Sezarın hakkı...

Hadise ve hesaplaştığı gazeteler

Sezarın hakkı...

TURNE BAŞLIYOR

Popun en popüler ismi Sıla, KerkiSolfej organizasyonuyla yaz boyunca birçok şehirde hayranlarıyla buluşacak. 27 ve 28 Mayıs tarihlerinde 2 gece üst üste İstanbul Harbiye Açıkhava'da vereceği konserlerle yaz turnesine başlayacak olan Sıla, sırasıyla Antalya, Adana, Gaziantep, Ankara, İzmir, Bursa, Bodrum, Çeşme, Marmaris ve Altınoluk'ta sahneye çıkacak. Turnenin biletleri satışta.

Sezarın hakkı...

GÜNBATIMI KONSERİ

Müziğiyle farklı janrları bir araya getiren; söz yazarı, besteci, prodüktör ve aranjör Mert Demir, imza attığı başarılı şarkılar ve kendine özgü tarzıyla milyonların beğenisini toplamaya devam ediyor. Mert Demir bu kez gün batımı konsepti ile 30 Haziran akşamı Epifoni organizasyonuyla KüçükÇiftlik Park sahnesinde olacak.

Sezarın hakkı...

YAZA HAZIR

Solistliğini Luna Erşahin’in yaptığı grup AySay, geçen yıl çıkardıkları albümleri 'Köy'ün başarısının ardından şimdi de 'Moda' isimli şarkılarıyla karşımızda. Avrupa’da büyük bir hayran kitlesine sahip olan grup bugüne dek birçok ödül kazandı. Roskilde, Montreal Caz ve Almanya'daki Fusion gibi festivallerde izleyenleri etkiledi. Şimdi, yoğun bir yaz sezonuna hazırlar.

Haberin Devamı

Sezarın hakkı...

SÜRPRİZ ALBÜM

Donal Glover, nam-ı diğer Childish Gambino, pandeminin başında yayınladığı ‘3.15.20’ isimli albümünün yeniden düzenlenmiş versiyonu ‘Atavista'yı çıkardı. Bu sürpriz albümde 2 yeni parça da bulunuyor. Childish Gambino 11 Ağustos’ta başlayacak The New World Tour isimli turnesiyle dünya sahnesine çıkmaya hazırlanıyor.

 

Sıradaki haber yükleniyor...
holder