Uğur Alkapar Sosyal medya çirkefleri
HABERİ PAYLAŞ

Sosyal medya çirkefleri

Sosyal medya kullanıcılarının ünlülere yazdıkları cehalet, kötülük, kıskançlık ve çirkinlik dolu yorumlardan bıktım artık. Perran Kutman geçen pazar 39 yıllık eşi Koral Sarıtaş’la ilgili aşk dolu, dünyalar tatlısı bir paylaşım yapmış.

Bir takipçisi, hem de kadın, artık nasıl mutsuz, nasıl problemli bir hayat yaşıyorsa “Çirkin ama adamı bağlamış kendine diliyle” yazıvermiş. Bize ‘Perihan Abla’yı, ‘Şehnaz Tango’yu, ‘Hayat Bilgisi’ni veren bu kadına edilmiş hakaret içimi acıttı.

Ben kalkıp küfredip saydırmak istedim ama duruşunu asla bozmayan Perran Kutman tüm asaletiyle “Sözlerinizi biraz daha dikkatli seçerek konuşmanızı tavsiye ederim” diye cevap verdi.

Haberin Devamı

Bu tür yorum yapan tüm hastaların, psikolojisi bozuk tiplerin tedavi görmesini diliyorum. İşi ileriye götürüp suç oluşturacak şiddette hakaret edenler de unutmasınlar, adınızı saklamanız bulunmayacağınız anlamına gelmiyor.

Hakkınızda dava açılınca şıp diye yakalıyorlar. Ondan sonra “Ay hesabımı başkası kullanmış” demek de kimseyi kurtarmıyor.

"CİNAYET SÜSÜ" VERECEKLER

Ali Atay’ın çektiği ‘Ölümlü Dünya’ bugüne kadar izlediğim en iyi ve en eğlenceli Türk filmlerinden biriydi. Baba olmaya hazırlanan yönetmenin (tabii oyuncu aynı zamanda) yeni filmi ‘Cinayet Süsü’ 25 Ekim’de vizyona giriyor.

Başrollerde Uğur Yücel, Binnur Kaya ve Feyyaz Yiğit var. Önceki filmdeki gibi bunda da kriminal durumlar ve bol kahkaha söz konusu.

Umarım ‘Ölümlü Dünya’dan önce YouTube’da yayınladıkları ‘beyin fırtınası’ videolarının benzerini ‘Cinayet Süsü’ için de çekerler. Çünkü en az filmin kendisi kadar zekice ve komiklerdi.

YENİ MEKANLAR

People, Hazine, Grey, Charter Pub, Galvin, Bozukbağ Kahvaltıcı gibi markaların yaratıcısı, Jupiter Group’un patronu Tayfun Topal, yine iki yeni restoran açıyor.

Vadistanbul’da önümüzdeki haftalarda karşımıza çıkacak mekanlardan ilki İtalyan mutfağı sunacak Paouli. Burası Nişantaşı’ndaki Galvin kadar ağır olmayacak.

Daha renkli, içinde ağaçların, seramiklerin bulunacağı biraz daha ‘kıyı kasabası lokantası’ havalı bir yer bekliyorum.

Haberin Devamı

Diğer yer ise Grey ile Charter Pub arası bir mahalle kafesi tadında tasarlanan Ralph’s. Özellikle bu civardaki rezidanslarda yaşayanların buluşma noktası olacak gibi görünen Ralph’s nasıl bir yer olacak, merak içindeyim. Bekleyip göreceğiz.

KARAKÖY'ÜN FRENK'İ

Ne zaman Karaköy’e ilgimi kaybetsem yeni güzel bir mekan karşıma çıkıyor. Bu kez de öyle oldu. Semtin popüler ara sokaklarından birinde açılan Frenk bölgenin eskiyle yeni arasında gidip gelen ruhunu tam olarak yansıtıyor.

Akdeniz mutfağı sunan Frenk, İtalya, Güney Fransa ve Yunan lezzetlerini Türk yemekleriyle bir araya getiriyor. Şahane bir kahvaltı da veren Frenk sabah 08.00’den gece 01.00’e kadar açık.

DENİZDEN GELENLER

Konu kahvaltıdan açılmışken size daha önce yazdığım, Aqua Florya’daki Meos’u hatırlatmak istiyorum. Hafta sonları şahane bir kahvaltıları var. Ama yine de aklım, İstanbul’un bence en iyi deniz ürünleri restoranı olan Meos’taki diğer lezzetlere gidiyor.

Neydi onlar? Okyanus lokumu, karidesli mantı, akkız tava ve karidesli deniz fasulyesi, ahtapot, kalamar ve baby karides. 1 Eylül’de de avlanma yasağı bitiyor. Bol bol hamsi çıkacakmış duyduğuma göre. Artık bol bol yeriz.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder