Uğur Alkapar Şöhretin hakkını vermek
HABERİ PAYLAŞ

Şöhretin hakkını vermek

Ezgi Karayel ile erkek arkadaşı muhabirleri tehdit edip “Silin o fotoğrafları yoksa işinizden olursunuz” demiş. Kendisi ünlü değil ama magazin dünyasında muhabirler yıllar içinde kim bilir kaç oyuncudan şarkıcıdan “Silin o fotoğrafları” lafını defalarca duymuştur. O fotoğraflar asla silinmez. Sıradan küçük bir haber olarak girecekken, hatta sayfada yer yoksa hiç kullanılmayacakken bu tehditlerden sonra büyük bir habere dönüşür. Hep söylüyorum bizim ünlülerin çoğunun şöhret yönetiminden haberi yok. Muhabir görünce konuşmak istemiyorsan susar yürürsün. Bu işin ustasıysan iki kelime konuşur “İyi akşamlar” der gidersin.

Haberin Devamı

Ama bu bağırmalar, tehditler ünlünün imajına her zaman büyük zarar verir. Hadi ünlüler bunu beceremiyor peki ya basın danışmanları, menajerleri? Menajerin işi sadece getirdiği işten komisyon almak değil, temsil ettiği ünlüyü yönetmektir. Gerekiyorsa eğitmektir. Düzgün bir ekiple çalışan birçok isim var. Kimden ‘efendi’ diye bahsediliyorsa ve hakkında negatif haber çıkmıyorsa bakın onlar profesyoneldir. Ekibi tarafından kendisine söylenenleri dinliyordur. Yani şöhretin hakkını veriyordur.

ÖZLENEN MABEL

Depremin ardından planlanan birçok konser iptal edilmişti. Uzun süredir çalışamayan müzisyenler, orkestra üyeleri yavaş yavaş normal düzenlerine dönmeye başladı. Atlantis Yapım, SM Production ve Vadistanbul iş birliğiyle hayata geçirilen Turkcell Vadi yaz dönemi boyunca şehrin en iyi etkinlik ve konserlerine ev sahipliği yapacak. 15 Nisan’da çok özlediğimiz Mabel Matiz’in konseri ile başlayacak seri 23 Nisan’da Yüz Yüzeyken Konuşuruz ve 28 Nisan’da da Duman konseriyle devam edecek.

KÜÇÜK BİR FESTİVAL

Yaz yaklaştıkça festival havasında geçecek konser organizasyonlarının haberleri gelmeye devam ediyor. 12 Mayıs’ta Küçükçiftlik Park’ta rock ve rap bir araya gelecek. Gecenin yıldızı Athena grubu. Günün ilk sahnesi ise punk rock grubu Second’a ait olacak. Ardından sıra rap’çilere gelecek. Türünün popüler isimleri Lil Zey ve Khontkar kalabalığı coşturacak. Lil Zey demişken, kendisi Warner’s Atlantic Records Almanya ile anlaşma imzalayan ilk Türk rap sanatçısı! Lil Zey son olarak ABD’li Strick ile ‘Çek’ isimli şarkıda düet yaptı. Başarısını uluslararası platformlarda sürdürmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

ÇOCUKLARA OPERA

Çocukların hayal güçlerini zenginleştiren ‘Wolfie Harikalar Operasında’ adlı eser, 22 Nisan saat 13.00’te Zorlu PSM Platinum Sahne’de izlenebilir. Çocukların küçük yaşta sanatla karşı karşıya kalması bence çok önemli. Belki kendi içindeki sanatçıyı, belki bu alana ilgisini keşfedecek. Tabii ebeveynlerin bu konudaki teşviki de çok önemli. Bu çocuk operasına gelirsek içinde müzik var, dans var, şahane bir hikâye var. Çocuklar kadar büyükler de sevecek!

Şöhretin hakkını vermek

Sıradaki haber yükleniyor...
holder