Uğur Alkapar Sonumuz Maslak
HABERİ PAYLAŞ

Sonumuz Maslak

Geçen cuma ‘Red Bull Music Presents: Club 2019’ partisi Maslak Volkswagen Arena’da yapıldı. 90’ların efsane kulübü 2019, bir geceliğine de olsa hayata döndü. 2 bin 300 kişinin geldiği parti adeta bir eski dostlar buluşmasıydı.

Kulübün eski müdavimleri toparlanıp gelmişlerdi. Tabii ki o günler anıldı. Niye artık böyle yerler yok derken harika bir haber aldım. 2019’un sahibi Ceylan Çaplı dönemlerini bilenlerin tanıyacağı, kulüp işletmecisi Hagop Mamas, kış boyunca, Levent’teki Fırın’da şahane işlere imza attı.

Haberin Devamı

Fırın, işte o 2019 ruhunu her tuğlasına kadar taşıyan bir mekandı. Teknik nedenlerden dolayı kapandı ama birkaç hafta sonra hayata geri dönüyor. Fırın İstanbul olarak tekrar açılacak kulübün Maslak 42’deki yeni yeri hem de bahçeli.

Kapıda karşılanan konuklar forkliftlerle kulübe getirilecek. Yine yabancı DJ’ler, dansçılar olacak. Galiba elektronik müzik severlerin eninde sonunda kendini bulacağı yer Maslak!

KERiMCAN NEREDE?

Dün, uzun zaman sonra önüme Kerimcan Durmaz Instagram hikayeleri düştü. Demet Akalın’ın doğum gününden paylaşımlar yapmış. Hâlâ 3 milyon takipçisi olsa da artık neredeyse hiç gündemimize girmiyor kendisi. Bilmiyorum, bilinçli bir seçim mi yoksa eskisi kadar kimse ilgilenmiyor mu...

Günümüz dünyasında şöhreti yakalamak kolay ama elde tutmak zor. Altı bomboş bir şeyle sosyal medyada ünlü olduysanız, kaçınılmaz olarak takipçileriniz sizden sıkılacaktır. Hele bir de üretmiyorsanız...

Şarkıcı olsanız müzikle insanları peşinize takarsınız. Oyuncu olsanız dizinizle, filminizle. Niye meşhur olduğunuzu siz bile bilmiyorsanız en iyi seçeneğiniz ‘akarken doldurmak’ ve bundan beş on yıl sonra o paraları yerken “Ay ben zamanında çok ünlüydüm” diye anılarınızı anlatmak.

CHEFFOOD SÜRPRİZİ

Birkaç gün önce Mahsun Kırmızıgül’ün Etiler’de bir lokantada yemek yediği, “Bir dahaki sefere eşimi de getireceğim” dediği bir haber vardı. Ben de o lokantaya geçen hafta gittim. Cheffood adındaki restoran şahane bir sürpriz.

Mütevazı bahçesi ve bir sahil kasabası lokantasını andıran dekorasyonu görünce beklentiniz pek yükselmiyor.

Haberin Devamı

Ama karşınıza çıkan tabaklar, tam bir fine dining harikası. Bakmaya doyamayacağınız bu yemeklerin lezzeti de inanılmaz.

Her şeye ekmek banmak istiyorsunuz. Şefimizin adı Mustafa Baylan. Beş yıldızlı otellerde, ünlü restoranlarda çalışmış.

Bilgisi ve deneyimini Anadolu mutfağı ile bir araya getirmiş ve Cheffood ortaya çıkmış. Makul fiyatlarıyla dikkat çeken Cheffood’u mutlaka denemelisiniz.

FESTİVALLERCE

Her şeyin festivalini yapmaya bayılıyoruz. Eskiden adını duymadığımız kasabalarda çilek, karpuz, maydanoz, keçiboynuzu festivalleri olurdu. Artık devir değişti. Geçenlerde diyet, dövme festivalleri yapıldı mesela.

Ben içinde yeme içme olan festivallere bayılıyorum. Bu pazar Esma Sultan Yalısı’nda yapılacak Time Out 101 Lezzet Festivali işte tam bana göre. Bilet parasını verip içeride stand kuran tüm markaların yemeklerini tadabiliyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder